reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Dzien dobry, pogoda zapowiada sie u nas nawet nawet , wiec i w nawet nawet humorku jestesmy :tak: Tymek spal super, ani razu nie wstawalam :-D Wiec i ja w toalecie zlozylam pizyte tylko po polnocy a potem po 6 :-p

Palin - jejku zdrowka dla Mikigo a Ty wykorzystaj obecnosc Ara jak najlepiej, wypoczywaj. Wiem, ze to ciezkie bo Mikus ciagnie do CIebie, ale zabawy na siedzaco bez szalenstwo.

Mikotku -A co robisz z wlosami ?? podcinasz??? dziekuje ja sie czuje dobrze, choc wolalabym ponarzekac na skurcze :-p jutro moj wybrany termin porodu a tu cisza :-D

Wisienka - mam nadzieje, ze przez weekend wyjdziecie zdrowotnie na prosta. Dzis robie Twoja zupke z dyni, oby wyszla bo planu awaryjnego na obiad nie mam. Jak cos to wbijamy sie do CIebie !!!!

Dmuchawcu - super, ze szydelko ruszylo, ja chyba tez bede miala interesik, musze tylko z sisotra skonsultwoac ;-)

Dzis wreszcie moze uda nam sie dotrzec do Ikei i reszty sklepow...oby oby !!!

reklama
Ps obiecane wrzoski ;)

Załączniki

• 1412923780967.jpg
    1412923780967.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 34
Miki wstał akurat na antybiotyk o 7, a termometr pokazuje 37. Zupełnie inne dziecko. Żywe, radosne, ciągle głodne, dowcipne. Aż Milo patrzeć.

Mikoto, uważam uważam. Wczoraj to pewnie wyniki stresu i tego spania na rekach, ale jak tu dziecku choremu odmówić możliwości snu? Dziś juz będzie na pewno lepiej. Aro mnie pilnuje, bawi się z Mikim. Noc spokojna, wiec siły wracają.
Super nocka u Was, cieszę się :-)

Wisienka, po wczoraj spokój, nic (i nikt) wiecej ze mnie nie wyłazi. Nie przesadz dzis z pracą. Porządek jeszcze zrobisz zrobić, wystarczy, ze będziesz zdrowa.

Dmuchawcu, super, że tak zamówienia się sypią, oby tak dalej :-) Ja tez jak rano mam zajęte, to jakoś lepiej mi wszystko idzie niż jak mam cos domzrobienia później.

Gosiak, jeszcze wszystko się może zmienić. W niedziele pojechała na ktg i skurcze były na zero, a w poniedziałek Miki był na świecie.
Super wrzosy :-D
Obiecuje odpoczywać więcej! ;-) Tylko czy Miki obiecuje mi na to pozwolić? :p

Lecim się inhalować.

Wisienko super, że lepiej.się czujesz! :-D jest energia do działania ;-) Kochana, u fryzjera to, co Zawsze, podciecie i wycieniowanie ;-)

Dmuchawcu zdrówka dla Halszki! Szydelkuj Kochana! Już przebieram nogami na mysl o moim zamówieniu! Ostatnio pani w bawialni pytała skąd takie piękne kapcie ma Zosia :-D

Gosiak przybij piątkę, nocki takie same miałyśmy :-D jaka piękna aranżacja z.wrzosami :-D

Palin super wieści!!! :-D

Właśnie się dowiedzieliśmy, że J. Zostaje jeszcze tydzień w domu :-D :-D :-D jupi! Tak się cieszymy! 5 tygodni zaległego urlopu robi swoje ;-) juz dzwoniłam do dostawcy drewna na.opał :-) plan działania miałam gotowy na dwa tygodnie, musze Mikotkowemu zorganizować ten tydzień :p jutro rano mam dzwonić do A. O drzewo, bo czas oczekiwania to mon. 2 tygodnie :-( ale dla stałej klientki może coś szybciej będzie ;-) oby!

Palin - ufff dobrze, ze z Mikim lepiej !!! oby tak dalej...ile ja bym dala za jakies ktg tutaj :sorry2:

Mikotku - super, ze bedziesz miala J tydzien dluzej !!!!!

GLowe umylam, teraz sniadanie dla Tymka bo tylko na mleczku (i to polowie porcji), potem odkurzymy i pewnie drzemka sie zblizy./ Ja w tym czasie bede walczyc z zupa dyniowa :tak:

witam
nocka nawet dobra Daria spała czasem sie wierciła ale to przez sen
boję sie żeby jej sie nic więcej nie rozwineło że tez musiała nas choroba teraz dopaść widze że dużo dzieci teraz choruje :-(
Palin super wieści !!!!!!!!!! od razu inaczej człowieku na duszy jak dziecko zdrowieje odpoczywaj odpoczywaj ile sie tylko da ;)
Mikoto i u Was super wieści !!! nacieszcie się J :) udanego fryzjerowania ;)
gosia cudnie sie u Was zrobiło jesiennie
u nas piekne słoneczko Daria nie ma temp to pewne wyjdziemy
buziaczki

Hej hej, znów z opóźnieniami, ale jestem. Przede wszystkim zdrówka dla chorowitków. Mnie męczy przeziębienie, ale daje rade. Dzieciaki też zakatarzone, ale nie poddają się. W przedszkolu więcej dzieci nie ma, niż jest.
Ewka dzisiaj pierwszy raz została bez krzyku i mam zamiar zostawić ją trochę dłużej, bo odbieram ją około 13. Wszyscy się z niej śmieją, że tylko tańczyć by mogła ;)
Byłam na kontroli pooperacyjnej u mojego gina, który z podziwu nie mógł wyjść, jak pięknie się wygoiłam już. Dodatkowo chodzi dumny, jak paw, bo uratował mi prawie połowę jajnika! A był on spisany całkowicie na straty. Za tydzień jadę jeszcze raz zobaczyć, czy ruszy tak na dobre i będzie jajeczkował. Okres dzięki Bogu już się kończy, bo powódź była nieziemska. No, ale co mogłam oczekiwać po ponad 2 latach bez :p
Mam problem z Jędrkiem, chyba jakiś bunt przechodzi. Strasznie się stawia i robi wszystko złośliwie. Ech, wychowanie dzieci to ciężka robota jedym słowem.
Jestem jeszcze 2 tygodnie na zwolnieniu, a potem ruszam z firmą. Powoli już załatwiam, przygotowuje się i zobaczymy co to będzie.
Ściska Was serdecznie i wracam do słoiczkowania grzybków, bo mąż mnie znów z Jędrkiem koszykiem uraczyli wczoraj

Julix - zdwoka rowniez dla Was...ach te okresy :-pgrzybkow zazdroszcze sama z checia bym sie wybrala, ale tu nie ma gdzie zabardzo...zreszta rodzic w lesie nie chce :laugh2: Fajnie, ze Ewa odnajduje sie w przedszkolu.

Zupka sie pryczy, choc obawiam sie ze bedzie malo sycaca dla chlopakow, wiec na popoluidnie zrobimy wreszcie gofry :-p

Wyszorowalam lazienke na kolanach, lacznie z oknem , kafelkami i podloga a tu nawet skurczyka brak..... teraz czas na reszte okien i kuchnie ...nie podaruje i jej , chyba ze z sil opadne wczesniej :-D

Slonko pieknie swieci wiec na pewno spacerek zaliczymy pozniej

reklama
Witam popołudniu z kawą. U mnie dziś dyniowa, warzywa z piekarnika w wersji New z dynią i rybka na marchewce.
Moja sis przyjechała i usypia Tosia. Ja trochę odpoczywam a trochę sprzątam. Jeszcze umyje podłogi i finał
Julix
wychowanie dzieci to trudna robota do końca życia. Jak robisz grzybki ?
Gosia
dyniowa zawsze wychodzi tylko grzanki jeszcze zrób i będzie syta
Mikotku
Super informacja ! Mikotkujcie się wesoło i drzewo niech dowioza
Dmuchawcu
Jak najwięcej zleceń
Palin
I jak sytuacja? Mikołaj w dobrej formie? Aro pomaga ?
Reszta potem bo sis uspala Tosia

Do góry