reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

melduję się po weekendzie. aktywnym. imprezowym. dziś rowerowo-spacerowym.

mikoto koniecznie wyślij jutro J do apteki po jakieś krople, żeby się nie męczyć

wisienka cudne pokoje i Mili i Tosia :tak:

gosiak jak spotkanie ze znajomymi? odpoczywasz już?

reklama
Witam wieczorem
Właśnie pomylam podłogi naszykowalam na jutro ubrania dzieciakom do przedszkoli sobie do pracy i zaraz się kładę bo jeszcze jestem bardzo osłabiona.
Mikotku masa roboty jeszcze przed nami. Tosiowi trzeba kupić żyrandol i rolety. Też kupujemy dla niego taki regał jak ma Mila bo ja je uwielbiam. Kupimy taki na 8 kartonów i polozymy w poziomie. Mila śpi w tym łóżku odkąd skończyła 18 miesięcy. Ale ona była złota do zasypiania. Bajka, kołysanka i buziak. Światło i zamknięcie drzwi i spała. Toś to inna bajka. Pokoje w rzeczywistości są małe. Chyba na zdjęciach wyszły duże. Jeszcze trzeba je dopiescic. Ale to na,razie kasowo i czasowo nie możliwe

Madzia witaj kochana. Super ze weekend udany.
Mikoto a może to samo było u Zosi?
Palin
Jak Miki ?

Wisienka - super pokoiki!!

Mikotku - oby z oczkamnic powaznego sie nie dzialo

Wieczor udany, bylo milo i pogadalam troche.

A teraz smecenie... juz chcialabym urodzic, czuje takie rozczarowanie ze przez weekend sie nic nie zaczelo. Wiem ze wtedy byloby nam latwiej sie zorganizowac, a w tygodniu juz z dnia na dzien mi ciezej i boje sie ze zlapie mnie nagle i szybko . E ma blisko z pracy ale nie zawsze odbiera telefon, czy ma go przy sobie :( dzis pochodzilam odpoczelam i nic. Cos czasem w plecach czuje ale to cały czas nie to :(

Przepraszam ze tak smece o tym, ale mi zle i ciezko juz

Dół mnie łapie. Weszłam trochę poprawić sobie nastrój.

Miki walczy z reakcja pół antybiotyku. Niby lepiej, bo na skórze czysto, ale wróciła temp i boje się, ze cos się dzieje wewnątrz. Nie wiem, czemu czekalam tak długo, skoro juz wczoraj cos się zaczynało mi nie pasować. Boje się teraz trafić z nim do szpitala.

Gosiak, ja juz mam dość, czekam tego 9 miesiąca i rozwiązania jak zbawienia, a co dopiero Ty. Sił i cierpliwości życzę.

Mikoto, mam nadzieje, że szybko Ci przejdzie i oczy znów będą Ci super służyły.

Wisienka, pokoje super. Może i małe, ale tak wszystko rozplanowane, że tak tego nie widać.

Madzia, świetnie, że weekend udany.

Wiedzę przy łóżku Mikołaja i normalnie wyć mi się chcę. Chciałabym, żeby mojego strachu było więcej niż to wszystko warte. Dobrze, że Aro zachowuje zimną krew i ma jeszcze te 2 dni wolnego.

Hej kochane
Zaraz ruszam budzić dzieci. W sumie już powinnam Ale nie mam serca. Moje biedactwa tak smacznie śpią. Ja sama bym pospała.
Gosiak
Nie dziwię się ze chcesz już końca i masz doła. Oj ja miałam tak samo. Jak sytuacja na froncie ?
Palin
Co u was ? Jak Mikuś. Martwię się o was. Teraz szpital to nie dobre dla was rozwiązanie.

Miłego dnia kochane

Palin a nie wystarczy zmienic lekow? Moze nawet isc do innego lekarza? Pamietasz co u mnie bylo?Dopiero 4 lekarz dobrze ja zdiagnozowal i wyleczyl. Zagladalas mu do buzi? Jakie ma dziasla?

