reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

emka moim zdaniem dużo groźniejsze są odra świnka i różyczka, a nie szczepionka przeciwko nim, powikłania po ospie zdarzają się coraz częściej i coraz poważniejsze - ja szczepię i będę szczepić także przeciw odrze, śwince i różyczce
ja się naczytałam za i przeciw gdy Artur był mały, rezultat jest taki że szczepię niemal wszystkim - teraz będą na nas czekać pneumokoki za jakieś 2 miesiące, Filip jest już zaszczepiony przeciw rota
moje dzieci nigdy nic nie miały po szczepieniach

reklama
Dzień dobry :),

U nas chyba skończyły się spokojne nocki ;) Wojtek z uporem maniaka ciagle przekręca się na brzuszek :-) i w nocy wydaje się że pięknie śpi a za chwile szczęśliwy na brzuszku gotowy do zabawy...
Dziewczyny co dajecie swoim maluszkom oprócz mleczka? codziennie marchewke to chyba troche za dużo :( ? jeszcze raz dalam ze słoiczka marchewkę z ziemniaczkiem a wczoraj ugotowałam sama i moim zdaniem smakowało lepiej niż słoiczek ale moje dziecię nie wykazało tyle zachwytu :(

emka ja zgadzam się w 100% z fioletowa w sprawie szczepień... nasza położna powiedziała, że teraz jest ok bo cały świat jest zaszczepiony...

Palin gratulacje dla Mikołaja, że taki dzielny :)

Mikoto mało co działa tak motywująco jak Twoje wpisy :D jak tak poczytam to nabieram chęci na działanie :-) mam pytanko gdzie mogę znaleźć przepis na tą sałatke Korby???

Witam się i ja jak przystało na forumowiczkę BB ;-)

Palin, Super sprawa ten leżaczek muszę takiego poszukać , może używanego ?

Martam, Napiszę ten przepis na FB na odpowiednim wątku :tak:

Fioletowa, Brawo dla Filipkowego , silny chłopczyk Wam rośnie

U nas dzisiaj zimno 6 stopni zaledwie , Sofi śpi, śniadanko zjedzone , dzisiaj sobie dogodziłam : kanapeczki z jajkiem , pomidorem i majonezem: Kurde jaki ja jestem obżartuch :crazy:

Mamy w końcu siedzonko do karmienia , kupiliśmy używane ale w bardzo dobrym stanie, potem postaram się zrobić fotkę i wkleję na Fb .

Miłego dnia kochane

Mikotku, Czy Ty kochana jeszcze nie wstałaś z mężem z tego łóżka ????;-)

witam z kawą
i zmęczonym śpiochem, który nie chce zasnąć :-(

Czy szczepicie swoje maluszki na pneumokoki???? Co lekarz to inna opinia co do tego szczepienia.

jeszcze nie szczepiłam Filipa, ale przy najbliższym szczepieniu będę
Artura zaszczepiłam i to chyba go uratowało od zapalenia oskrzeli i ucha, bo nie chorował na to a miał przerośnięty migdał, a to dwe typowe choroby przy przeroście

Witanm sie i ja...u nas leje maz mnie mnie w powazniu, wiec ja jego tez...zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie....koniec z prasowaniem jego rzeczy, gotowaniem obiadkow i sprzatniem na blysk domu...sama tu nie mieszkam

My tez szczepimy sie zgodnie z tutwejszym kalendarzem...a nawet cos extra(gruzlica :p)
Korba - pierwsze zdanie twojego postu jest na medal :rofl2:...mialam pytac...czy Zosia juz siada??? starsza o miesaic jest dlatego pytam czego sie spodziewac :D

Wczoraj kupilam Tymkowi nowe smoczki...nie ma tu nuka genius wiec robilam proby TT nie podpasowaly wogle, wiec kupilam teraz MAM i odpokac - mimio, ze silikonowe, jak na razie ciumka :p i jaka radoche mialam w nocy bo swieca :rofl2: (ze zwyklych tylko rozwe byly iwec, nie bylo wyjscia )

Kurde bylismu u lekarza i z oczkiem "wszystko ok" a maly nadal trze i trze....

Korba ale ja nie jestem w grupie na fb :( mało się udzielalam wiec nie chciałam się wpraszac...

Gosiak moj Wojtek chyba jest starszy równo miesiąc od Twojego Tymcia :) co do siadania to się podnosi jak mu się da palce do trzymania i ciagnie główke do góry jak leży i siedzi w krzesełku tak na półleżąco :) i zaczyna ciągnąc stópki do buzki a jakie zainteresowanie budza haha :)

My dostaliśmy krzesełko do karmienia od koleżanek z pracy w prezencie :) całkiem fajne jest i ma fajnie regulowane oparcie :) i na razie tone w sprzętach Wojtka :rofl2: mata, krzesełko, lezaczek, łóżeczko, koszyk z toną grzechotek i ciągle rozłożone łóżko bo to najlepsze miejsce do zabawy hehe :)

Ostatnia edycja:
czesc :)
nie mam czasu na nic ostatnio :-(. Jaś coraz bardziej wymagający uwagi , nauka w szkołach idzie pełną parą , w chatce non stop bałagan trzeba ogarniać , zakupy i gotowanie już mi bokiem wychodzą .... ach .... zatęskniłam ostatnio za powrotem do pracy ....
martam - ja też tylko bywam ostatnio na bb i fb . Myślę , że spokojnie możesz na grupę fb dołączyć :tak:
dmuchawcu - a Ty gdzie ?????
Ja też szczepię i ( odpukać ) bez problemów poszczepiennych .
Sory , że tak krótko ale już muszę zmykać po dziecko do szkoły .

reklama
Witam :-)

Gosia jeśli chodzi o Zośki siedzenie to tak różnie jak jest u mnie na kolanach to siedzi sztywno i nie upada ;) A jak gdzieś ją się posadzi to pada na twarz :)

Martam, Zapraszamy serdecznie na FB :tak: Koniecznie ;-) Czekam na Fb jak już dołączysz to od razu podam Ci przepis ..;) To będzie taka mała motywacja do dołączenia na FB :-D

Mikotek, Ma męża w domku, więc nie ma czasu , musimy jej wybaczyć--prawie dwa tygodnie nie było mężulka , stęskniła się nasza Mikotka:tak:

Jeśli chodzi o Zosi zabawki i nie zabawki to ja mam zawalony cały salon i sypialnie , masakra po prostu. Z czego stoją jeszcze 2 kołyski do sprzedania ..a tak fajnie w salonie miałam zawsze poukładane i było tak pustawo jak lubię a teraz :wściekła/y: No ale takie są uroki małego dziecka w domku ;-)

W weekend ma być ładna pogoda więc jutro jak się nic nie zmieni na bank biegnę z rodzinką na ostatnie grzybobranie :-) Już dzisiaj się cieszę :happy2:

Życzę udanego weekendu , mam nadzieję , że uda mi się zajrzeć i coś napisać :tak:

Do góry