reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Zapomnialam zdjecoa dodac :p wydaje sie duzaaa ale przymierzana na krotki rekawek no i Tymek modelem jie bedzie bo sie rusza non stop ;)

Załączniki

• 1413998089045.jpg
    1413998089045.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 40
  • 1413998106845.jpg
    1413998106845.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 40
  • 1413998119146.jpg
    1413998119146.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 38
  • 1413998131891.jpg
    1413998131891.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 43
Byłyśmy u moich Rodziców, na dworze bardzo zimno. Zosia już wykapana, jeszcze 20 min i idziemy jesc, chciałabym ja przetrzymać chociaż do 20 :sorry:

Kinga Laura cudna! Zosia ma te same klocki, tylko ten zestaw bez różowych elementów :tak:Ja kupiłam szara wełnianą czapkę , ale te tez mnie kusiły :sorry:

Madziu super plan na wieczór! jak Tymcio? Usypiacie się już? Klocki Wader w pojemniku ;-)

Palin dobre wieści:tak:

Dzisiaj otrzymałyśmy nasze zamówienie od Dmuchawca! Jestem zachwycona! Komplet dla Zosi jest cudowny, moja chusta to samo!!! Dmuchawcu, jeszcze raz pięknie dziękujemy, masz niesamowity talent!:-):-):-)

Kingusia- super te zakupy! Trzymam kciuki za szczepienie:) my już mamy to za sobą

Madzia- ale mi zrobiłaś smaka na taką herbatę :)

Ja już prawie jestem w Łodzi. Od jutra się zacznie... Martwię się o Misia...

Natis- miło, że wpadasz pomimo swoich licznych obowiązków :*

Gosiak- o, nasze chłopaki mają takie same kurteczki :D jestem przekonana, że będziesz zadowolona. Jaki rozmiar kupiłaś?

Mikotku - jak wieczór?

Palin odwaznego masz lekarza...raczej wiekszosc kaze dopiero minimum! 2 tyg po chorobie szczepic i to lekkiej chorobie a tu troche walczyliscie i ten antybiotyk...
My mamy mega zalegle szczepienia,ale jak po kazdym cos sie dzieje to jak tu byc odwaznym i prowadzac mala na nastepne...Poza tym mamy strasznie odlegle terminy,jak jeden przepadnie z winy np.kataru to nastepny dopiero za min.4tyg,a tu w miedzy czasie ostro zabkowanie rusza i tak co chwile cos. Mala jeszcze nie ma mmr.

Wieczor mam pracowity,wiec jak uporam sie z papierzyskami to Was doczytam.
Zdrowka dla chorobek.

kingusia mamy też taką sama czapę wrzucam fote czap i kiecki ta czapa w panterkę mega ciepła z kożuszkiem od środa będzie na zime 2 pozostałe na teraz ;) i szalik wszystko po 9,90 ;-)
idziemy się myć ...

Załączniki

• DSC03514.jpg
    DSC03514.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
reklama
Chłopaki się usypiają, a ja leże po-nospowo, bo cala spięta jestem. Nie wiem czemu, nie forsowałam się, a nawet więcej, funkcjonowałam oszczędnie, bez wiekszego stresu, dźwigania. Kryśka nie kombinuj!

Kingusia, super klocki! Czapka tez śliczna. Ja się wstrzymał z czapkami, bo mamy fajna, cieplutką, podszytą polarem, wyglada jak hełm czolgisty, na zimę idealna.

Gosiak, super te półeczki w łazience!!! Kurtka tez niezła. Osobiście nie przepadam za zamkami z boku, ale dla dzieci to pewnie dużo wygodniejsze niż zamek pod brodą.

Madzia, kuruj się kuruj. A z ćwiczeniami nie przesadź. Jak jedzenie Tyma, poprawiło się?

Bona, powodzenia we Wrocławiu.

Emka, akurat z tutejszych lekarzy na tym się nigdy nie przejechałam. U nas wszystko utrzymało się a gardle i w buzi, mimo, że to trwało nic nie zeszło na oskrzela, płuca. Żeby nie tamta akcja z antybiotykiem to juz dawno byłoby po sprawie. Pewnie gdyby pojawiały się u nas jakiekolwiek powikłania też bym się obawiała, ale najgorszym do tej pory był siniaczek po tym, jak pigule wypadła strzykawka z igły i ta spychała ja w powrotem, majasc igłę w nóżce Mikołaja. Na pewno będę patrzeć teraz cały tydzień czujnym okiem, a po szczepieniu reagować na wszystko, ale naprawdę wolę, żebyśmy to mieli już za sobą.

Ostatnia edycja:
Do góry