reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
NATIS XEZ kochane mocne kciukasy na pewno będzie dobrze musi być

ja mam pytanko bo widze że jesteście obcykane w wynikach ja dopiero teraz robiłam tokso i rózyczkę i mam wyniki
tokso 0,0 IU czyli znaczy to że nigdy nie chorowałam tak ????
a różyczka 28,0 IU / ml I TEGO nie wiem jak rozumieć ???

Dzika wstyd pisać ile mam cm w brzusiu ale trudno napisze więc na wysokości pępka mam JUŻ 102 cm :szok: proszę pocieszcie mnie że też tyle macie :zawstydzona/y::baffled:

ja po wywiadówce SYNEK UCZEŃ NA A*( dla nie wtajemniczonych to najlepsza ocena ) więc mamusia dumna
a pogadałam sobie z mamusia kolegi mojego synka bo tak sie złożyło że jesteśmy we 2 w ciąży a własnie z Tą dziewczyna od początku sie jakoś najbardziej polubiłysmy i nasze dzieci sie tez lubią i teraz we dwie z brzuszkami paradowałysmy ona ma termin na maj więc brzuszki prawie takie same haha inne matki sie śmiały że sie umówiłyśmy fajnie bo mamy wspólny temat i razem na spacerki bedziemy chodzić :-) ona ma już 3 synów i teraz juz na 100% DZIEWCZYNKA więc suuper bo potem znowu nasze smerfetki będą razem do szkoły chodziły :tak: a będą się znały od malutkiego więc może jakieś przyjaciółeczki będą heh :tak: strasznie fajnie tak na żywo pogadać z druga ciężarną szkoda że my tak po całej Polsce rozsiane a z mojej okolicy to juz całkiem nikogo nie ma :-(

Ja już wróciłam.
Z maluszkiem wszystko dobrze. Będzie synuś :)
Ale ze względu na ból brzucha, te spinanie idę na kilka dni do szpitala :(
LEkarz stwierdził, że lepiej się na kilka dni położyć, dostać kilka zastrzyków na rozlużnienie niż poronić bo ciąża rozwija się jak najbardziej prawidłowo. /Odezwę się jak tylko wrócę. Trzymajcie się cieplutko kochane

teri- ja Cie nie pociesze z tym obwodem mam 82 ale szybko wzrosnie bo apetyt mam nieziemski, a co do przeciwciał to powinnaś miec normy, jesli tokse (IgG) o to nie chorowałaś, a na rózyczke nie znam norm ale pewnie byłaś szczepiona
U mojej tesciowej wczoraj była siąsiadka i się okazało ze jej syn też sie dziecka spodziewa, żona ma termin na maj tez się cieszę bo to parę domów od nas, mój M. zna sie z tym chłopakiem dośc dobrze chociaż tamten jest od niego o 6 lat starszy ale i tak fajnie że będzie towarzystwo do zabawy

Paulunia- gratuluje ze ciąza rozwija się prawidłowo i dobrze że masz lekarza który woli "was zabezpieczyć" przynajmniej nie będziesz się denerwować

Ostatnia edycja:
maaatulo :( Natis,Xez trzymam za Was kciuki

Paulunia. gratuluję synka :-) A lekarz dobrze mówi.Lepiej nawet dostać te zastrzyki ale żeby wszystko tam dobrze się ułożyło i nie bolało..Trzymaj się kochana i wracaj szybciutko! wszystkiego dobrego :*

Chociaż mi na samo wspomnienie zastrzyku w szpitalu już się tyłek spina :p Ale też chyba wolałabym wybrać zastrzyki i być spokojna,bo tak to boli i boli i dupa:-(

Ostatnia edycja:
Natis kciuki zaciśnięte ;-)

Paulunia
gratuluję synusia i trzymaj się tam w tym szpitalu i dawaj nam znac co i jak ;-)

Teri fajnie, ze masz taką znajomą, zawsze to raźniej we dwie ;-) Ja mam 3 kumpelki w ciąży, dwie mają terminy na koniec marca, a jedna na koniec kwietnia, więc różnica też będzie niewielka, marcówki mają synków, a kwietniówka jeszcze nie wie ;-)

Dziewczyny czy Was już męczy zgaga??? Ja od klilku dni lecę na Gavisconie (na syropie, nie kupujcie tabletek, bo są do żucia i są ochydne bleeeeeeee)

Natisku daj znać od razu jak wrócisz! Ty Xez też... czekamy!

Dziewczyny z tą lista z nr niezły pomysł, tylko najlepiej gdyby to był jakiś zamknięty wątek...:)

Podglądałam też u innych i fajny pomysł jest też z tematem
"HOT NEWS" wiadomości ze szpitala i SMSów (BEZ KOMENTARZA)

można by zamieszczać w wątku info jeśli któraś będzie w szpitalu czy coś tak jak np ostatnio MamaTrójki, a temat rozwinie się i to znacznie już w połowie maja, kiedy to będziemy mogły pisać już o samym pobycie w szpitalu, bo pewnie wtedy się zacznie. Bez komentarza dlatego, żeby te ważne info nie zgineły gdzieś w natłoku innych postów (tak jak na temacie ogólnym, gdzie o wszystkim piszemy) i własnie w ogólnym mogłbyśmy komentować te Hot News:) dzięki takiemu wątkowi na bieżąco wiedziałybyśmy co się z ktorą dzieje... co myślicie?

Paulunia gratuluję SYNKA i udanej wizyty:) lekarz ma rację, lepiej dmuchac na zimne, informuj nas.

Ostatnia edycja:
reklama
Ale się dziś dzieje !!! A ja akurat mam niewiele czasu na forum :-(
Słuchajcie kobietki martwię się o Was - Natis , Xez czekam na pozytywne sprawozdanie z kontroli !!!
Paulunia -
gratuluję synka . Wracaj szybko z tego szpitala - jak trzeba to trzeba:-(
Też myślę , ze wątek z smsami to dobry pomysł :tak: Potem trzeba czekać tyle czasu żeby się dowiedzieć co u leżakujących w szpitalach .

Do góry