reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

witam dziś po tylu dniach słoneczka pogoda nie nastraja do niczego rano była mżawka a teraz to już leje :-(
Bona oby to było jednodniowe załamanie pogody .. super że weekendy bedziesz mieć wolne !!! jakie wycieczki masz w planach ?
wisienka OMG kobieto !!!! gdzie Ty jeszcze wcisniesz studia :szok: jak Tosiu nie wymiotuje ? Mila lepiej jak się czujecie zmartwiłaś nas kochana :-(
Kingusia śliczne kozaczki ale Laura ma malutką nóżkę :sorry:u nas zamkneli ccc a tam kupowałam bucki Darii mieliśmy trzewiki z tego neliblu czy jak to tam fajne i cena przystepna :tak:co sie stało z butami że oddajesz do reklamacji ?dobra cena zabawek jak kupiłam samo krzesełko za 50 zł jak Laura lubi je bo Daria uwielbia właśnie na nim siedzi ;)
mikoto ciągle zapominam odp cwiczę kochana co drugi dzień wczoraj miałam labę to dzis nie ma przeproś .. Daria mogłaby z piaskownicy nie wychodzić tak lubi tylko teraz już piasek zwykle mokry :dry:u Was pewnie tez tak brzydko co prorabiacie ?
Robaczku kochany zdróweczka !!!niani wspólczuje znam ten ból tez często mam problemy z pęcherzem na mnie tylko furagin działa nic więcej nie daje rady trzeba jak najwięcej pic żeby jak najwiecej sikać
Madzia ach jesienna depresja pewnie i mnie dopadnie jak co roku :dry:
mój m wraca w piątek juupiii :-D

dziś muszę obejrzeć Kossakowskiego ma być sam z 4 dzieci może być ciekawie :-D a w czwartek kuchenne rewolucję z mojego Buska ;-)

reklama
Teri Laura pokochała od wczoraj krzesełko :-) dzisiaj o 5 rano już chciała się na nim bawić. A potem pchała je do drzwi że mamy je zabrać ze sobą :-D
Pisałam już do Mikotka na fb bo myśle nad jakimś spotkaniem czerwcówkowym i może zorganizowałybyśmy coś w Waszych stronach?? ;-)
Co WY na to? Bona? Mikoto? Teri? A moze jeszcze ktoś się skusi?

Gosiak super noc za Wami! Jak Tymcio?

Emka a nie macie kogoś, u kogo pies mógłby przeczekać drzemki Niny? Albo może zróbcie mu kojec na dworze?

Bona ale się nam złożyło z tymi dywanami, J. Zawiózł.wczoraj, zaraz Ci napisze, gdzie dokładnie jest ta pralnia. Juz się ciesze na ten weekend :-*

Teri i u nas leje :-( chwila przerwy była, akurat J. Pojechał z Zosia na zakupy do marketu. A teraz znów pada. Gotowałas kukurydzę? Super,że M wraca! Na ile?

Kingusia spotkanie? Jestem za! Apeluje o weekend, kiedy jest J. Bo w dalszą trasę sama z Zosia nie pojadę, a jakby padało to już w ogóle :-/

Pulpety, moja wariacja, wyszły rewelacyjne! Mikotkowy zachwycony mlaska nad talerzem :-D właśnie Usypiam Zosie i pije druga kawę, usnie i biorę się za ćwiczenia, dzisiaj łączone, Mel B i Skalpel. Co drugi dzień sama Mel B.

Miałam spać w czasie drzemki. Próbowałam, serio – nie dało rady.

Bona – żebym wiedziała co, to pewnie bym zrobiła. Mnie się też nie podoba to nie spanie.

Teri – Wasza pogoda preszła do nas. Piękne słońce, aż chce się być na dworze.

