reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witaj ailatan:-) Miło że się odezwałaś, często myślałam jak sobie radzisz.
Wspólczuję Ci smutku i żalu, ale wiem że będzie Ci dane cieszyć się ciążą i macierzyństwem.
Życzę Ci na ten Nowy Rok wszystkiego najlepszego i żebyś cieszyła się urpagnioną ciązą i dzieciątkiem.

reklama
Dzięki dziewczyny :*
Staram się o tym nie myśleć, ale czasami mnie dopada taka depresja, że szok :/ Wczoraj czytałam na wp.pl, że ktoś zostawił w Sylwestra w oknie życia (nie pamiętam gdzie) chłopczyka malutkiego i jak to przeczytałam to chyba z godzinę ryczałam! :( Mój Jarek wrócił ze sklepu, a ja zapłakana :(
Ale martwi mnie to, że jutro minie 5 tygodni od zabiegu, a ja dalej nie mam okresu :/ Od jakiegoś tygodnia mam takie baaardzo słabe plamienie jasnobrązowe, nie wiem o co chodzi :/ Jeden dzień mam, a na drugi nie. Wcześniej takie plamienie było oznaką, że najpóźniej na drugi dzień dostałam okres, a teraz nic :( Dziś idę do mojej ginekolożki z wynikami ze szpitala z tego badania histopatologicznego i ogólnie mnie zbada i pewnie USG tez zrobi. Ale jakos się boję :(

MatkaEwa - po jakim czasie od zabiegu zaszłaś w ciążę?

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

u nas dwa dni bez neta - wrrr
więc mam znów z 10 stron do nadrobienia

ja zasmarkana, ale jakoś udało się przeżyć sylwestra
wszystkiego najlepszego w nowym roku

wracam do czytania :-D

witaj ailatan :) miło że się odezwałaś. Trzymaj się cieplutko i myśl pozytywnie. Wiem, że łatwo mi to pisac ale szczerze wierzę, że już niebawem mamusią będziesz i tyle ;) wszystkiego dobrego na Nowy Rok :)

Dziewczynki właśnie jakoś w tych nerwów zapomniałam zapytać o dwie rzeczy : czy Was też tak boli kość ogonowa ?? Byc może wątek przewijał się już wcześniej ale może przeoczyłam. Ja ostatnio wysiusiać się nie mogłam normalnie bo przy heh zwalnianiu zwieraczu aż podskakiwałam z bólu, wysiedzieć nie mogłam i w ogóle.

A druga rzecz - dalej was męczą zachcianki ?? ja dziś podpijam zakwas na biały barszcz :p Jak byłam u rodziców to zaopatrzyłam się w 4 buteleczki z zamiarem gotowania, ale już ok pół butelki pływa w brzuchu :p

Anula - kość ogonowa u mnie niebolesna i siku też bezbolesne aczkolwiek częste , tak jak dziewczyny pisały wcześniej. A zachcianki mam owszem:tak:. Ostatnio na topie ogórki konserwowe na przemian z brzoskwiniami z puszki :happy2:.

Witam w nowym roku! SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU Życzę;)
w nowy rok moja starsza dzelnie wkroczyła już bez smoka!
Dokładnie z smoczkiem zerwała w czwartek-miała tylko do zasypiania zasypia teraz 20minut a nie 2 ale obyło się bez histeri i płaczu !
Podziurkowałam jaj smoczki przy 1 zazyczyła sobie drugi -też podziurkowany przy drugim trzeci-ale to samo i pytam chcesz któryś zepsuty -nie no to jak idzemy spać-"bez smoczka"i to w zasadze tyle:szok: a tak sie bałam ze bedze płacz Wszyscy stwierdzili ze to dziórkowanie smoka bez sensu i sie nie sprawdzi ze będę musiała w nocy nowykupować bo histeria a tu nic satysfakcja moja -pełna:-D troche żałuje ze późno to zrobiłam ale bardzej ze wogóle dałam smoczek ! ale teraz jestem dumna ze nam tak gładko poszło;)

reklama
MamaTrójki gratulacje dla córeczki :) My Tosi odstawiliśmy smoka przed drugimi urodzinami. Nie kombinowaliśmy z przecinaniem ani dziurkowaniem, tylko kilka dni przed rozstaniem zajawialiśmy ją, że przyleci smoczkowa wróżka, i zabierze jej smoczki malutkim dzieciom, bo ona przecież już nie potrzebuje. O dziwo ani razu nie zapłakała. później przez kilka dni upominała się o smoka ale jak jej przypomnieliśmy o wróżce to była dumna z siebie i zapominała :p

Do góry