reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
cześć :-) kawkujące !!! Ja już po tym przyjemnym punkcie dnia :-(
Smile - wredota i DZIAD !!!!!!!!!!!! Chłopiska to nieczułe istoty :wściekła/y:. chyba się wogóle nie zastanawiają nad tym co gadają !!!! Piernicz to !!! Szkoda zdrowia kochana.
Robaczku - gratuluję zakupu . Dobrze , że wróciliście bezpiecznie !!!

Urodzinuję dziś :sorry:. Kurde 39 !!!! :sorry: Kiedy to minęło ???? Ostatnie z trójką z przodu :-(

Dmuchawcu no właśnie ona używana była i kupiłam ją za grosze więc nie ma sensu w sumie, nie no myślę że z miesiąc w niej pochodzi, zwłaszcza, że niezależnie od pogody będziemy musieli po dwa razy dzienne wyjśc z domu po Tosię do przedszkola. Teraz udawało nam się jakoś z Luką to ogarniać - on czesto rano a ja zawsze ok 15, ale w pracy mu sie pozmieniało i już takiej swobody miec nie bedzie ( zakładają im gpsy w samochodach służbowych )

Matka Ewa - sto lat kochana !!!!!! spełnienia marzeń i pociechy z męża i dzieciaczków !!!!!!

Smile - jeszcze dodam jedno póki pamiętam - niech Twój Piękny doceni, że w ogóle coś zorganizowałaś i pamiętałaś. Ja miałam najgorsze urodziny w życiu - Tosia była niesamowicie niegrzeczna, a Luka zapomniał .... wieczorem im obojgu wypomniałam mówiąc do Karola, że tylko on mi prezent z okazji urodzin zrobił (odpadł mu ten zakichany pępek). Później oboje mnie przepraszali ale zadzior w sercu pozostał ...

Ostatnia edycja:
Witam
Już z kawusią i ciastem na śniadanie.Na pewno schudnę ta.........
Smile no to facet jeden. tez coś.Ja bym mu nie popuściła, nawet w urodziny.Masz widocznie lepszy charakter ode mnie, ze umiałaś mileczęć mając na względzie jego święto.Ale teraz kochana to mu już powiedz, ze cie to boli, niech nie wejdzie mu to w nawyk
Dmuchawcu ale masz głos donośny z tą kawuuuuusiaaaaaaaaaaa
anula uwielbiam po prostu obiadki u teściowej...tylko nie jedz grzybów kochana bo wiesz a nuż mamusię podkorci:-D
Wenusjanka u nas tez noc fatalna, Anmtoś non stop na cycu wisiał, Mila opiła się wieczorem i przesikała, była akcja przebieranie pościeli, :crazy:
Natis ja zaraaz padam na plecy i zasuwam brzuszki, na śnaidanie, tak po cieście ze śliwkami

Wszystkie witam iprzesyłam słoneczne promienie bo u nas dziś przebiły się radośnie.Antonio zażywa snu na balkonie a ja zaraz zrobię zupkę krem z cukini. Małż przyjedzie na 3 dni(potem wyjeżdża na dłużej) i jutro jedziemy na darmową sesję zdjęciową. Mam nadzieję, ze będą ładne fotki:-D
MATKA EWA STO LAT< STAWIAJ TORTA I SZAMPANA
c025.gif
008.GIF
e118.gif
h100.gif

Ostatnia edycja:
MatkaEwa kochana, życzę Ci abyś była zawsze szczęśliwa, by zło Cię omijało, byś na każdym kroku spotykała dobro i miłość. Żeby spełniały Ci się marzenia. Byś miała dużo czasu na bb :) Żeby uśmiech wciąż gościł na Twojej twarzyczce i wszystkiego najaj najczego nie umiem napisać :)

STO LATA KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!

Później napiszę więcej

reklama
MatkaEwa Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin kochana! indeks.jpg

Dmuchawcu jak czapka dojdzie to koniecznie zrobię zdjęcie :-)
anula ja też uwielbiam obiadki u teściów :eek: miodzio...
Wisieńka Ty mi nie rób znowu smaka na ciacho :-p niezłe atrakcje miałaś w nocy :sorry: oby dzień był spokojniejszy...

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 29
Do góry