marcelinoowa
Fanka BB :)
My kupiliśmy taki wyjazd do spa dla naszych rodziców... na grouponie. wreczylismy małe koperty podczas podziękowania. Na wyjeździe byliśmy wszyscy. Było super!! Ją bym się z takiego prezentu ucieszyła!! :-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dmuchawiec - dlatego się cieszyłam, że mikołaj idzie z nami do ślubu. Problem okresu mi nie groził. Ale i tak na wszelki wypadek, zamiast wkładki założyłam podpaskę. Najgorzej było jak przed samym wyjściem do kościoła zachciało mi się strasznie siku. A tu sukienka, halka Aro "może wejść z tobą i ci pomóc?"
fioletowa, ale ja znam pełno takich rodzin własnie w Warszawie. Zalezy czy te 2 tysiace na osobą to brutto czy netto. Wg mnie liczenie dochodów brutto to paranoja czysta. Jak kiedys usłyszałam, ze podawanie pensji brutto jest jak podawanie długości penisa z kręgosłupem i bardzo mi sie to porównanie podoba.
Dla mnie ogolnie te becikowe to był poroniony pomysł, jak tylko to wprowadzili to zastanawiałam sie co teraz zrobią, zeby wypłaty ograniczyć.
Mysle, ze niedługo wogole to zabiorą, bo kombinuja jak koń pod górkę. Żenujące to jest poprostu, bo co to jest ten 1000zł tak naprawdę? Gdyby chodziło o jeszcze raz tyle, to już mogą wymyslać, ale chcą zeby rodziło sie wiecej dzieci i robią tak zeby jak najmniej ludzi dostało. Przecież to sie mija z celem