reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Witam
Dziś nocka w miarę dobra, synek nie płakał ale ja chyba przez pełnię nie mogłam spać i budziłam się w nocy kilka razy.

Palindromea
Filip nie ma jeszcze trójek, ale nawet nie da sobie zajrzeć do buzi, mam nadzieję, że te złe nocki miną. Trzymaj się kochana, nie czas jeszcze na porodówkę.

gosiak_85 Filip dużo ogląda bajki, ja staram się nie włączać TV a się nim zająć i bawić, ale jak tylko mąż jest w domu to oglądają bajki na TV lub telefonie lub tablecie. Fajna bluza – polarkowa?

Bona87 wiem, że bajki w nocy to nie najlepszy moment, ale przyzwyczajony był, że po przebudzeniu oglądał bajkę, więc uznał, że jak nawet w nocy się obudzi to też tak chce, płacze aby wyjść z łózeczka biegnie do szafki nocnej męża i chwyta telefon i podaje go aby włączyć Myszkę Miki w przeciwnym razie jest płacz nie do uspokojenia, sama nie wiem jak go tego oduczyć. Będę próbować z tą wodą, ale jak podałam samą wodę, bo myślałam, że może chce się tylko napić to krzyczał za mlekiem. Mnie też się chce więcej spać, albo przez te nocki z przerwami albo jesień tak na mnie działa.

Kingusia91 Filipek chyba już się przyzwyczaił do bajek, do złych rzeczy on się bardzo szybko przyzwyczaja a do dobrych wręcz przeciwnie

teri114 zdrówka dla Darii,co za choróbska teraz panują przez te pogody

anilek77
dobrze, że z kruszynką wszystko w porządku no i życzę tej dziewczynki

madzia128
świetnie Tymek się uśmiecha, u nas podobnie sytuacja, ja wstaje w nocy do malego i jestem rano wykończona a mąż zdziwiony całą sytuacją, ale mnie się czasami nawet nie chce rozmawiać, nie wspominając o przytulaniu. Dobrze, że jutro już piątek i wieczorem pójdę się rozwerwać na ZUMBE.

reklama
Sorki ze wam zawracam głowę tym wypadkiem. Juz mi lepiej. M chodzi w inny rejon wiec mi ułożyło. Tamtego dalej nie wyciągnęli :( cały czas włączam wiadomości z nadzieją, że to już. Jeden wiem ze jest w krytycznym stanie. Koleżanki znajomi to są .. z drugim tez nie lepiej. M jednego zna reszty nie wie bo nie wie kto tam był. Masakra jakąś :(
Co do okresu to właśnie mi się zaczęło plamienie. Mam nadzieje ze do wtorku mi się skończy bo we wtorek bym sobie załatwiła wypalanie nadzerki ..
Co tam u Filipa? Chodzi już ładnie, broi tez fajnie. Ostatnio zaliczył zderzenie ze stolikiem. Ja byłam w pracy. Jak wróciłam to zobaczyłam ślad. Powtarza po mnie niektóre literki i na kółko mówi kuko.
Postaram się nadrobić jak uśpie bąbla

Madzia - Tymcio slodziak, uwielbiam jego oczeta :-D

Terii - duzo zdrowka dla Darii :*

Anielek - pisz chocby o sobie, zawsze z checia poczytamy :-D robiles z tego kalendarza chinskiego ??? tak czy inaczej oby sie potwierdzilo :-p

Justa - och skad ja to znam. Emil moze tv nie wlaczy ale wezmie Tymka na kolana i klikaja po internecie. Gonie ich od razu :-p niech tez wie, jak to jest spedzic kilka godzin na podlodze ;-) tak bluza polarkowa, ale taka nie za gruba. Pewnie cos jak te z biedronki (choc ocenie jak moja mama przywiezie przyjedzie), ale rozki sa superanckie . Co do nocnego wstawani, odpukac u nas coraz mniej, ale czasem smiac mi sie chce jak E sie spyta rano ile razy wstawalam...tez chcialabym spac tak mocno !

Ankaka
- dobrze ze maz pracuje w innym rejonie . A Filipek juz niedlugo bedzie tak smigac, ze zatesknisz za czasami kiedy szlo mu to wolniej :tak:

Tymek pospal w dzien prawie trzy godziny, wiec o drugiej drzemce nie bylo mowy. Bylismy w Lidlu za spozyczych zakupach, kupilam 3 malewrzosiki ale teraz nie wiem w co je wsadzic . Przydalaby sie taka podluzna doniczka a nie mam :baffled:

Kochane jak usmazyc jabkla do jablecznika ?? bede robic na urodziny E na sobote a w zyciu nie smazylam. Chcialm kupioc gotowe ale w sklepi nie bylo :sorry2:

Ps nie wiem na ktora sie decydowac :

Boys Next Padded Winter Coat 18-24 mths | eBay

Boys Winter Coat Age 18-24m John Lewis | eBay

Ostatnia edycja:
Madziowy Tymciu jesteś Słodki! buziaki!!! :-*

Teri no właśnie ta pogoda najgorsza. Zosia juz drugi dzień jest na Neosine i Lipomalu, bo kichala :-/ zdrówka dla Was, Dziewczynki! :-* jakie lekia.Daria? Ja dzisiaj Ubrałam Zosi bluzy, raz cieplejsza raz cieńsza, na samą bluzeczke się nie odważyłam. Smec :-*

Anilek najważniejsze, że jesteś :-* kładz się i śpij, ciężki dzień.za Tobą :-*

Justa tez ostatnio nie mogę spać :-/ spróbuj z rozcienczaniem mleka w nocy, u nas podziałalo.

Ankaka. Pięknie powtarza Filip ;-) dobrze,że już się uspokoiłas :-*

Gosiak ta w kratę jest super! Jabłka obierasz, kroisz na mniejsze kostki i wrzucasz do garnka, podlewasz odrobiną wody, dusza się pod przykryciem, kiedy zaczną się rozpadac dodajesz cukier, w zależności.od słodkości jabłek, można też dodać łyżkę miodu ;-) i cynamon.

Mikotku - MUA ! jutro bede robic te jabluszka. No wlasnie mi tez sie bardziej w kratke podoba ale E cos nosem kreci ze za pstrokata :szok: ale czapke mamy brazowa i by pasowala :-p no nic bede ta licytowac a jak sie nie uda to wtedy bede myslec na granatowa bo jest kup teraz. Zreszta w kratke nie jest typowo puchatka tylko taka narciarka bardziej :tak:

I wymyslilam co z wrzosami :p sierotka ja a mam trzy malutkie doniczki , juz posadzone i pieknie wygladaja , jutro wrzuce foteczke ;)

Ostatnia edycja:
Gosiak :-) :-* ja często robie takie jabłka i dodaje do ryżu i zapiekam, albo kładę ostudzone na wafle ;-) teraz w Lidlu będą narciarskie, tez e kratę i pasy :-)

reklama
Do góry