Teri dla nas stolik mamut tez za duży a ten okrągły z kolei w ogołe nie wpasuje się w kącik ku temu przeznaczony także też chyba będzie lack. i Krzesełko mamut. Ostatnio kupiłam Zosi w Pepco też czapkę z uszami, szara pandę, zamiast uszu ma dwa pompony , kosztowała 9,90 zł
reklama
A ja kompletnie nie rozumialam o jaka tablice chodzi ! Myslalam ze taka biala i do tego jakis pisac
Rysik chyba musi byc metalowy aby przyciagal to co w srodku jest
Czeskie mamiczki maja u nas mega kreche !!!!!
Nstis - csekamy na wieczor !
Madzia - oj ja zabawek w ciagu dnia nie ruszam bo to bez sensu nooo chyba ze nie ma juz jak przejsc albo sam balaganiarz tratuje je jezdzikiem z nocnicxkiem u nas to standard. Wcxoraj wyjatkowo zlapalm kupke, ale pozniej tak strzelil jeszcze w pampka ze pod prysznicem wyladowal bo siusiak caky byl brudny. Jak on to zrobil ???
Naya - hahahha nie wiedzialam ze to Ty. Dopiero po Wojtalku poznalam
My wybraliśmy sie do slepu i sama wiecej nie jade z Tymkiem. Grzeczny byl i zalatwilismy sprawe szybko, ale mi sie w glowoe zakrecilo i sie wystraszylam.
Z dobrych wiesc mamy organizer do lazienki, przyszla kurtka dla Tymka ( jest super ! ) a zaplacila, nie cale 6 funtow gdzie w sklepie 17 lub 18 nowa a ta jak nowa. No i znalazlam uzywke bujaczka tiny love i E pojedzoe dzis lub jutro .
Obiad zjedzony (klopsiki z kssza jaglana i marchewka z groszkiem) i Tymek padl lece szybko z psem :*
Achhh uwiekbiam jak jest co nadraboac !!!!!
Rysik chyba musi byc metalowy aby przyciagal to co w srodku jest
Czeskie mamiczki maja u nas mega kreche !!!!!
Nstis - csekamy na wieczor !
Madzia - oj ja zabawek w ciagu dnia nie ruszam bo to bez sensu nooo chyba ze nie ma juz jak przejsc albo sam balaganiarz tratuje je jezdzikiem z nocnicxkiem u nas to standard. Wcxoraj wyjatkowo zlapalm kupke, ale pozniej tak strzelil jeszcze w pampka ze pod prysznicem wyladowal bo siusiak caky byl brudny. Jak on to zrobil ???
Naya - hahahha nie wiedzialam ze to Ty. Dopiero po Wojtalku poznalam
My wybraliśmy sie do slepu i sama wiecej nie jade z Tymkiem. Grzeczny byl i zalatwilismy sprawe szybko, ale mi sie w glowoe zakrecilo i sie wystraszylam.
Z dobrych wiesc mamy organizer do lazienki, przyszla kurtka dla Tymka ( jest super ! ) a zaplacila, nie cale 6 funtow gdzie w sklepie 17 lub 18 nowa a ta jak nowa. No i znalazlam uzywke bujaczka tiny love i E pojedzoe dzis lub jutro .
Obiad zjedzony (klopsiki z kssza jaglana i marchewka z groszkiem) i Tymek padl lece szybko z psem :*
Achhh uwiekbiam jak jest co nadraboac !!!!!
