reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Korzystam z chwili,bo obsmarkaniec spi;) jestem w szoku bo od rana doslownie co kichniecie to wisza jej do brody paskudne smarki,krople dalam jej tylko przed drzemkami i dam na noc. Nocke mialysmy kiepska,krople dzialaly na krotko. Juz sama nie wiem co to za zjawisko,najpierw poltora tyg niby katar,dwa dni ok i teraz to..katar stulecia jak ja to mowie. Oby nie doszedl kaszel i temp,bo padne.

Mikotku mam nadzieje,ze z oczami juz lepiej i ze Zosia nie podlapie.

Palin jak na polu bitwy? Miki juz lepiej? Uczulenia nie ma?
Odpocznij troszke,jeszcze czas do porodu,nie falstartuj;)

Gosiak oj Gosiak ,cos czuje,ze to tuz tuz:) jak juz sama tak sie niecierpliwisz to cos jest na rzeczy:)
Teri ale smakosz syropkow Ci sie trafil-super. U nas wszystko na sile albo podstepem jak np.neosine dolane w nocy do mleka...

Od czwartku kombinezony w lidlu-szkoda,ze tylko 3 wzory,chyba sie na nie skusze.

Milego dnia dziewczyny.

reklama
strasznie wieje teraz u nas juz dzis nie wyjdziemy :baffled:
Mikoto ooo dziękuję za cynk o kozakach będę polować ;-)

widzę że nie tylko Daria taka czyścioszka u nas to samo jak rączka brudna to zaraz trzeba myć a jak sobie koszulkę piciem poleje to też od razu trzeba ściągać :sorry2:
Gosia Nelcia na pewno szybciutko wyskoczy :tak: Daria chodzi na palcach tylko jak sie wygłupia albo po coś się wspina dla wygłupów potrafi tak wypiąć brzuch do przodu że szok i tak idzie jak się z niej śmiejemy to ona jeszcze bardziej się wypina :sorry2:ogólnie ostatnio bardzo lubi się popisywać żeby na nia patrzeć bic jej brawo ogólnie musi być w centrum uwagi :sorry2:u nas puki co tez same skarpety bo buty ściąga :baffled:ale na zimę musze jej kupić z takim zapięciem na klips może jak nie da rady sama odpiąć to nie ściągnie bo już nie wiem w czym będzie chodziła wszystko ściąga w domu nie nie uznaje chodzenia w butach :sorry2:

korba widze ze kopniaczek od mikotka skuteczny :-p super że piszesz jak dziewczynki zeszły troszkę z frontu wojennego ? :sorry2: u nas do południa było pięknie a od południa już nie wyjściowo bardzo wieje do tego zimny ten wiatr :baffled: kombinezonu też nie mamy ale my raczej stawiamy na 2 częściowe Daria ma 3 kurtki na zime kolejno rozmiary 86 92 i 98 :sorry2: do tego dokupimy jedne spodnie narciarskie na sanki i wystarczy chyba że spotkam na ciucholandzie fajny tani kombinezon to wezmę własnie zeby był tylko na sanki :happy:

Bona kochana jestes że masz tyle pracy i dałaś rade napisac na bb :tak: 36 h bez snu OmG :szok: zrobiłaś juz badania ? pewnie nie :-(wolny masz teraz weekend ?

Emka ale Was wymęczą te choroby :no: no wyjątkowo chyba że tak lubi pic syropy :sorry2:chociaż nie ma problemu z podaniem leku

ooo zmiana czasu nie długo i znów trzeba się sie na nowo przyzwyczajać :/

Mikoto znalazłam w necie takie
Gazetka Lidl 20. 10. 2014 - 26. 10. 2014 | Promoceny.pl – gazetki, promocje, przeceny

od rozmiaru 24 wiec dla nas za duże Daria ma jedne takie sniegowce od mojej siostry uzywane przez jej coreczke ale bardzo krótko bo miała inne kozaczki a te były tylko tak na sanki są w rozmiarze 23 i są idealne wiec już śniegowców nie bede kupowac poluję na jakieś ładne kozaczki

Ostatnia edycja:
My po wizycie oczywiscoe wszystko perfekcyjnie nawet to ze opuchnieya jestem. Jednak jak dla niej to mam zero oznak zblizajacego sie porodu wiec i ja chyba zaczynam nastawiac sie na termin jak nie lepiej :( malutka sie nie obnizyla bardziej przez ostatnie 2 tyg :/

Coz nastepna wizyta 28 wiec po terminie, nie dala sie namowoc na masaz na nastepny tydzien.
Pozostaja mj wygibasy na piłce. Chyba ze zjem ostre carry choc srednio wierze ze ostre jedzenie przyspieszy cos :(

Witam

Nocka w miarę dobra, synek miał dwie pobudki na mleko, ale ja się chyba częściej budziałam. Pogoda dziś beznadziejna od rana, mglisto i deszczowo. Jutro Filipek zostaje z tata w domu, to będą chłopaki sami.

anilek77 nie wiem ile synek mierzy, bo u nas tylko ważą dzieciaki

emka01 zdrówka dla małej, oby Katarek szybko ją opuściło

Palindromea
Miki jest bezbłędny, fajny pomocnik Wam rośnie

mikoto szczepienie 16-18 miesiąc :błonica, tężec, krztusiec, Hib, Poliomyelitis

Korba32
zdrówka dla Julki, dobrze, ze Zoskę nic nie bierze, oby tak zostało

Bona87 o której Michaś chodzi spać, że wstaje o 6.oo? 36h bez snu, dla mnie nierealne

teri114
Daria lubi smak syropu a ja muszę z zaskoczenia dać nawet witamine D lub tran w strzykawce bo nie lubi, chyba dlatego, ze jak był mniejszy to ciągle jakieś leki dostawał i antybiotyk

