reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Juhu, auto juz do nas wraca! Myślałam, ze będzie dopiero wieczorem i juz obmyslałam strategie jak iść do miasta po zakupy na dwa wózki (żeby reklamówek nie trzeba było dźwigać w rękach). A tak moze będzie można spokojnie na spacerem pójść (krótszy, ze wzgledu na Krysie).

Oj moje pasibrzuszki. Krysi nie starcza jeden cycuch, a Miki zjadł dziś swoje śniadanie, Ara śniadanie i do mojego się przysiada... :p

Witam się porannie!

Noc fatalna. Jutro pełnia, ale dzisiejsze nocne placzki zębowe :-( Zosia płakała przez sen :-( dospalysmy do 9, także nie mam pojęcia co będzie z drzemka. Mikotkowy juz pizalatwial sprawy na mieście, a ja Dopieto kawę zrobiłam :-/

Madziu ale cudny Tymus! Współczuję nocy! :-(

Wenusjanka co się dzieje? :-(

Palin ale Mikołaj szczęśliwy! :-D widać ze to stały bywalec placów zabaw :-D

Lecę zascielic łóżko, nastawić pranie i robić owsianke na ciepło.

Wow moje dziecko dzisiaj kończy 1.5 roku :szok:

Madzia nie mam talentu do robienia sobie zdjęć :baffled: w ogóle źle wychodze na zdjęciach... z resztą sama nie wiem czy jestem zadowolona z tych krótkich włosów. Cudny Mikołajkowy Tymuś :-)
Mikoto u nas też kiepska nocka. Jak to przy pełni... może dzisiaj odeśpisz jak J. jest?
Palin byliście już na spacerze z Krysią? Chciałabym zobaczyć ten spacer na dwa wózki :-D

Dzien dorby, na szybcika poki chwilka ...

Nocka oki Nelke 2x przebieralam bo najpier siuisu nam ucieklo a po 5 minutach ulao sie duzzoooo. Dobrze, ze zapas pajacy mam, bo tylko 2 czyste zpostaly !
Tymek spal pieknie do prawie 7, przykrylam go raz i o dziwo obudzil sie pod kolderka

Madzia - Tymus MEGA SLODZIAK !!!

Kinia - najlepszego dla aury. Buziaczki gorace

Mikotku - oby 5 szybko wyszla

TYmek cos kicha i prycha... pewnie wczoraj zmarzl bo chlodno bylo a on bez rekawiczek... no i troche kropilo a on w foli szalu dostaje :confused:
Nelka obalila 120 ml mleka , lezy teraz i sie byczy. Tymek wcina suche platki abym ja mogla zjesc swoje.
Dzis czekamy na kuriera aby zabral paczki z wozkiem ;-)
No i czeka nas sprzatnie na jutro. Mam nadzieje, ze cos zrobie zanim E wroci z pracy

reklama
Witam i u nas noc kręcąc niby spała a ciągle się kręciła za oknem widok jak z pocztówki białe drzewa czekam aż mróz trochę spadnie i jedziemy na pocztę kurier zostawił awizo a to zakupy ze smyka na które bardzo czekam

Do góry