Dzien dobry,

nocka w wykonaniu Tymka bardzo dobra, Kochany moj pospal slicznie i obudzil sie tuz przed 7 jak E z psem wrocil. Przypuszczam, ze to go obudzilo, ale kazdy hasal niesie sie tu bardz bi sniaby sa z regipsow... ale jest w dobrym nastroju a to najwaznijesze.
Moja nocka gorsza, ciezko sie obracac i mialam podczas tych obrotow trzy dosc mocne skurcze, ale wiadomo teraz cisza i pewnie tak bedzie :sorry2: do tego glowea mnie boli

Palin
- oby z Mikusiem b ylo juz tylko lepiej i nic sie w srodku nie dzialo. I tak na pewno jest !!!

Wisienka - oj tez by mi serce pekalao jakbym miala dzieci budzic gdy smacznie spia....pewni kiedys i mnie to bedzie czekac

Lece czytac ksiazeczki bo mam juz cala kolekcje przede soba :cool2:

Dzień dobry kochane.
Witam się po intensywnym poranku w sh i lidlu :-p
Byliśmy wczoraj w tym kinie a potem mieliśmy zaplanowane zakupy ale nie kupiliśmy nic ciekawego :baffled: dziwnie się czułam przez te 6 godzin bez Laury. Nigdy jej na tak długo nie zostawiałam... ale byłam dzielna, zadzwoniłam tylko 2 razy :-p
Laura też była dzielna, tylko pokazywała na nasze ślubne zdjecie i mówila "buuu, papa" :sorry2:

Po powrocie do domu strasznie źle się czułam. Bolała mnie głowa i plecy. Miałam nadzieję że jak się wyśpię to przejdzie, niestety Laura budziła się chyba z 20 razy i głowa boli mnie nadal.
Chyba już te trójki jej idą :dry:

Palin jeszcze raz dużo zdrówka dla Mikołaja. Jedziecie do dr?
Gosiak Nelcia ma jeszcze troche czasu. Wiem że łatwo się mówi ale ja naprawde z perspektywy czasu oddałabym wszytko żeby Laura urodziła się naturalnie i w terminie. Niestety wyszło inaczej, szczęście że wszystko się dobrze skończyło.
Wisieńka super pokoiki dzieciaków. Laura też ma zielony pokoik jak Antoś :-)
Mikoto gdzie jesteś? W lidlu? :-p

Witam się porannie!

Niedawno wróciłam z przychodni. Mam zapalenie spojówek. W.nocy nawet oczu nie mogłam otworzyć, tak miałam zaropiale :-/ i spuchniete. Na dodatek teraz zaczął schodzić mi katar. Dostałam krople, mają działać, mam nadzieję, że szybko, bo nie mam.czasu na głupoty :-/ przy okazji Zalatwilam Tacie zlecenie na opatrunki. zrobiłam małe zakupy, wstawilam pranie, przyszła moja siostra, Zostanie chwile z Zosia, a ja pojadę z babcia po kapustę, bo dzisiaj będziemy wkładać do beczki.J. Tnie drzewo, królik się rozmraza na obiad. Na dworze ciepło, ale bez słońca.

Kingusia jestem :-* nie Lidl, a lekarz :-/ co kupowałas w Lidlu? Na jakim filmie byliście? Co kypiliscie? Co nie pozwalało Laurze spać?

Wisienka udanego dnia!

Emka jak noc?

Gosiak i u nas noc spokojna. Trzymaj się Kochana!

Uciekam, musze juz jechać. Pranie akurat się skończy.

reklama
Mikoto w lidlu kupiłam sobie bluzki. Miałam zamiar jeszcze spodnie zobaczyć ale ciężko mi już było z Laurą na ręku przedzierać się przez ten tłum.
Byliśmy na filmie miasto 44.
Nastawiłam się potem na zakupy w tesco a tam lipa :baffled: to co mi się podobało na Laure to drogie, na mnie nic fajnego nie było. W ogóle z przecen to tylko letnie sukienki :dry:

Mam nadzieję że krople szybko zadziałąją i przyniosą Ci ulgę :*

Do góry