my z Tosią mieliśmy tommee tippee, i smoczki i butelki (do butelek mamy też super etui), później przerzuciliśmy się na avent. W smoczkach z tommee przeszkadzał mi tylko brak "uchwytu", natomiast butelki polecam. W sumie to znów się muszę zastanowić co wybierzemy teraz My dziś byliśmy w ikei i oglądaliśmy tam mebelki dziecięce i mamy wybrane już łóżeczko dla Antosi KRITTER Rama łóżka z dnem z listew - biały - IKEA a dla dzidzi wypatrzyliśmy kapitalną małą wanienkę LÄTTSAM Wanienka - IKEA
reklama
Paulunia8713
Fanka BB :)
anisiaj i ja też biorę oczywiście magnez + B6 1 razy dziennie i witaminy. Pokażny zestaw ale co zrobić.
I zadzwoniłam do gina ustalić wizytę. Mam 31 stycznia w urodziny mojej Julci
A najgorsze jest to, że będę sama bo moja mała jedzie z mężem 29 na zabieg do Białegostoku i na pewno przed 31 nie wrócą więc urodziny malutka spędzi w szpitalu beze mnie
I zadzwoniłam do gina ustalić wizytę. Mam 31 stycznia w urodziny mojej Julci
A najgorsze jest to, że będę sama bo moja mała jedzie z mężem 29 na zabieg do Białegostoku i na pewno przed 31 nie wrócą więc urodziny malutka spędzi w szpitalu beze mnie
Anula śliczne łóżeczko, a wanienka rewelacyjna ;-) Ja gdzieś w piwnicy mam wanienkę po Amelce jeszcze, taką co na wannę się nakłada więc muszę poszukać ale ta Ikeowska bardzo mi się podoba :-)
Mnie to czasem też wieczorami brzuch tak jakby twardniał ale tak chwilę i przechodzi, w piątek na szczęście mam już wizytę ...
Mnie to czasem też wieczorami brzuch tak jakby twardniał ale tak chwilę i przechodzi, w piątek na szczęście mam już wizytę ...
na zdjęciu nie widać efektu. Po Tosi też mamy wanienkę ale taką klasyczną. A że nie mamy wanny tylko prysznic,więc jak tą zobaczyliśmy - mała zgrabna, wysoka i do tego antypoślizgi od spodu i wewnątrz , szkoda tylko że jest tylko biała - od razu powiedzieliśmy sobie - to na pewno kupimy
Paulunia8713
Ja mam raz w miesiącu. Teraz akurat wypadnie 2 razy w styczniu ale to za sprawą szpitala. Po 2 tyg od wyjścia muszę mieć kontrolę więc wychodzi 31.01 inaczej bym poszła normalnie 11 lutego.
madzia128
Paulnia mam jeszcze euthyrox, jodid, zelazo i femibion. I czasem sie zastanawiam czy to nie moja watroba daje mi znac, ze juz wystarczy.
Dziewczyny jak czesto macie wizyty?
Ja miałam średnio co 3-4 tygodnie, ale po złych wynikach z badań prenatalnych, jakoś częściej chodzę-byłam 20 grudnia, a potem 8 stycznia po L4. Planowo miałam przyjść 25/01 ale wolę sprawdzić, co i jak po amnio i idę już w czwartek. Przez to czekanie i stres (+siedzenie w domu) wszystko mnie wkurza-mąż jak dzwoni z delegacji, syn że jest całymi dniami na mojej głowie, mama, że ciągle się martwi.. Zwariować można, taki mam zły dzień :-( aż mi głupio, że na wszystkich nabuczałam w dniu dzisiejszym Mam postanowienie - nie przespać jutro połowy dnia i zrobić coś kreatywnego. Może mi to poprawi humor :-)
Na dodatek ukradli nam nowe sanki, które trzymaliśmy w klatce A mamy domofon i drzwi non stop są zamknięte Nie wiem, jak można okraść dziecko
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
ja mam co 4 tyg średnio
reklama