reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Teri dla nas stolik mamut tez za duży :( a ten okrągły z kolei w ogołe nie wpasuje się w kącik ku temu przeznaczony :( także też chyba będzie lack. i Krzesełko mamut. Ostatnio kupiłam Zosi w Pepco też czapkę z uszami, szara pandę, zamiast uszu ma dwa pompony , kosztowała 9,90 zł

reklama
A ja kompletnie nie rozumialam o jaka tablice chodzi ! Myslalam ze taka biala i do tego jakis pisac :p

Rysik chyba musi byc metalowy aby przyciagal to co w srodku jest

Czeskie mamiczki maja u nas mega kreche !!!!! ;)

Nstis - csekamy na wieczor !

Madzia - oj ja zabawek w ciagu dnia nie ruszam bo to bez sensu nooo chyba ze nie ma juz jak przejsc albo sam balaganiarz tratuje je jezdzikiem ;) z nocnicxkiem u nas to standard. Wcxoraj wyjatkowo zlapalm kupke, ale pozniej tak strzelil jeszcze w pampka ze pod prysznicem wyladowal bo siusiak caky byl brudny. Jak on to zrobil ???

Naya - hahahha nie wiedzialam ze to Ty. Dopiero po Wojtalku poznalam :p

My wybraliśmy sie do slepu i sama wiecej nie jade z Tymkiem. Grzeczny byl i zalatwilismy sprawe szybko, ale mi sie w glowoe zakrecilo i sie wystraszylam.

Z dobrych wiesc mamy organizer do lazienki, przyszla kurtka dla Tymka ( jest super ! ) a zaplacila, nie cale 6 funtow gdzie w sklepie 17 lub 18 nowa a ta jak nowa. No i znalazlam uzywke bujaczka tiny love i E pojedzoe dzis lub jutro .

Obiad zjedzony (klopsiki z kssza jaglana i marchewka z groszkiem) i Tymek padl ;) lece szybko z psem :*

Achhh uwiekbiam jak jest co nadraboac !!!!!

Położyłam się na chwilkę i zasnęłam - obudził mnie kurier z Tesco :eek:

Super ta tablica-dopisana do mikołajkowych prezentów :tak:

Gosiak ja dawno kupy w pampersie nie widziałam, zawsze robimy rano na nocnik - to nie było miłe doświadczenie :confused2:

Obiad zjedzony, kuchnia ogarnięta. Jak przy kolacji nie nabrudzimy, to wieczorem pójdzie sprzątanie raz dwa ;-)

Gosiak, Madzia, u nas też kupy wróciły do pampersa. Może zrobić i w nocnik, ale dokończy w pieluche (albo zrobi w ciągu dnia drugą). Tylko miki z kupą nie pośpi. Obudzi się jak ma zrobić i nie zaśnie z brudnym pampkiem.ale NMP wndzien potrafi nawet nie powiedzieć, że zrobił, poznajemy ooo zapachu i tym, ze nie siada prosto, tylko boczkiem

Gosiak, czekam na foto. Te tablice maja dwie opcje: albo są z namagnesowanymi pylkami (i wtedy musi być metal w rysiku), albo z żelem (i wtedy mogą być plastikowe). Sama juz nie wychodź z Tymkiem. Ja juz tez się staram ograniczać. Dziś w sklepie zaczęły się skurczyki i wszyscy czekali wpatrzeni czy cos się nie zacznie. U Ciebie juz w każdej chwili jak ruszy to pójdzie na całego.

No i po wizycie. Wszystko super. Mamy podawać probiotyk i wit. C i jeśli nic się po drodze nie przydarzy możemy szczepić za tydzień, ale mamy na niego uważać. Wiadomo, że przed samym szczepienem będzie jeszcze badany, ale tamtemu pediatrze jakoś nie ufam, a i Miki na niego reaguje alergicznej.
Dostalismy tez lek na robaki, ale z racji antybiotyku mamy poczekać do piątku.

Teri jakie kupiłaś czapki w pepco? Ja kupiłam kremową z uszkami a jeszcze ta beżowa z długimi uszami mnie kusiła :-p
Gosiaczku pokaż kurteczke Tymkową :tak:
Palin super że Miki wyzdrowiał :-) my się jutro szczepimy :sorry:

Już przyszły nasze klocki :-) jest szał. A znikopisów w pepco nie było.

Kingusia Proszę o zdjęcia czapek i klocków. Ja póki co wstrzymuję się z zakupami ale list do Mikołaja napisać trzeba :D
Palin dobrze że macie zielone światło na szczepienie :)

Przez to że dużo w ciągu dnia zaglądam na bb nie mam czego nadrabiać podczas usypiania Tymcia :(
Mimo paskudnego samopoczucia, idę zaraz ćwiczyć 7/8 Skalpela bo dwa ćwiczenia do mnie nie przemawiają. Potem w nagrodę czeka herbatka z miodem, cytryną i imbirem :cool:

Madziu prosze :tak: Zdjęcie1122.jpg taka czapa.
I takie klocki z modelką w ruchu :sorry:Zdjęcie1117.jpgZdjęcie1121.jpg

Załączniki

• Zdjęcie1122.jpg
    Zdjęcie1122.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 41
  • Zdjęcie1117.jpg
    Zdjęcie1117.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 42
  • Zdjęcie1121.jpg
    Zdjęcie1121.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 40
reklama