teri114
Fanka BB :)
witam sie 12.12.12
ariena współczuję ci bardzo ale nawet tak nie mów że mogłaś się wybrać z tatą w podróż :-
-( ja kiedy miałam zaledwie 9 lat wybrałam sie z tatusiem w taka właśnie ostatnią podróż i wtedy tatuś zginął w wypadku na moich oczach ja siedziałam z tył (usiadłam pierwszy raz z tył bo zawsze pchałam się do przodu ) w momencie uderzenia z drzewem tata zatrzymał mnie ręką dzięki czemu nie wyleciałam przez szybę i ja przeżyłam on nie miał tego szczęścia :-
no::-( uwierz mi że mimo iz byłam mała nigdy nie zapomne tego widoku taty całego we krwi :-
-
-( nikomu nie życzę takiego przezycia potem do 12 roku życia spałam z mamą bo się bałam zrobiłam się bardzo małomówna nieśmiała i zamknieta w sobie myslę że wtedy potrzebowałam psychologa ale 20 lat temu nie było takiej możliwości :-
-
-(często zastanawiam sie jakby wyglądało moje zycie jakby tata zył na pewno byłoby nam lżej :-(a ja byłam taka córunia tatunia zawsze chodziłam za nim krok w krok i wszyscy mi zawsze mówią że jestem wykapany tatuś z wyglądu i charakteru z czego bardzie się cieszę bo chociaż to mi po nim zostało :-(
korba wracaj szybko do zdrowia !!!!
co do choinki to my mamy sztuczna ale taka wielka 2 m do samego sufitu :-) i jak synek przyjdzie dzisiaj ze szkoły to ide do piwnicy bo ozdoby świateczne i bedziemy robić juz atmosferę świat mamy tych różnych figurek gadzetów światecznych to juz poustawiamy a choinkę to tak chyba w sobotę 2 dni przed wigilia ubierzemy :-)
natis no kciuki juz od wczoraj zacisniete
i życzę poznania płci
))
ariena współczuję ci bardzo ale nawet tak nie mów że mogłaś się wybrać z tatą w podróż :-
korba wracaj szybko do zdrowia !!!!
co do choinki to my mamy sztuczna ale taka wielka 2 m do samego sufitu :-) i jak synek przyjdzie dzisiaj ze szkoły to ide do piwnicy bo ozdoby świateczne i bedziemy robić juz atmosferę świat mamy tych różnych figurek gadzetów światecznych to juz poustawiamy a choinkę to tak chyba w sobotę 2 dni przed wigilia ubierzemy :-)
natis no kciuki juz od wczoraj zacisniete
Ostatnia edycja: