Witam sobotnio
Przed chwilą pożegnałam gości i synek już spi. Dziś bardzo mało spał w ciągu dnia i już pod wieczór marudzi. Nocki powoli wracają do normy, mleko o 22.00 i 3.00, bez płaczków. Próbowałam dać mleko przed kąpaniem ale nie ma mowy o piciu. Ciekawe o której jutro zrobi pobudkę.
mikoto już niedługo spróbuję z rozcieńczeniem mleka, jeszcze ten karton spożytkuje normalnie bo niedługo się skończy data ważności. Swietna wiadomość, że J zostaje z Wami jeszcze tydzień. U nas też drewno czeka, aż mąż będzie miał wolny dzień i chęci aby to przewieźć bo już jest poszczepane. Ładne zakupy z niską ceną.
asiulka918 dobrze, ze dostałaś skierowanie i porobisz sobie badanie.
Wisieńka Zdrówka dla Was, fajnie że P Cię mógł wyręczyć przy dzieciakach. Jak robisz rybkę na marchewce?
dmuchawiec bardzo się cieszę, że interes szydełkowy się rozkręca, bo naprawdę piękne dzieła tworzysz. Zośka ma co miesiąc ma do szkoły na inną godzinę?
gosiak_85 normalnie nie dowierzam, że Ty już lada moment będziesz na porodówce, jak ta ciąza szybko zbliża się do rozwiązania. Piękne wrzosy i donisie również
Palindromea dobrze, ze Miki już się lepiej czuje, bo i Ty wtedy więcej możesz odpocząc . W lidlu tez i znicze i już świąteczne słodycze – kalendarze adwentowe, itp. Filip dziś rano też wstał z czterema bąblami po ukąszeniu, nie mam pojęcia co mogło go w nocy ugryźć.
jullix co za firmę rozkręcasz, jeśli można wiedzieć? Aż miło się czyta, ze ładnie goją się Twoje rany i wszystko jest w najlepszym porządku.
emka01 dużo zdrówka dla Ciebie, dużo osób choruje, jest bardzo ciepło jak na jesień i te wszystkie wirusy krążą
Kingusia91 ale miałaś wczoraj akcję, też bym się zdenerwowała. Ja po cichu liczę na jakiś wyjście z mężem na naszą rocznicę ślubu, ale coś czuję, ze jak sama nie zorganizuję opieki do Filipa to nici z wyjścia.