reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Bona witaj :)) również buziaczki dla Michasia :** :)

Teri tak szczerze mówiąc to ja Lack mam,kiedyś w pokoju stał taki (wtedy) modny kolor venge hehe ale jakoś ubzdurałam sobie że "róg to róg" ale kupię taki szary,..bo do pokoju Niuńka będzie pasował :p

Gosiu hehehe z nicka taki tajniak jestem :D

Kingusia widzę że u Was też klocki na tapecie ;D u nas namiętnie duplo jest męczone i już upatrzyłam super zestaw na agito.pl ..taka promocja! tylko czekam aż stary z nl zjedzie i kupię. wszędzie powyżej 100 u mnie w sklepach nawet 160,- a tam za 74.nic tylko "braśc" :p:-D

Mikoto ależ Zochna się wkomponowała w tło :)

ależ Wy produkujecie :p :biggrin2:

reklama
Mikoto właśnie kurde nie i nie wiem jak się płaci.. ale ostatnio mieli te klocki na allegro wystawione (tzn sklep agito na allegro hheeh) i się zgapiłam i koniec :(
a okazja jakich mało.ten zestaw to Szpital dla zwierząt.. oszalałam na punkcie..butelki do karmienia zwierząt :D

LEGO-Duplo-Szpital-dla-zwierzat_Lego,images_big,10,LEGO6158.jpg

Załączniki

• LEGO-Duplo-Szpital-dla-zwierzat_Lego,images_big,10,LEGO6158.jpg
    LEGO-Duplo-Szpital-dla-zwierzat_Lego,images_big,10,LEGO6158.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 34
hej laski
ja sie znów tylko odmeldowuję, dalej czekamy na wyniki tomografii taty, niby do piątku mają być
[swoją drogą ten kraj jest pop...ony - bez znajomości w szpitalu czekalibyśmy do "po 31.10"]
ja jutro idę z Arturem do dermatologa, na dłoniach ma skorupę, nie wiem co to - liszaj, łuszczyca czy po prostu za bardzo lubi suszarkę do rąk w szkole - efekt jest taki, że dookoła kostek na dłoniach skórę ma już popękaną i krwawe strupki

Filip ok, obaj troszkę niby katar, ale jakoś w miarę się trzymamy

ja walczę z zębem teraz, kilka dni temu zrobiłam popcorn, zjadłam i myślałam że mi łuska weszła między zęby, próbowałam wyjąć i nic, wzięłam wykałaczkę i przy lustrze chciałam wyjąć - okazało się żeząb mi pękł na pół, cała jedna ścianka oddzieliła się od plomby, ruszało się toto i musiałam na szybko lecieć do dentystki, wyrwała to ruszające się, ząb jest nei do uratowania, właśnie robi mi koronkę, a w międzyczasie okazało się że to co było zasłoniętę przez tego zęba co pękł, styczna następnego też jest do leczenia... no cóż będę koronowana królowa matka

remont trwa, dziś nam ogrodzenie zaczęli robić, a końca spraw nie widać, bo nawet nie ma kiedy kafli zamówić

no i tyle u nas, ciągle zalatani, ja nie mam na nic siły, pogoda mnie dobija, chłopaki do szału doprowadzają
to taka troszkę wymówka czemu mnie nie ma, na fb się mało odzywam, tu jeszcze mniej... codziennie o was myślę, zwłaszcza o brzuchatkach, ale sił i weny mi brakuje do wszystkiego

Nayaa butelka mnie rozlozyla na łopatki :-o :-D :-D :-D piękny ten zestaw! Mnie tak zalando kusi,ale ponoć nie zawsze rzeczy dochodzą :-(

Fioletowa dużo zdrowia dla Was wszystkich! Nie znikaj po jednym poście :-*

Dziś kolejny dzień z walczymy z temperaturą, dopóki działa czopek lub syrop to jest dobrze, a potem znowu podnosi się temperatura. Ja jestem nie wyspana bo w nocy nie pamiętam ile razy wstawałam, dziś chociaż synek obiad zjadł z czego jestem zadowolona.