Kingusia – super, ze krzesełko podpasowało Laurze. Spotkanko planujecie – ech jak ja Wam zazdroszczę…

Mikoto – pulpety a’la Mikoto – brzmi pycha. Chyba jutro popróbuję swoich wariacji (może tym razem nie przypalę garnka :p

Synek ładnie dosypia 2 godzinę. Popołudniu wyjdziemy jeszcze na dłuższy spacer z Aro (bo sami to już raczej tylko na pobliski plac chodzimy). Co za Urwis z niego. Zjadł swoje śniadanie, potem dobrał się do mojego (z herbatą włącznie), powyżerał mi środki kanapek (najlepiej wciągał salami).

Zastanawiam się, czy nie przejsć się do lekarza, żeby zajrzał w gardełko. Niby nic się nei dzieje, ale ostatnio coś zdaża mu się dławić jakby mu coś w gardełku zawadzało…

Kingusia- jestem jak najbardziej za spotkaniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz każdy weekend mi pasuje, więc dostosujemy się do przyjazdów Jarka.

Mikotku- super, że zobaczymy się w sobotę!!! Piaskownicy jeszcze nie chowaliśmy, więc przy ładnej pogodzie dzieci pobawią się razem, a my spokojnie pogadamy ;-) Jutro kupię dynię i postaram się zrobić krem z dyni. Babkę też upiekę, bo nic innego mi nie wychodzi. a nie chcę na Was testować :cool2: Daleko mi do Twojej kuchni, ale cóż ja na to poradzę :confused: Robię, co mogę :-D

Palin- może po prostu zapytaj lekarza, co zrobić?

Teri- wczoraj widziałam reklamę Kuchennych Rewolucji z Buska :-)

Poprosiłam Mikotka o kupienie butów z Lidla jutro, ale my musimy kupić rozmiar 25, bo 23 jest już na styk, a zimą - wiadomo - grubsza rajstopa lub skarpeta... On nie dość, że ma długie stopy, to jeszcze takie grubaśne :-D

Zaraz uciekam do domu, a jutro home office :confused2: Myślałam, że dostanę wolne, ale nie da rady...

Mikotku - Ooo jakie pulpeciki zrobilas ??? Tymek ma sie dobrze dziekuje. Co prawda pierwsza drzemke mial tylko 45 min bo kurier go obudzil mimo, ze stalam w drzwiach i nie zapukal nawet. Wiec teraz zasupia na druga. Moze i lepiej ;)

Bona - hihi Michas ze swoimi stopkami przynajmniej równowagi nie traci :p

Kingusia nie mam pojęcia :-o daleko macie w okolice Kielc?

Palin na pewno będzie pysznie ;-) a jak wyszedł gulasz? Jeżeli Cie to.uspokoi to idź lepiej sprawdzić.

Bona kobieto! Przyjedziemy porozmawiać i nacieszyć się Waszym towarzystwem a nie Was objadac ;-) :p juz nie mogę się doczekać :-D

Gosiak zmielone mięso z piersi kurzej/nie było w sklepie indyczej :-/ na maśle podsmazam cebulę, ale dwoma zabkami czosnku, stara marchewka i pietruszka. Zostawiam do osiągnięcia. Ryż gotuje na pół twardo. Do mięsa dodaje jajko, natkę pietruszki, sól, pieprz, przyprawę kucharek. Dorzucam ryż i cebulę z warzywami. Dosypuje garść bułki tartej. Formuje Pulpety, obsypuje lekko mąka, obsmazam na patelni, na.tym co zostało z cebuli, i wrzucam na gotujacy się bulion jarzynowy, akurat miałam.rosół.z wczoraj. Dusze ok. 30 min. Do tego surówka z marchewki cienko.startej, białej końcówki pora, rodzynek i.jabłka z jogurtem.greckim. Takie moje widzimisię :p

Pocwiczylam, dałam Zosi obiad i siedzimy w domu,bo znów pada.

Gosiak

Ooo pysznosci !!!!ja dzis zjem fryty a co :p robilam niedawjo z piekarnila ale to nie to samo wiec juz frytkownice grzeje.... jak szalec to szalec i ciachca jakiegos z kremem bym zjadla :/

reklama
Do góry