madzia128
Fanka BB :)
Położyłam się na chwilkę i zasnęłam - obudził mnie kurier z Tesco
Super ta tablica-dopisana do mikołajkowych prezentów
Gosiak ja dawno kupy w pampersie nie widziałam, zawsze robimy rano na nocnik - to nie było miłe doświadczenie
Super ta tablica-dopisana do mikołajkowych prezentów
Gosiak ja dawno kupy w pampersie nie widziałam, zawsze robimy rano na nocnik - to nie było miłe doświadczenie
Palindromea
Obiad zjedzony, kuchnia ogarnięta. Jak przy kolacji nie nabrudzimy, to wieczorem pójdzie sprzątanie raz dwa ;-)
Gosiak, Madzia, u nas też kupy wróciły do pampersa. Może zrobić i w nocnik, ale dokończy w pieluche (albo zrobi w ciągu dnia drugą). Tylko miki z kupą nie pośpi. Obudzi się jak ma zrobić i nie zaśnie z brudnym pampkiem.ale NMP wndzien potrafi nawet nie powiedzieć, że zrobił, poznajemy ooo zapachu i tym, ze nie siada prosto, tylko boczkiem
Gosiak, czekam na foto. Te tablice maja dwie opcje: albo są z namagnesowanymi pylkami (i wtedy musi być metal w rysiku), albo z żelem (i wtedy mogą być plastikowe). Sama juz nie wychodź z Tymkiem. Ja juz tez się staram ograniczać. Dziś w sklepie zaczęły się skurczyki i wszyscy czekali wpatrzeni czy cos się nie zacznie. U Ciebie juz w każdej chwili jak ruszy to pójdzie na całego.
Gosiak, Madzia, u nas też kupy wróciły do pampersa. Może zrobić i w nocnik, ale dokończy w pieluche (albo zrobi w ciągu dnia drugą). Tylko miki z kupą nie pośpi. Obudzi się jak ma zrobić i nie zaśnie z brudnym pampkiem.ale NMP wndzien potrafi nawet nie powiedzieć, że zrobił, poznajemy ooo zapachu i tym, ze nie siada prosto, tylko boczkiem
Gosiak, czekam na foto. Te tablice maja dwie opcje: albo są z namagnesowanymi pylkami (i wtedy musi być metal w rysiku), albo z żelem (i wtedy mogą być plastikowe). Sama juz nie wychodź z Tymkiem. Ja juz tez się staram ograniczać. Dziś w sklepie zaczęły się skurczyki i wszyscy czekali wpatrzeni czy cos się nie zacznie. U Ciebie juz w każdej chwili jak ruszy to pójdzie na całego.
Palindromea
No i po wizycie. Wszystko super. Mamy podawać probiotyk i wit. C i jeśli nic się po drodze nie przydarzy możemy szczepić za tydzień, ale mamy na niego uważać. Wiadomo, że przed samym szczepienem będzie jeszcze badany, ale tamtemu pediatrze jakoś nie ufam, a i Miki na niego reaguje alergicznej.
Dostalismy tez lek na robaki, ale z racji antybiotyku mamy poczekać do piątku.
Dostalismy tez lek na robaki, ale z racji antybiotyku mamy poczekać do piątku.
Kingusia91
Teri jakie kupiłaś czapki w pepco? Ja kupiłam kremową z uszkami a jeszcze ta beżowa z długimi uszami mnie kusiła
Gosiaczku pokaż kurteczke Tymkową
Palin super że Miki wyzdrowiał :-) my się jutro szczepimy
Już przyszły nasze klocki :-) jest szał. A znikopisów w pepco nie było.
Gosiaczku pokaż kurteczke Tymkową
Palin super że Miki wyzdrowiał :-) my się jutro szczepimy
Już przyszły nasze klocki :-) jest szał. A znikopisów w pepco nie było.
madzia128
Kingusia Proszę o zdjęcia czapek i klocków. Ja póki co wstrzymuję się z zakupami ale list do Mikołaja napisać trzeba
Palin dobrze że macie zielone światło na szczepienie
Przez to że dużo w ciągu dnia zaglądam na bb nie mam czego nadrabiać podczas usypiania Tymcia
Mimo paskudnego samopoczucia, idę zaraz ćwiczyć 7/8 Skalpela bo dwa ćwiczenia do mnie nie przemawiają. Potem w nagrodę czeka herbatka z miodem, cytryną i imbirem
Palin dobrze że macie zielone światło na szczepienie
Przez to że dużo w ciągu dnia zaglądam na bb nie mam czego nadrabiać podczas usypiania Tymcia
Mimo paskudnego samopoczucia, idę zaraz ćwiczyć 7/8 Skalpela bo dwa ćwiczenia do mnie nie przemawiają. Potem w nagrodę czeka herbatka z miodem, cytryną i imbirem
Kingusia91
reklama