Palindromea też mam nadzieję, ze to nie początek choroby u Filipka, chciałam pójść dziś do lekarza ale moja mama mówi, że to raczej na zęby bo najlepiej cały czas miałby smoczek w buzi a jak nie smoczek to palce pcha aby tylko coś gryźć. Przed chwilą tez się wiercił, mruczał a zasnąć nie mógł, więc dałam czopek i zasnął. Też oglądam Agate na playerze ostatnio bo nie chce mi się tak długo siedzieć i do tego te reklamy na TVN.

mikoto co Zośka zajada na kolacje? Filip zwykle je o 12.00 obiad, ok. 15.00 banan lub inny owoc, ok. 18.00 kaszkę, suchy chlebek lub już nic nie chce bo jest zmęczony. Chyba skuszę się na ten znikopis, jakiej firmy kupiliście? My mamy stolik Lack czarny i do tego takie plastikowe krzesełko, pasuje idealnie, jak uda mi się przyłapać Filipa na siedzeniu to zrobię foto. Cudny komplecik, ale z rąk Dmuchawca nie mogło być inaczej.

_Marys_ ale fajnie mała trzyma kredkę, Filip ma w poszanowaniu to co ja mu pokazuję i ani myśli zabrać się za malowanie

Kingusia91
jak wyszły bułeczki drożdżowe, też chętnie bym zjadła ale na robienie nie mam ochoty. Duże te klocuszki, a czapeczki dla chłopców też były?

Bona87 zdrowka życzę Tobie i synkowi, zawsze jest nie tak jak chcemy, ja też mam nawał w pracy i nie mogę zostać z Filipkiem w domu, a tak bardzo bym chciała. Powodzenia na szkoleniu.

fioletowa miło się czyta Twój wpis na stronie bb, skrobnij częściej chociaż jedno zdanie

Tymek juz spi a ja mam lezaczek tiny love :D :D juz przy Tymku pozniej mi sie marzyl ale nie marudzilam E. Teraz znalazlam napisalam i wyjscia innego jak pojechac nie mial.

Kinia -super klocki ! My mamy jakis zestaw w stonowanych kolorach ;) i czapa super !!!

Palin- oby wiecej dobrych wiesci

Bona - rozmiar mamy 18-24 m-ce wiec to chyba 86-92 nasze. Chcialam zrobic jeszcze zdjecie w czapce zimowej ale nie moge znalezc ??? Gdzie ja ja wcisnelam to nie wiem ;)

Mikotku - to czekamy na Wasze zdjecia w jesiennym wydaniu !!!! Aaa jest Zosienka !!!! Pieknieeee

Palin- ja wlasnie lubie te z boku zapinane. Mielismy tez taka na wiosne i tu fakt troche malo praktycznie bo z rozpieta juz gorzej bylo ale tu mam nadzieje sie sprawdzi.

Nayaa- produkcjamostatnio tak ruszyla , ze az sama w szoku jestem :p hahahah zestaw bomba !

Justa - zdrowka :*

Jak mnie wszytsko kloje i ciagnie w dol !!!! Oszaleje. Mala sie dzis rozpycha niemiłosiernie a miejsca nie ma i pcha rasie tam gdzie nie powinna :p glowke niech pcha i nie raczki....

Teraz jak nic skorpionica bedzie :p nie wydusze do polnocy :p

Justa ostatnio Zosia na.kolacje je kaszkę z miseczki. Kilka postów wcześniej podlinkowalam ten znikopis ;-)

Gosiak ten.Tiny love który ma Zosia? I Sebastian Anusikanusi? Jaki kolor?

reklama
Tak Mikotku ten 3w1 mamy czerwoniasty :D

U nas od zawsze na kolacje kaszka lyzeczka, badz platki owsiane badz manna...raz byl tak zmeczony, ze chcialam dac tylko mleko , a skonczylo sie na przelaniu mleka do m7seczki i wrzuceniu platkow kukurydzianych

Do góry