reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Fioletowa mniw dzis tez wzielo na szparagi:) odrzucilo mnie od miesa a zawsze tak uwielbialam kurczaczka:( jak otwieram lodowke to smierdzi mi szynka i parowkami!!! przed ciaza nie jadlam duzo ketchupu a teraz uwielbiam wszystko co pomidorowe, wiec zrobililam na 3 dni golabki:)

Teri co do przytulanek to ja od miesiaca nie mam ochoty i troche sie boje:( moj sie smieje , ze zrobil co mial i juz jest bezuzyteczny :D ale podobno jak przechodza mdlosci to wyedy ochota sie zwieksza :)

reklama
Z tego co czyt to sa tu juz mamusie , ktore maja juz dziecko. Ja to strasznie przezywam ta ciaze mam wrazenie ze tylko mysle o mojej dzidzi.

Witam wszystkich w ten zimny wieczór. czuje się dzisiaj okropnie, nie mam nawet siły wstać z łóżka. głowa i brzuch mnie cały czas boli.wizyte u mojego gin mam dopiero 26.11 i mnie juz nosi. lekarz powiedział że wtedy zrobi mi to usg genetyczne i jak będzie mozliwośc to może i powie płeć maleństwa.
Kingusia-fajnie że z dzieciątkiem wporzadku i że masz juz karte ciąży :-)

Witaj olunia245
ja też mam już jedną dzidzie a jutro idę potwierdzić obecność mojej fasolki
;-)
wiem co czujesz, bo miałam tak samo!
teraz jest inaczej... cieszę się baaardzo, ale mam mniej czasu na myślenie tylko i wyłącznie o ciąży, bo muszę troszczyć się o moją Tamarkę, która teraz potrzebuje bardzo dużo uwagi i czasu
:-)
...właśnie stoi nade mną i mówi ..."a ceść mamusiu"
:-D
...to normalne,że tak właśnie masz!:-)

Zgadzam się w 100%:-)

Kochana skoro az tak mocno boli to moze wez paracetamol?
heh moj mąż mówi tak samo :/
wzięłam apap on z parecetamolem-nawet 3 razy ale momentalnie zwracam nawet sie tabletka nie zdąży rozpuścić;)

Teri co do przytulanek to ja od miesiaca nie mam ochoty i troche sie boje:( moj sie smieje , ze zrobil co mial i juz jest bezuzyteczny :D ale podobno jak przechodza mdlosci to wyedy ochota sie zwieksza :)
a ja mam ochote pomimo mdłosci i bólu głowy-aż maz się smieje ze go wykończe:-D

Kingusia to dobrze że z maleństwem wszystko dobrze. Ja jutro mam wizytę i z jednej strony ogarnia mnie lekka panika z drugiej zaś chce zobaczyć czy wszystko jest wporządku. Może to mnie trochę uspokoi :)

co do seksu to ja nawet o tym nie myślę. Cały czas jak nie mdłości to wymioty i ochoty na to brak. Mężuś na szczęście wyrozumiały. Sam przez te plamienia co były się boi, żeby maleństwu nie zaszkodzić więc poczekamy a ile nie wiem

Mi znów zachciało się ogórka i oczywiście przywitałam się z kibelkiem. Mówiłam już, że mam dosyć

Ja to mam tak ze na sex musze miec specjalna ochote :D nie takie tam ze P mnie poprzytula itp... to ja musze miec chęć i tyle :) średnio raz na tydzień :-D

Co do tego tyg ciązy to gin zawsze bedzie Ci liczył tygodnie i dni. To jest tak że jak jest 1 dzień czegoś tam to leci pierwszy tydzień... Jak jest jeden tydzień i jeden dzień czegoś tam to leci 2 i tak dalej.... Więc jak masz np 6t1d to zaczyna lecieć 7tydz.... Jasniej nie potrafie :D

reklama
Do góry