reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

MamaTrójki, mój też ma już chyba trochę dosyć mojej ochoty na ciągły sex.:-D
Mnie na szczęście moja Kruszynka oszczędziła (odpukać, jak na razie) przyjaźni z muszlą klozetową, a i mdłości nie są aż tak uciążliwe. Najgorszy jest ten ból piersi. Budzę się przez nie w nocy, mój A boi się mnie czulej przytulić, bo zaraz jest "aua". Czasem mam ochotę je po prostu sobie odciąć. :-(

reklama
Jeju ile nowych Mamusi!! Witam wszystkie!

U nas z bzykankiem tak jak przed ciążą lubię sporo ;-)K. tak reaguje na widok piersi, że super się uzupełniamy :-p

Co do wózka pisałam na odpowiednim wątku Mutsy 4 rider :cool2:

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za jutro!!
Coś mnie muli więc idę się położyć :eek:

Dobranocki

uh widze temat libido? u mnie od jakiegos roku niezmiennie zerowe. Dziwne troche w sytuacji kiedy wczesniej mialam wysokie zapotrzebowanie... :-) Teraz sie modle o to zeby mąż nie chcial niczego ode mnie. Jednak u niego libido nie zmalalo, i jesli rezygnuje z milosnych igraszek to tylko dla mnie. Ale jesli istnieje jakakolwek mozliwosc ze sie zgodze to nie odpuszcza... niestety. Ja bym mogla raz na miesiac i pewnie jeszcze byloby mi za duzo :-D

Witam jeszcze w porze nocnej.
Fajnie ,że nowe mamy do nas dołaczyły -witajcie ,
Ja nie umiem dalej spać ,a dziś to już prawie wcale .
Na 13 wizytacja -bardzo proszę o kciuki bo to jest moje ostatnie podejście ciązowe i będzie dziś wóz ,albo przewóz[skierowanie do szpitala].
Oprócz tego odchodzącego kataru ,jest niby ok ,bo wymioty ,nudności odeszły ,ale strach przed wizytą wręcz paniczny.
Wieczorem dam znać co i jak.
Powodzenia dla wszystkich ,które dziś też wizytują

Witam jeszcze w porze nocnej.
Fajnie ,że nowe mamy do nas dołaczyły -witajcie ,
Ja nie umiem dalej spać ,a dziś to już prawie wcale .
Na 13 wizytacja -bardzo proszę o kciuki bo to jest moje ostatnie podejście ciązowe i będzie dziś wóz ,albo przewóz[skierowanie do szpitala].
Oprócz tego odchodzącego kataru ,jest niby ok ,bo wymioty ,nudności odeszły ,ale strach przed wizytą wręcz paniczny.
Wieczorem dam znać co i jak.
Powodzenia dla wszystkich ,które dziś też wizytują

Trzymam mocno kciuki!!! mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku :)

Sandy- trzymam mocno kciuki, a co oznacza skierowanie to do szpitala?

Przez ten wiatr moje dziecko się rozregulowało, jest pobudzone i nie chce spać w nocy, masakra od 7 tygodnia życia przesypiała noce a teraz ciągle się budzi

Sandy40 wszyscy trzymamy mocno kciuki, będzie dobrze nie martw się ;-)

Ja ciągle latam siku. Lekarz kazał mi dużo pić żeby to się wypłukiwało... Na szczęście mdłości ustały :-)

Jak mi robił wczoraj usg to kazał mojemu mężowi "patrzeć co zrobił" :laugh2:

reklama
Witam porannie:-)
Sandy-trzymam kciuki, nie martw się, bedzie napewno wszystko dobrze!!
Ja odpukać czuję się dobrze, moze te mdłości już zaczynają zanikać.
Witam nowe dziewczyny- zdrowej ciąży życzę i obyśmy już wszystkie wytrwały w tym składzie do końca ciąży, bo ostatnio ciągle jakieś smutne wiadomosci.
Miłego pochmurnego dnia:-)

Do góry