Justa co to za szczepienie??? Wspólne wyjście to świetny pomysł ;-) Zosia na palcach nie chodzi, chyba że stoi np. Przy stole i chce coś zobaczyć,to wspina się na palce.
Anilek tak to właśnie jest :-( ale tyle o sobie wiemy, na ile nas sprawdzono. Wiem jak się czuje Twoja koleżanka, kiedy słyszy takie wieści :-( przez to ponad 4 lata uczyłam się przyjmować takie wieści, każda ciąża była ciosem, ciosem w serce :-( bardzo prosiłam Boga by pomógl mi nauczyć się przyjmować te wieści z radością a.nie z tym strasznym bólem :-( ale potrzebowałam czasu i w.końcu nauczyłam.się tymi wiesciami cieszyć. Wszystkiego najlepszego dla Koleżanki! Na pewno zostaną.Rodzicami. Co szydelkujesz? Spódniczki? Dziękuję :-* dbam. Ale.ciężko mi usiedzieć :-/
Gosiak dziękuję :-* oczy lepiej
co.niezmiernie mnie.cieszy
czyżby demencja ciążowa? ;-) Zosia tez od dłuższego czasu ma takie przytulanki sama z siebie, albo sama się nastawia by pocałować ja w główkę
albo.jak.się.tylko otrze o coś.to.trzyma się za te cześć ciała.i przebiega by ją całować, najlepiej w.większym gronie, po kolei, udaje jeszcze przy tym,że płacze. Aktorka dtamatyczna, oskarowa
Emka mam nadzieje, ze smacznie Spicie :-* maść majerankowa daje też na.klatkę piersiową, plecy i stopki. Dużo zdrówka!
Palin.dziękuję :-* juz lepiej :-) u Zosi to był incydent, uffff. Ale bardzo przy nich uważam, przy Mikotkowym. Nie.dotykam.swoich oczu, a.jak juz to.biegnę myć ręce. Nie pozwalam.ten.Zosi dotykać mnie po buzi, bo.jeszcze oczy na.dodatek.lzawia. Nie.chce by miała styczność z tym :-/ Kochana, mam nadzieję że spisz :-*
Przebudzilam się i.akurat Zosia zaczęła się kręcić. Napila się wody i czekam aż zaśnie. Ale wierci się :-/