emka01
Szczęśliwa mama:)
Korzystam z chwili,bo obsmarkaniec spi jestem w szoku bo od rana doslownie co kichniecie to wisza jej do brody paskudne smarki,krople dalam jej tylko przed drzemkami i dam na noc. Nocke mialysmy kiepska,krople dzialaly na krotko. Juz sama nie wiem co to za zjawisko,najpierw poltora tyg niby katar,dwa dni ok i teraz to..katar stulecia jak ja to mowie. Oby nie doszedl kaszel i temp,bo padne.
Mikotku mam nadzieje,ze z oczami juz lepiej i ze Zosia nie podlapie.
Palin jak na polu bitwy? Miki juz lepiej? Uczulenia nie ma?
Odpocznij troszke,jeszcze czas do porodu,nie falstartuj
Gosiak oj Gosiak ,cos czuje,ze to tuz tuz jak juz sama tak sie niecierpliwisz to cos jest na rzeczy
Teri ale smakosz syropkow Ci sie trafil-super. U nas wszystko na sile albo podstepem jak np.neosine dolane w nocy do mleka...
Od czwartku kombinezony w lidlu-szkoda,ze tylko 3 wzory,chyba sie na nie skusze.
Milego dnia dziewczyny.
Mikotku mam nadzieje,ze z oczami juz lepiej i ze Zosia nie podlapie.
Palin jak na polu bitwy? Miki juz lepiej? Uczulenia nie ma?
Odpocznij troszke,jeszcze czas do porodu,nie falstartuj
Gosiak oj Gosiak ,cos czuje,ze to tuz tuz jak juz sama tak sie niecierpliwisz to cos jest na rzeczy
Teri ale smakosz syropkow Ci sie trafil-super. U nas wszystko na sile albo podstepem jak np.neosine dolane w nocy do mleka...
Od czwartku kombinezony w lidlu-szkoda,ze tylko 3 wzory,chyba sie na nie skusze.
Milego dnia dziewczyny.