Korba32
Fanka BB :)
jutro jade kota wykastrować, może jak mu spadnie poziom hormonów to się uspokoi. Mam dziada dość już. Zafunduje mu prezent na święta hehe
Haha:-) Bidulek-- i sobie nagrabił...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jutro jade kota wykastrować, może jak mu spadnie poziom hormonów to się uspokoi. Mam dziada dość już. Zafunduje mu prezent na święta hehe
Ojjj nie wiem Nasz się nie uspokoił w ogóle a czasami myślę,że jego adhd się nawet uaktywniłojutro jade kota wykastrować, może jak mu spadnie poziom hormonów to się uspokoi. Mam dziada dość już. Zafunduje mu prezent na święta hehe
nasza wariatka po sterylizacji dalej jest sobąOjjj nie wiem Nasz się nie uspokoił w ogóle a czasami myślę,że jego adhd się nawet uaktywniło
Pomyślicie , że jestem walnięta ale pół nocy nie spałam i się zastanawiałam dlaczego moje maleństwo na wczorajszej wizycie prawie się nie ruszało , tylko raz nóżką Myśli cały czas krążyły mi po głowie, może dlatego że biorę antybiotyk, albo przez ten straszny męczący kaszel. Kurde i zamiast po wizycie być spokojna, to teraz będę cały czas myślała.....