Nie mam weny do dalszego pisania, przed chwilą zadzwoniła do mnie mama że wujek (którego latem gościliśmy) dziś poszedł do szpitala – diagnoza rak trzustki, normalnie ryczeć mi się chce…

Witam..
Gosiak
O masz, a ja myślałam że to już tuż tuż. Może ostry sex zamiast curry ?
Anilek
U nas też tylko ważą. Ubranka Toś nosi na 92 a czasem 86.
Korba
Zdrówka dla Julci! I Obyscie się nie zarazili
Mikotku
Torpedo co ty się tak tniesz? Uważaj kochana trochę !
Justa
My tak opoznieni w szczepieniach że idziemy do poradni szczepień . Powodzenia jutro dla taty z synkami
Palin
Minus kochany. Przy Krysi ci pewnie pomoże !
Bona
Moja koleżanka ma takie bezsenne dziecko, 6 miesięcy i w dzień nie śpi. Masakra. Mój Toś nie śpi najlepiej Ale jednak w dzień choć 20 min
Emka
Na katarek dobre inhalacje z tymianku
Teri
My też polujemy na kozaki rozmiar 23 więc z tej promocji nie skorzystamy. Mamy sniegowce po Mili, żółto brązowe Ale też za duże

Idę się pouczyć

Wisienka, Justa - Michas w nocy spi bez przerwy 10 godzin, a w ciągu dnia od 2 do 3, wiec ja tam nie narzekam :)
Klade się spac, jutro poodpisuje, bo mi się oczy same zamykaja...

Justa, O matko kochana :-( Trzymam mocno kciuki za wujka :((((

Teri Jeśli chodzi o wojnę dziewczynek , to zależy , jak się trochę nie widzą to jest wielka miłość , ale po jakimś czasie wracamy do rzeczywistości :zawstydzona/y: Czyli raz dobrze , raz źle :happy2: My mamy i kozaczki i śniegowce dla Zosi , ale nie mam dla Julki butów , no i jeszcze czeka mnie zakup kombinezonów

Bona, Pewnie połóż się za dużo masz na głowie, dbaj o siebie :tak:

Gosiu, Hmm wynika z wizyty że Nelcia nie chce jeszcze wychodzić :sorry2: Bądź dzielna jeszcze troszkę :tak:

Justa - strasznie mi przykro :( niestety u mnie w rodzinie i od mojej strony i Emila wujkowie byli tak zdiagnozowani :( ja na pewno w nastepnym roku chciałabym mporobic te markery na obecnosc komorek nowotworowych. Musze tylkomzglebic temat

Wisienka - z tym sexem to mi ciezko jak czuje sie jak slonica :p no ale pomyslec trzeba a jakmnie to bede cjpdzic i chodzic...tez myslalam ze to tuz tuz. Do terminu 10 dni....

Bona - jak Ty dales rade tyle nie spac ??? Podziwiam ja bym padla ze zme zenia

Korbus - no jak Nelcia bedzie uparta jak Tymek to sobiempoczekamy :p

Bona nareszcie będziesz na łączach :-D :-D :-D jupi! Wyspij się Kochana!

Emka Zosi nad ranem tez sciagnelam gesty katar. Na noc, po kąpieli, nasmarowalam ja maścią majerankowa. Dużo zdrówka dla Ninki!

Teri u nas na.dodatek.się rozpadalo :-( ale z Darii to.i komediowa aktorka ;-) i u nas dwuczęściowy zestaw na sanki. Szkoda, że od 24 :-/

Gosiak przyjdzie pora :-* wiem,że jesteś zmęczona :-( trzymaj się dzielnie Śliczna :-*

Justa no tak! My mamy na koniec Października :-/ zdrowia dla Wuja!

Wisienka chyba przez to zapalenie spojówek taka niegramotna jestem :-/ dzisiaj miałam 6 palców w plastrach :p Kochana, z czego tak zakuwasz?

Korba miłość siostrzana jest piękna, ale czasami ma wyboistą drogę :-( Będzie dobrze!

Po 16 pojechaliśmy do Mrówki. J. Kupił jeszcze jeden halogen, zamontuje go przy budynku gospodarczym.Bylismy tez w Biedronce po mleko i pieluchy. Oczywiście kosz zakupów. Kupiłam plastykowe pojemniki na.żywność, 4-5 szt po 5,99 i super lunchbox za 19,90 ale jest z silikonowym kieszeniami na jedzenie, świetny. J. będzie miał na jedzenie do pracy. Zajrzelismy jeszcze do moich rodziców, zamówiłam Tacie leki do pielęgnacji nogi. Zosia wykapana, wybawiona, zasnęła szybko, jak się kapalam. Oczy juz naprawdę lepiej :-D ale skaleczylam kolejne palce :-/ taka ślepa kura domowa ze mnie :p teraz zamiast spać, to oglądamy mecz i zawału dostaje. Takie emocje :-o

Aaa kupiłam Zosi pościel, tym razem 135x100 2-el POŚCIEL -NADIA - 100x135 cm - NOWE WZORY !!! (4673021618) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. wzór beżowy zygzak

reklama
Napiszę tylko, że jestem
Nie wiem co pisać. Wpadam chyba w depresje :( Jest mi smutno, boję się, energii brak.
Tyle złych rzeczy ludzi spotyka, ludzi młodych, małych dzieci....
Za 2 h jadę po wynik. Rozsądek mówi, że to nic wielkiego ale w środku tak panicznie się boje, że za późno poszłam do lekarza, że coś się złego zaczyna dziać. I wtedy myślę o moich chłopakach, dla których jestem całym światem ....

Przepraszam, że tak smuto z samego rana :( :(
Strasznie się boję

Do góry