reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Ja padnięta... Natis serio chce Ci się ćwiczyć? :)

Kingusia współczuję tak ciężkiej @... Moja jakoś za tydzień... normalnie doczekać się nie mogę:/

wow Wenusjanka ale narobiłaś słoików:))) może kiedyś się nauczę i też będę robić zapasy takich pyszności:)))

U nas już po kawce urodzinowej... tak się narobiłam a Piękny nawet nie powiedział, że dobre:( w ogóle przy wszystkich bardzo brzydko się do mnie odzywał, a jak wszyscy poszli to się pyta: co znowu miałaś taką minę? To mówię, że nie podoba mi się to jakim tonem do mnie mówi, należy mi się więcej szacunku... i wiecie co??? obraził się!!!
A najbardziej mnie zabolało... rozmawialiśmy o jutrzejszej imprezie i ja mówię, że nie wiem ile będę, ale jak Piękny będzie chciał to zostanie dłużej, na to jego bratowa, że faceci właśnie tacy są... tu niby kochający, a jak balują to do samego rana i nie myślą o powrocie do żon i dzieci... i oczywiście Piękny wyraźnie podkreślił, że on przecież NIE MA ŻONY!!! poczułam się jak totalne zero... jakby była jego gosposią tylko :(((( wiem, że nie jesteśmy małżeństwem, ale bez przesady...

Ok idę spać bo ryczeć mi się chce a nie chce żeby on widział, bo powie że mu urodziny zepsułam...

Dobranoc Kochane!

reklama
Robaczku- gratuluję autka! I synów przede wszystkim :-) Pewnie jesteś padnięta, mam nadzieję, że Hubert da Ci odpocząć w nocy :tak:

Smile- ci faceci... Jak czasem coś palną, to klękajcie narody :eek: Wiem, że jest Ci przykro, mnie też by było :-( Tulę Cię mocno...

Natis, Wenusjanka, Kingusia- podziwiam za słoiczki, naprawdę!!! Moja mama na szczęście nadrabia za nas dwie, w tym roku zrobiła 270 słoiczków smażonych jabłek, o sokach z malin i innych ustrojstwach nie wspominając :cool2:

Mikotku- Ty się obijasz? Nasz naczelny BB pracuś? Nawet jak masz chwilę wolnego, to potem nadrabiasz za cały tydzień :-D Mój Michaś nie ma nic przeciwko, że przy nim sprzątam pod warunkiem, że coś śpiewam i go zabawiam od czasu do czasu :tak:

Dziś dentysta sadysta :no: Niby mam 26 lat, a boję się, jak dziecko :shocked2:

Uciekam jeszcze pospać do 7.00 ;-)

Witam sie porannie!

Wczoraj po kapaniu Zosia spala godzine. Potem uplakala sie i zasnela po 23. Teraz dosypia. Ja od godziny na nogach. Wyszykowalam sie i jem sniadanie. Po 8 jedziemy na kontrol, takze trzymajcie za nas magiczne kciuki, bardzo prosimy.

Smile nie smuc sie Kochana. Palnal glupote i pewnie nawet nie zastanowil sie nad sensem tych slow.

Robaczku gratuluje zakupu auta. Tez podziwiam, ze synus z Wami wybywa na takie dalekie wojaze.

Bona ja tez zawsze drzalam na mysl o dentyscie. Od kilku lat mamy zaufanego i teraz juz nawet rwanie osemki nie straszne. Ja tez spiewam Zosi, ale nie wiem czy to moje pojekiwanie mozna tak nazwac :-D nie to, co Ty.

Uciekam. Musze jeszcze zapakowac stelaz do auta. Milego dnia i kawkowania :-D

Dzień dobry. Ja już z kawką ;-)
Moje dziecko jak padło o 20 to spało do 5 :szok: zjadła 60ml, pogadała troche i jeszcze się zdrzemnęłyśmy razem :-) a teraz wstała i zjadła znów tylko 50ml :sorry: ale uśmiechnięta i rozgadana jest :-)

Smile faceci to tak klepią bez sensu :sorry: mój ostatnio dowalił że jest ze mną bo mamy wspaniałą córkę :eek: oczywiście potem odkręcał że nie tylko dlatego :-p
Robaczku gratuluje autka i super że chłopcy tacy grzeczni :tak:
Natisku ćwiczyłaś? Ja nie mogę się do niczego zmobilizować :zawstydzona/y:
Mikoto kciuki za kontrole &&&&&&&&&&
Bona ja też się boję dentysty :confused2: brrr strasznie :no:

Dziś już na szczęście nie boli mnie tak strasznie... niech ten okres się kończy i ide do gina po jakieś tabletki w końcu.

I ja się witam ale na krótko bo jakos ostatnio Lolindo marudny - może po tej szczepionce jeszcze ehhh
Zamowiłam mu kurteczke jesienna - rozmiar 68, z reguły kurteczki i kombinezony sa wieksze niz np bluzki (w koszulki miesci sie jeszcze w 62 niektore) i tak sie cieszyłam a ona jest na styk ... ehhh Uzywana była to nie jest mi az tak zal jak nowej - chociaz tyle

Smile - oj ja bym afere zrobiła, na pocieszenie wczoraj też się z Luką pokłóciłam bo powiedział mi że on wlaczy sobie mecz i poprasuje, a ja moge się położyc, i jak się przebudziłam ok 23 to on rozwieszał pranie (też się zobowiązał to zrobic) popatrzył na mnie złośliwie i powiedział - mogłabys mi pomoc trochę !!! Wkurzyłam się, zerwałam się z łóżka połamana (zasnęłam na złożonym) i powiedzialam, że jak sobie nie radzi to mógł mi powiedziec od razu zanim sie położyłam, poszłam do łazienki, rozłożyłam łóżko i poszłam spac ... i oczywiście "wszystko jest na jego głowie" nosz kur.....

Z domowych przetworów zrobiłam tylko ogórki kiszone, ale w przyszłym roku musze sie zmobilizowac i cos jeszcze porobic z owoców, na razie przywożę od rodziców.

Robaczku - gratuluje autka, pochwal się jakie :)

Dmuchawcu - ja tak jak Kingusia zwłaszcza, ze dzis Karol o 6 usrał sie po pachy i było po spaniu

Jutro obiad u teściów tzn bardziej u teściowej, ehhh musze się nastawic dzis psychicznie ... nie chce mi się iśc :/ i znosic głupich pytan np ile Karol zjadł, nosz ja pier... nie mam miarki w cyckach :/

Ostatnia edycja:
reklama
Dmuchawcu ja też wstałam z tą myślą i właśnie kończę pierwszą kawkę ;-) pijemy razem :-)

Muszę oporządzić Lenę, bo niedawno wstała i jeszcze się tulimy w łóżeczku. Jak tylko się z nią uporam to wracam do Was!!! :-)

Do góry