reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

melduję się po weekendzie. aktywnym. imprezowym. dziś rowerowo-spacerowym.

mikoto koniecznie wyślij jutro J do apteki po jakieś krople, żeby się nie męczyć

wisienka cudne pokoje i Mili i Tosia :tak:

gosiak jak spotkanie ze znajomymi? odpoczywasz już?

reklama
Witam wieczorem
Właśnie pomylam podłogi naszykowalam na jutro ubrania dzieciakom do przedszkoli sobie do pracy i zaraz się kładę bo jeszcze jestem bardzo osłabiona.
Mikotku masa roboty jeszcze przed nami. Tosiowi trzeba kupić żyrandol i rolety. Też kupujemy dla niego taki regał jak ma Mila bo ja je uwielbiam. Kupimy taki na 8 kartonów i polozymy w poziomie. Mila śpi w tym łóżku odkąd skończyła 18 miesięcy. Ale ona była złota do zasypiania. Bajka, kołysanka i buziak. Światło i zamknięcie drzwi i spała. Toś to inna bajka. Pokoje w rzeczywistości są małe. Chyba na zdjęciach wyszły duże. Jeszcze trzeba je dopiescic. Ale to na,razie kasowo i czasowo nie możliwe

Madzia witaj kochana. Super ze weekend udany.
Mikoto a może to samo było u Zosi?
Palin
Jak Miki ?

Wisienka - super pokoiki!!

Mikotku - oby z oczkamnic powaznego sie nie dzialo

Wieczor udany, bylo milo i pogadalam troche.

A teraz smecenie... juz chcialabym urodzic, czuje takie rozczarowanie ze przez weekend sie nic nie zaczelo. Wiem ze wtedy byloby nam latwiej sie zorganizowac, a w tygodniu juz z dnia na dzien mi ciezej i boje sie ze zlapie mnie nagle i szybko . E ma blisko z pracy ale nie zawsze odbiera telefon, czy ma go przy sobie :( dzis pochodzilam odpoczelam i nic. Cos czasem w plecach czuje ale to cały czas nie to :(

Przepraszam ze tak smece o tym, ale mi zle i ciezko juz

Dół mnie łapie. Weszłam trochę poprawić sobie nastrój.

Miki walczy z reakcja pół antybiotyku. Niby lepiej, bo na skórze czysto, ale wróciła temp i boje się, ze cos się dzieje wewnątrz. Nie wiem, czemu czekalam tak długo, skoro juz wczoraj cos się zaczynało mi nie pasować. Boje się teraz trafić z nim do szpitala.

Gosiak, ja juz mam dość, czekam tego 9 miesiąca i rozwiązania jak zbawienia, a co dopiero Ty. Sił i cierpliwości życzę.

Mikoto, mam nadzieje, że szybko Ci przejdzie i oczy znów będą Ci super służyły.

Wisienka, pokoje super. Może i małe, ale tak wszystko rozplanowane, że tak tego nie widać.

Madzia, świetnie, że weekend udany.

Wiedzę przy łóżku Mikołaja i normalnie wyć mi się chcę. Chciałabym, żeby mojego strachu było więcej niż to wszystko warte. Dobrze, że Aro zachowuje zimną krew i ma jeszcze te 2 dni wolnego.

Hej kochane
Zaraz ruszam budzić dzieci. W sumie już powinnam Ale nie mam serca. Moje biedactwa tak smacznie śpią. Ja sama bym pospała.
Gosiak
Nie dziwię się ze chcesz już końca i masz doła. Oj ja miałam tak samo. Jak sytuacja na froncie ?
Palin
Co u was ? Jak Mikuś. Martwię się o was. Teraz szpital to nie dobre dla was rozwiązanie.

Miłego dnia kochane

Palin a nie wystarczy zmienic lekow? Moze nawet isc do innego lekarza? Pamietasz co u mnie bylo?Dopiero 4 lekarz dobrze ja zdiagnozowal i wyleczyl. Zagladalas mu do buzi? Jakie ma dziasla?

