RobaczekII
Fanka BB :)
Madzia, współczuję nocki. Już zaczynam wiedzieć co to znaczy .. Znów mały się budził. Nie wiem czy to nie wina smoczka jednak...Do zasypiania mu zaczęłam dawać bo nie radził sobie ostatnio z zaśnięciem samodzielnym i moze on w nocy też chce iść na łatwizne i se cyckać a nie jeść ...aczkolwiek jak próbuję mu dać smoczek to przeważnie wypluwa i krzyczy.. Sama nie wiem o co chodzi. Śpi też bardziej nerwowo.
Kingusia, nie wiem czy Ci pisałam ale moja bratanica też urodziła się z naczyniakiem. Miała na oczku. Teraz ma 8 m-cy i po naczyniaku generalnie nie ma śladu. Zniknął sam !
Emka, jeżeli mała jest na sztucznym to powoli możesz dawać już marchewkę jabłuszko, to co jest od 4 m-ca jak również kaszki i kleiki.
Gosiaku, Hubcio jest chyba z wagą tuż za Karolkiem i Jasiem Za tydzień idziemy się ważyć i wydaje się że 8 zobaczymy
Potem wiecej naskrobie. Idę głodomora nakarmić i chce skoczyć do CH
Kingusia, nie wiem czy Ci pisałam ale moja bratanica też urodziła się z naczyniakiem. Miała na oczku. Teraz ma 8 m-cy i po naczyniaku generalnie nie ma śladu. Zniknął sam !
Emka, jeżeli mała jest na sztucznym to powoli możesz dawać już marchewkę jabłuszko, to co jest od 4 m-ca jak również kaszki i kleiki.
Gosiaku, Hubcio jest chyba z wagą tuż za Karolkiem i Jasiem Za tydzień idziemy się ważyć i wydaje się że 8 zobaczymy
Potem wiecej naskrobie. Idę głodomora nakarmić i chce skoczyć do CH