reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

NO Tymek tez mi wreszcie zasnal...biedny sie meczy . Zrobilam mu inhalacje nad miska...chyba dzis na zakupy pojedziemy jak Emil wroci z pracy, to moze cos na rozgrzanie dostane. Wkurza mnie ta Anglia...nic tu dostac nie moge....wszystko albo ktos przywozi albo zamawiam po wysylkowych aptekach...ale i tak sie czeka a nic od reki nie dostane :wściekła/y:

Takiego mi smaka robicie na jakies ciasto. Natis a jakie owoce dajesz do swojej tarty?? przepis sobie spisalam tylko nie wiem co dac...sliweczki wlasnie (kwasne by fajne wyszlo),albo ????

reklama
GOSIAK - z tego przepisu wychodzą dwie spore tarty. Jedną zrobiłam właśnie ze śliwkami [pyyyychotka] a drugą z borówką :-). Praktycznie ze wszystkim można je zrobić :tak:.

Lecę, bo obiad właśnie się ugotował i mężuś zaraz wraca.

Natis to teraz chociaż noce masz dobre. U nas nadal w nocy 2-3 karmienia. A ile zjada Lenka w nocy?

Gosiak za mną chodzi tarta z malinami na serku mascarpone :tak:

Dziewczyny a ta inhalacja nie musi być na gorąco?Uruchamiam własnie sprzęt i wlałam już sól fizjologiczna,ale para jest zimna...

No taki głupek ze mnie,odchowany na starych inhalacjach nad garem i ciepłą parą:-D:-D:-D Jeśli zimne też pomaga i o to chodzi to jade dalej z tym koksem:-D

Witajcie kochane
Ja dzisiaj ledwo żyje, dostałam wczoraj okres i jest okropnie... Zżarłam dzisiaj 4 nospy ale nie pomaga za bardzo :-( jakby tego było mało boli mnie też głowa :no: a Lauruśka dzisiaj spała 2x po 15 minut. U niej nie jest to normalne. Przez to że prawie nie spała to mało jadła bo ciągle była zmęczona i rozdrażniona i właśnie przed chwilą udało mi sie ją uśpić na rękach i przełożona do łóżeczka o dziwo śpi. Ciekawe jak długo... Jest niewykąpana i nawet nie przebrana w piżamkę ale kąpanie chyba sobie darujemy bo u nas w blokach jeszcze nie grzeją i jest strasznie zimno :dry:

Wenusjanka ja też robiłam jabłuszka w słoiczki ale takie malutkie ;-) ugotowałam marmolade i przetarłam ją przez sito więc jest bez grudek i będzie się świetnie nadawać dla malucha :tak:

edit. już się obudziła :no:

Kingusia - wspolczuje okresu, az sie boje jak ja dostane :confused2: Super, ze sama zrobilas przecier z jabluszek - przynajmniej bedziesz wiedziala co Laura je

Mecz Legii dzisiaj wiec pewnie slubny bedzie na kompie ogladal...

reklama
Kingusia współczuję @, sama też na na nią czekam :-(

Mikotku pytałaś ile Lena zjada, no więc normalnie w granicach 100-140ml, dobowo ok 800-900ml. Dzisiaj bardzo malutko zjadła, dopiero od 15 zjadła normalne ilości co 2,5 godz.

Gosiak współczuję meczu.

Lena śpi, ja też zmykam zaraz pod prysznic, choć może troszkę pocwicze??? :-/

Do góry