reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
W innej sytuacji bym powiedział - ale z Ciebie brutal. Ale osobiście nie znoszę kotów (właściwie to nawet nie wiem dlaczego, po prostu). Chciałabym mieć psiaka, ale mam alergię na sierść. Chyba znów sprawię sobie żółwia stepowego (kiedyś miałąm, ale musiałam oddać - moja kochana mama zakarmiłaby go na śmierć) - sympatyczne, kontaktowe, "antyalergiczne" i nie wymagają zbyt dużej opieki (jak już mają zapewnione podstawowe warunki).

Hej. jak tam zdrówko?
U mnie przeziębienie mija. Tylko katar jeszcze został. Ból mięśni był jednodniowy. Węzły chłonne nie były powiększone, a w gardle nie było ropy na szczęście. Lekarz był bardzo fajny wcisnął mnie do kolejki :D przepisał syrop *spam* i szałwie do płukania gardła.
Ojjj nie wiem :p Nasz się nie uspokoił w ogóle a czasami myślę,że jego adhd się nawet uaktywniło :-D
nasza wariatka po sterylizacji dalej jest sobą :D

Nasz ogólnie jest spokojny. W dzień pochodzi, pobawi się, połasi, a w nocy coś w niego wstępuje. Myślę że może czuje te kotki podwórkowe co latają po osiedlu ( a jest ich sporo) i jakiś debil znalazł sobie miejsce pod naszym balkonem do dawania im żarcia (jak by nie mógł gdzieś w krzakach) teraz tam zarcia nie ma ale one i tak z przyzwyczajenia przychodzą. A ten czuje... chce mu się bara bara i pewnie go roznosi... mam nadzieje że mu przejdzie bo jak go kocham tak go znienawidze :D

Witam się ;-)

Pomyślicie , że jestem walnięta :baffled: ale pół nocy nie spałam i się zastanawiałam dlaczego moje maleństwo na wczorajszej wizycie prawie się nie ruszało , tylko raz nóżką :zawstydzona/y: Myśli cały czas krążyły mi po głowie, może dlatego że biorę antybiotyk, albo przez ten straszny męczący kaszel. Kurde i zamiast po wizycie być spokojna, to teraz będę cały czas myślała.....:confused:

Korba ja mam jutro wizytę i pewnie będę mieć to samo schizo także nie przejmuj się nie będziesz sama (też żrę antybiotyk) :-) Ale to, że dzidziuś się nie wiercił to nic złego, ja jak byłam na usg genetycznym to lekarka cały czas mi na brzuch naciskała żeby małe się poruszyło, bo spało sobie smacznie i miało w dupce wszystko :-D Dobrze, że u Was już bez gorączki ;-)

U mnie dziś zdecydowanie poprawa, przespałam spokojnie bez bólu całą nockę (oprócz wstawania 2 razy na siusiu). Uszy już nie bolą, mam tylko zatkane więc trzeba do mnie głośniej mówić :-) Ale mam nadzieję, że i to minie.

Słuchajcie kupiłam sobie na allegro getry, dziś przyszły, są super, świetny materiał taki jakby wiskoza z bawełną, taki gładki, grubszy na takim milutkim jakby meszku, są różne rozmiary i one są na różne m-ce ciąży, podaję linka:

OCIEPLANE LEGGINSY GETRY CIĄŻOWE LUMIDE 4-6 mies L (2831607718) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Isis, dzięki za podpowiedź. Tak mi właśnie jakieś takowe chodziły po głowie w nocy, ale jeszcze nie szukałam (teraz specjalnie nie muszę). Pewnie też nabędę :)

Isis a powiedz mi, rozumiem że zamówiłaś geterki na ten drugi trymestr, faktycznie fajnie na brzuszku się rozciągają ?? zastanawiam się właśnie nad nimi - tak mnie podkusiłaś :p

isis ja też zamówiłam dokładnie takie leginsy wczoraj doszły !!! i potwierdzam sa fajnie po domku tylko w takich leginsach moge chodzić i mi wygodnie
ja dokładnie zamówiłam takie kolor czarny i jeans ten kolor jeans bardzo fajny
LEGGINSY GETRY CIĄŻOWE ocieplane - zimowe Roz. -L (2840366850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
też nie lubie kotów sama nie wiem czemu ogólnie mieszkam w bloku i nie wyobrażam sobie zwierzaka w mieszkaniu wychodzenia z psem sprzatania po nim i wogule tej sierści wszędzie i tego zapachu jak wchodzę do mieszkania gdzie jest pies to odrazu wyczuwam taki specyficzny zapach :baffled: na wsi owszem teściowa ma chyba z 4 psy a kotów to nawet nie wiadomo ile siedzą sobie w stodole na sianku maja tam cieplutko ale w domu dla mnie odpada dlatego my mamy rybki hah nie sa wymagające nie hałasują nie brudzą pic nie wołają :-D

ja mam dzisiaj troche lenia niby cos robie cały czas ale tak z przymusu teraz mnie trochę zmuliło na spanie ale nie mam czasu na drzemkę za 2 godziny ide po wynik z moczu a jeszcze obiad musze zrobić narazie gotuję żurek ale coś do tego musze zrobic bo mój chłop sie sama zupka nie najada
też nie spałam w nocy ale ja chyba z nerwów przed jutrzejsza wizytą tak bardzo chce zobaczyć dzidzię

Ostatnia edycja:
reklama
Isis fajnie, że czujesz się już lepiej! getry super:) już sobie zapisałam stronkę... a co do zakupów... Korba co Ty na taki zakup:

DETEKTOR TĘTNA PŁODU AngelSounds WYPRZEDAŻ !!! (2882310872) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Czytałam, że jest dobry i działa już od 12 tc. Dźwięki można nagrywać, a później jak się dziecko urodzi puszczać je... działa uspokajająco... :)))))) w sumie nikt nie wie co mi po choinkę sprawić więc może o taki poproszę:D

Do góry