Dzien dobry,

nocka w wykonaniu Tymka bardzo dobra, Kochany moj pospal slicznie i obudzil sie tuz przed 7 jak E z psem wrocil. Przypuszczam, ze to go obudzilo, ale kazdy hasal niesie sie tu bardz bi sniaby sa z regipsow... ale jest w dobrym nastroju a to najwaznijesze.
Moja nocka gorsza, ciezko sie obracac i mialam podczas tych obrotow trzy dosc mocne skurcze, ale wiadomo teraz cisza i pewnie tak bedzie :sorry2: do tego glowea mnie boli

Palin
- oby z Mikusiem b ylo juz tylko lepiej i nic sie w srodku nie dzialo. I tak na pewno jest !!!

Wisienka - oj tez by mi serce pekalao jakbym miala dzieci budzic gdy smacznie spia....pewni kiedys i mnie to bedzie czekac

Lece czytac ksiazeczki bo mam juz cala kolekcje przede soba :cool2:

Dzień dobry kochane.
Witam się po intensywnym poranku w sh i lidlu :-p
Byliśmy wczoraj w tym kinie a potem mieliśmy zaplanowane zakupy ale nie kupiliśmy nic ciekawego :baffled: dziwnie się czułam przez te 6 godzin bez Laury. Nigdy jej na tak długo nie zostawiałam... ale byłam dzielna, zadzwoniłam tylko 2 razy :-p
Laura też była dzielna, tylko pokazywała na nasze ślubne zdjecie i mówila "buuu, papa" :sorry2:

Po powrocie do domu strasznie źle się czułam. Bolała mnie głowa i plecy. Miałam nadzieję że jak się wyśpię to przejdzie, niestety Laura budziła się chyba z 20 razy i głowa boli mnie nadal.
Chyba już te trójki jej idą :dry:

Palin jeszcze raz dużo zdrówka dla Mikołaja. Jedziecie do dr?
Gosiak Nelcia ma jeszcze troche czasu. Wiem że łatwo się mówi ale ja naprawde z perspektywy czasu oddałabym wszytko żeby Laura urodziła się naturalnie i w terminie. Niestety wyszło inaczej, szczęście że wszystko się dobrze skończyło.
Wisieńka super pokoiki dzieciaków. Laura też ma zielony pokoik jak Antoś :-)
Mikoto gdzie jesteś? W lidlu? :-p

Witam się porannie!

Niedawno wróciłam z przychodni. Mam zapalenie spojówek. W.nocy nawet oczu nie mogłam otworzyć, tak miałam zaropiale :-/ i spuchniete. Na dodatek teraz zaczął schodzić mi katar. Dostałam krople, mają działać, mam nadzieję, że szybko, bo nie mam.czasu na głupoty :-/ przy okazji Zalatwilam Tacie zlecenie na opatrunki. zrobiłam małe zakupy, wstawilam pranie, przyszła moja siostra, Zostanie chwile z Zosia, a ja pojadę z babcia po kapustę, bo dzisiaj będziemy wkładać do beczki.J. Tnie drzewo, królik się rozmraza na obiad. Na dworze ciepło, ale bez słońca.

Kingusia jestem :-* nie Lidl, a lekarz :-/ co kupowałas w Lidlu? Na jakim filmie byliście? Co kypiliscie? Co nie pozwalało Laurze spać?

Wisienka udanego dnia!

Emka jak noc?

Gosiak i u nas noc spokojna. Trzymaj się Kochana!

Uciekam, musze juz jechać. Pranie akurat się skończy.

reklama
Mikoto w lidlu kupiłam sobie bluzki. Miałam zamiar jeszcze spodnie zobaczyć ale ciężko mi już było z Laurą na ręku przedzierać się przez ten tłum.
Byliśmy na filmie miasto 44.
Nastawiłam się potem na zakupy w tesco a tam lipa :baffled: to co mi się podobało na Laure to drogie, na mnie nic fajnego nie było. W ogóle z przecen to tylko letnie sukienki :dry:

Mam nadzieję że krople szybko zadziałąją i przyniosą Ci ulgę :*

Do góry