reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

P1020316.jpg Nie no my się do zdjęć nie nadajemy... :baffled:

Załączniki

• P1020316.jpg
    P1020316.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Mikoto, Miki był stesdkniony za żyrafą ;-) ale fakt lubi place zabaw.
Współczuje bardzo nocy. Oby ta pełniowa była dość spokojna.

Laura, wszystkiego najpiękniejszego :-* :-*
Kingusia, nie licząc podróży do domu, Krysia jeszcze nie była na spacerze. Na razie zaczynamy werandowanie.
I bzdury gadasz. Ślicznie z Laurą wyglądacie.

Dziś i Miki nie pójdzie na spacer. Jest marudny i ma stan podgoraczkowy. Ech te zęby...
Krysia od 9 nie śpi. Chyba z drzemką czeka na braciszka :O

Ostatnia edycja:
Hej kochane :)

Nie ma mnie tu ale to wszystko wina Antka i mojego stresu związanego z wtorkową wizytą u alergologa. Już sił mi brakuje do tej jego wysypki i ponad 2 miesięcznego ciągłego kataru. Już mamy dosyć wszyscy :( Przepraszam, że ciągle o tym piszę ale on tak strasznie się męczy a mi serce pęka:( Do tego Julusia w nocy przez ok 30 min kaszle. Zamówiłam już tą mgiełkę co polecała Wisienka i oby pomogła bo nawilżacz z kilkoma kropelkami olbasu troszkę pomaga ale to jeszcze nie to

U nas nocka dobra. Dzieci spały od 19-7. Przed 9 zaprowadziliśmy Julunie do zerówki. Tosiu spokojnie siedział w wózku obserwując śnieg a Jula jak to Jula latała po największych górkach. Dzisiaj mają mikołajki więc będą i słodycze i prezenty. Julunia wybrała sobie na dzisiaj piękną sukienkę. Wyglądała jak księżniczka:tak:
Jutro otwierają w Giżycku nowy bajkoland więc Jula już naciągnęła tatusia na wyjście. Ja z Tosiem zostaniemy w domku bo mamy mieć gości więc ogarniemy mieszkanko. I nie chce dodatkowo go ciągnąć bo pewnie dzieci będzie multum.

Tosiu mój kochany śpi więc biore się za obiad. Przed 15 idziemy po Jule i do tatusia bo spotkamy się pod szkołą. Tosiu będzie przeszczęśliwy bo brakuje mi kompanów do zabawy

Ostatnia edycja:
Kingusia świetnie! I jak Laura pięknie pozuje :-) Od zawsze masz grzywkę? Mnir ostatnio kusi ;-)

Palin dziękuję :-*

Paulunia czekamy na wieści od lekarza.

Stoję w kolejce na poczcie. Robie zwrot zakupów z endo, koszulki są mega długie :-/ szkoda :-/ drugie pranie się robi, Miotkowy z Zosia, a ja jeszcze do Lewiatana podjadę.

Kingusia ja dobrych kilkanaście lat nosiłam grzywkę, a teraz mam to swoje kukuryku na.głowie :p

Obiad jest, sernik z polewa czekoladowa i skórka pomarańczowa kandyzowana jest, sałatka z paluszków krabowych jest. Dzisija dodałam woreczek ryżu parabolid i jest pycha! Moi śpią od 13, także cisza.

Kinia - bzdury gadasz !!! PIEKNIE dziewczyny wygladacie !!! ja to teraz koszmarnie wygladam , uwierz mi :-p

Paulunia - oby ywniki badan byly dobre i jak najbardziej korzystne dla Was :*

Mikotko -
grzywki sa fajne, jedyny minus takiej na prosto, ze megaaaa szybko rosnie ! sama bym sobie zrobila, ale pozniej jezdzic co chwiulke na podciecie ?? bo sama tego nie zrobie :baffled:

Mikotku tak sernik przed swietami :-p sama bym zjadla z checia

Pare rzeczy z listy juz zrobilam, Tymek drzemiej juz 45 minut wiec moze wstac lada chwila , bo ostatnio cos krotko mu wychodzi ;-) ale zasnal sam bez wiekszego placzu

Grzywka dobra rzecz, można fajnie zmienić proporcje twarzy, mam całe życie jakąś. Do prostej grzywki pasują proste włosy, a ja mam wijąco-kręcące, muszę prostować jak mi odpali i wymyślę sobie stylizowaną fryzurkę. Właśnie wybieram się na dniach do fryzjera, bo wyglądam jak idź stąd i nie wracaj :no:

reklama
Maruda zabunkrował się z tatą w pokoiku. Nawet obiadu nie chciał jeść! Muszą mu naprawdę żeby dokuczać. Dobrze, ze wczesniej zjadł normalnie zupę i mleko, z głodu nie umrze. Na kolacje dostanie ukochane jajo to tez zje. Biedaczek tylko się męczy, ale nie chce dawać teraz nurofenu, bo o 19 dostanie paracetamol na noc.

Krysia tez ma jakiś gorszy dzień. Zasnąć nie może, a jak juz to krótko śpi. Ciągle by wisiała na cycu, a w pełna jest po uszy, aż się z niej wylewa. Czyżby juz i na nią pełnia działała? Jeszcze godzina i panowie będą ją kąpać.
Pranie suche, wieczorem czeka mnie prasowanie Krysiowych fatałaszkow.

Wenusjanka, ja tez grzywkowa, bez wyglądam koszmarnie. Zawsze tne na skos, a i tak rośnie strasznie szybko i muszę trenować ruch Zenka ze Złotopolskich.

Do góry