reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Morena właśnie, najgorsze jest to, że chyba wszyscy liczą na to że będziemy, ehhh okaże się. Co do imprez rodzinnych to jeszcze w połowie maja mamy taki zjazd rodzinny, ale stwierdziliśmy że odpuścimy, raz ja będę duuuża, dwa to daleko, a trzy musielibyśmy zapewnić sobie nocleg a szkoda nam trochę kasy zwłaszcza, że do czerwca niewiele czasu, lepiej wydać na co innego :p Dobrze, że jest ta ciąża, to mamy konkretną wymówkę :p
A i nie pamiętam już która z Was pisała o pogrzebie dziadka hmmm dla pocieszenia napiszę, że hmm jak byłam w ciąży to u mnie w rodzinie niestety były dwa pogrzeby bliskich osób - jeden mojego dziadka (który niestety zmarł dzień przed moim ślubem, a pogrzeb był dwa dni po), na nim byłam, natomiast w listopadzie był pogrzeb takiej bliskiej cioci - chrzestnej mojego taty, na którym nie byłam (zakaz od całej rodziny, deszcz, zimno i ja w 8 miesiącu ciąży). I powiem, że miałam straszne wyrzuty sumienia, ale wszyscy mi wytłumaczyli co dla mnie lepsze.
Dmuchawiec - kciuki za siostrę &&&

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.
Strasznie się zmartwiłam mam od północy jakiś dziwny sluz zabarwiony na lekko brązowo. Nic mnie nie boli. Jestem sama z Milą w domu więcnawet nie miałam jak do gina podjechać .Jak sie pogorszy to pojadę na IP. Co to może być, tak nagle i bez żadnego powodu tzn: bez badania czy sexu. Nie miałam w żadnej ciązy takich problemów. Na razie leze ile się da. Dzidzia rusza się normalnie.

DMUCHAWIEC - piękne te Twoje córeczki - prawdziwe cukiereczki ;-), ślicznotki :).
Kciuki za siostrę! Dawaj znać jak idą sprawy.

Dziewczyny - zakochałam się w tych ciuszkach co właśnie dotarły. Są cudne, słodkie... Tylko... chyba straciłam rachubę, bo naliczyłam już 15 bodziaków w rozm. 56 i 62 [z przewagą 56], 2 pajacyki bez stópek, więc na dłużej wystarczą, 4 leginsy, 2 półśpiochy, 3 bluzeczki i komplet sukienusia + spodenki.
Mają jeszcze dotrzeć 4 zamówienia - dla Lenki jest w nich już mało, ale napewno znajdzie się jeszcze kilka, kilkanaście???:sorry:
Mam tylko nadzieję, że Lenka nie okaże się już chłopcem ;), bo będzie latał w różu i falbanach :).
W C&A można towar zwrócić, więc może coś będę zwracała, bo boję się, że przesadziłam :-p.

WISIENKO - mogę Ci powiedzieć, że u mnie taki śluz to norma i nawet się cieszę, gdy widzę, żejest brązowawy a nie świeżo czerwony z kwią. Niemniej jednak co u mnie jest normą u innej z nas może być niebezpiecznym sygnałem.
Tradycyjnie Ci powiem, abyś leżała. Masz jeszcze jakiś Duphaston??? Jak masz to łyknij i podjedź jak tylko będziesz mogła do gina. Dla świętego spokoju sprawdź czy wszystko w porządku. A jak u Ciebie z łożyskiem? Bez problemu?

Ostatnia edycja:
Natis zakupy to nasza jedyna ciążowa rozrywka, więc nic nie zwracaj tylko ciesz się udanymi zakupami :-) Ja jak na zbawienie czekam aż poznam płeć, aby dołączyć do Waszych szaleństw..

dmuchawiec śliczne pszczoły.. oh jak mi się marzy taka słodka córeczka... :-p

Wystroiłam się właśnie, bo jadę aż do szmateksu po ciuchy na bal przebierańców-Mateusz jutro ma zamiast lekcji, niby mam dla niego strój śmierci, ale może znajdziemy coś bardziej "żywego" - ach ci chłopcy :-p

Ostatnia edycja:
Natis- :-D:-D:-D uśmiałam się. Ja jak wpadnę w szał to tez nie wiem kiedy przestac kupować. Tak było przy pierwszej ciąży. Nakupowałam ciuszków w samochody traktory i wozy strażackie, a z Jasia zrobiła się Zosia i musiała chodzić w męskich ciuchach:-D

hej kobietki
my w piatek mamy bal karnawałowy i małego za strazaka przebieram
normalnie ogarnełam chae a terz nie mam siły bo mnie katar meczy.

my tez w tym roku mamy kupe imprez rodzinnych w maju komunia chrzesnicy meza w czerwcu wesele w sierpniu wesle we wrzesniu 2 wesla a w pazdzierniku 18.

reklama
Natis zakupy to nasza jedyna ciążowa rozrywka, więc nic nie zwracaj tylko ciesz się udanymi zakupami :-)

:-D:-D:-D jak mój chłop zobaczy te zakupy to mnie udusi ;-). Ostatnio mówi, że zaczniemy kupować w kwietniu ;-). A ja ' tak, tak Kochanie, ja tylko tak na próbę zamówiłam kilka ubranek, żeby sobie humor poprawić' - a tu prawie cała wyprawka :cool:

DMUCHAWIEC - u nas Natalka miała być Wojtusiem do prawie 8 m-ca. No i też chodziła w niebieskim ;-). Teraz jak ogląda zdjęcia często pyta, czemu jest ciągle na niebiesko :), to jej mówimy, że błękit podkreśla jej cudne oczęta ;).

WISIENKA - odpisz, bo się martwię.

Ostatnia edycja:
Do góry