reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Nie ale zastanawiam się nad tym. Córka koleżanki miała robaki-trzylatka nie chciała się ubierać, cyrki jak Tymciowe. Odrobaczyli ją i jest spokój. My Tymka ubieramy w dwójkę. Wychodzę do pracy cała spocona. Dziś walczyłam sama. Ł jechał po 6 do Tarnowa

reklama
Dziewczyny a mozna tak w ciemno samemu odrobaczac czy lepiej najpierw zrobic im badania kalu?

Mikoto u nas nocka jako tako,kilka razy kaszlnela i koniec. Od rana cisza,ale wdrozylam w leczenie mucofluid na rozrzedzenie smarkow,jesli nadal ja mecza i jej tam splywaja to mam nadzieje,ze cos uda sie sciagnac.

No wlasnie o tym pomyslalam,ze ten lek ,o ktorym pisalyscie na fb jest na recepte...tez bym mala odrobaczyla ale nie chce ujezdzac po lekarzach i im sie prosic o recepty-bankowo uslysze,ze bez badan ani rusz.

Madziu, Emka ja mam syrop Pyrantelum, na receptę. Emciu owsiki nie zawsze wychodzą w badaniu. Odrobaczalac powinno się profilaktycznie, raz na rok, w okresie jesiennym. Zosie będę Odrobaczala na dniach. Madziu mojej szwagierki córka spala bardzo.niespokojnie, płakała, rzucała się po łóżeczku, podnosiła pupę, zrobiła badanie kału a nic nie Wyszło. Po syropie w kale były owsiki.

Emka czy Mucofluid jest na receptę?

Madziu chyba Palin jeszcze nie Odrobaczala.

Mikoto ;) wolalam zapytac,bo czesto leki przepisywane tak malym dzieciom w ulotce maja info,ze np.od 2 czy 6r.ż. wtedy nie ma rozpiski z dawkami dla tych najmniejszych i lekarz ze swoja wiedza sam mowi ile czego podawac.

reklama
Hej kochane :)
Już glupio mi pisać i obiecywać poprawę skoro nie mogę słowa dotrzymać więc jestem tu i teraz i piszę.
U nas już w miarę dobrze. Obylo się bez szpitala Julci choć latwo nie bylo. Ale jestem dumna z mojego męża że pomimo 9 godz ciezkiej pracy, złego samopoczucia (biegunka) cała noc siedzial przy Julci co by leciec z nią do lazienki gdy bedzie wymiotowac a męczyła się całą noc :(
Tosiu juz praktycznie zdrowy. Katar przechodzi, kaszlu nie ma. Najważniejsze że zastrzyki odstawione bo już szkoda mi było tej mojej dupeczki. Ale od czasu choroby jego jedyna drzemka w dzien trwa 3-4 godz i jak od urodzenia nadal przesypia cale noce. Nasz maly cud <3
Julia od 9 w zerowce a my z Tosiem posprzatalismy, wstawilismy pranie i przygotowalismy wszystko na obiad. Teraz Toniu śpi a ja wcinam jablko i odpoczywam co by zaraz za szafę się wziąść. Buziaki kochane. Wieczorkiem włączę lapka to was nadrobie i poodpisuje. Mikotku dzieki za przywolanie :*

Do góry