ariena87
Fanka BB :)
ariena a dlaczego gwóźdź do trumny?
Długo pisać - też mam pop**** rodzinkę. Moja mama nie może przeboleć mojej przeprowadzki do Warszawy (jestem Lublinianką) i mojego partnera (nie jesteśmy małżeństwem, jeszcze) - bo starszy, bo to, bo tamto ale ona żadnego z moich facetów nie lubiła, niezależnie od wieku. Już raz nawet prawie wyszłam za mąż i tego też mi nie mogła darować, że jak ja mogę za mąż wyjść?!! (odwołałam wszystko, nie, nie z jej powodu).
Obecnie jak jeździmy do niej z moim, to przeboleje, udaje milutką itd. a jak rozmawiamy przez tel. to nie odpuści okazji, żeby na niego nie nagonić... że nie pasuje do mnie, i że uwaga: NIE MAM AMBICJI skoro wiążę się z kimś takim. (Sama nie pamięta co robiła będąc nawet młodsza ode mnie...).
Ogólnie to czeka na moment kiedy się od niego wyprowadzę. Teraz więc się niemało rozczaruje bo ten Pan, którego tak nie znosi będzie ojcem jej wnuka/wnuczki.
Do niej nie docierają żadne argumenty, nawet ten najważniejszy - jestem z nim szczęśliwa! Każda rozmowa na jego temat kończy się kłótnią...
Do tego mam wrażenie, że ona nie wie, że ja wiem jak się "to robi" (no wiadomo o co chodzi).
Jeszcze tutaj dochodzi moja extra babcia (mama mamy), która uważa mnie za najgorszą wnuczkę z 3ch, które ma. I moja mama, ciągle jej kłamie na mój prywatny temat - że mieszkam z młodymi, a nie z jakimś facetem i różne cuda wianki. Ciekawe jak to mamuśka wytłumaczy kiedy ja powiem prawdę.
Babki wręcz nienawidzę, kiedyś zrobiła coś, za co człowiek życiem przypłacił, no nie wybaczę!! Więc gdzieś mam jej zdanie, ale moja mama widzę, że się jej..boi? No głowa puchnie.
Nikomu tak nie życzę Zamiast się cieszyć ze swojego stanu, to się z tego powodu stresuję.
Dobrze, że od strony mojego W. podchodzą tego normalnie. Tam, aż chce się jeździć. Szkoda, że taka odległość (500km)... :-(
Majsterkowicz?? A moze rekawice skórkowe ze zdejmowanymi palcami? Mój ma takie, bo tez lubi pogrzebac w garazu,
a gdzie takie znajdę? Bo może faktycznie takie ze zdejmowanymi palcami lepsze- bardziej chwytne.