reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Sa_raa teraz dopiero wczytałam się w Twojego posta... jak to do 6 miesiąca podwajają?? Franek miał 3360 a teraz ma 6:p przez 3 miesiące musiałby przybrać 700 gram.. ciekawe:D

chociaż zgodnie z tą tabelką to się łapiemy:D

reklama
Ale miałam, dzisiaj dzień...
Bartuś był głodny, poszłam go nakarmić, zostawiłam męża ze starszym synem i jogurtem. wracam a Wojtek wygląda tak Obraz 004.jpgObraz 001.jpgObraz 002.jpg
Myślałam że ich rozstrzelam:sorry2:
tatuś siedział na FB a dziecko zajęło się sobą

a tak wygląda mój Bartoszek w łóżeczku :-D
Obraz 005.jpgObraz 006.jpg

a tak szliśmy dziś na spacer ;-)
Obraz 009.jpg

haha zdałam Wam fotorelację
:cool2::-D

Załączniki

• Obraz 004.jpg
    Obraz 004.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 76
  • Obraz 001.jpg
    Obraz 001.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 60
  • Obraz 002.jpg
    Obraz 002.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 57
  • Obraz 005.jpg
    Obraz 005.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 70
  • Obraz 006.jpg
    Obraz 006.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 66
  • Obraz 009.jpg
    Obraz 009.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 73
No właśnie Smile chodzi o to, że według mądrego artykułu od 3 miesiąca stopują z przyrostem wagi
Feliks ważył prawie 3800gr a teraz myśle, że około 7kg więc tez mu dużo nie zostało :p
asiulka fajnych masz chłopaków (nawet w jogurcie ;-) )

no o mi wojsko męża zabiera coprawda na tydzień ale to zawsze tydzień bez pomocy :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry „ciągająco”:happy:

Chłop w domu (a nawet dwóch) to i nie mam kiedy na BB zjrzeć.

Robaczku i jak likierki? Sama bym sobie tak ajer koniaczku liznęła.

Teri – przy @ też tak mam, że zajadam co popadnie. A najlepiej wchodzą swojskie fryty (olej działa na mnie dużo lepiej niż nospa). A teraz to mnie chyba dopadła „biała @”, bo mogłabym jeść i jeść, a @ brak.:confused2:

Sa_raa
– Mikołaja nigdy mi nie mierzą. Że rośnie widzę po ciuszkach i sama próbuję go w domu mierzyć miarką. Według tych tabel (i lekarza) to ma wagę idealną, ale do wzrostu to chudziutko wypada.

Emka – to miałaś kontrolę. Do Mikołaja odkąd jesteśmy w Giżycku położna nie przyszła ani razu (raz się tłumaczyła tym, że dopiero co go zapisaliśmy i jeszcze nie dostała karty, ale czemu potem nie zachodziła? ). Dobrze, że chodzą, tylko najczęściej właśnie tam gdzie nie potrzeba. A tam, gdzie by się przydały to się nie pojawiają.

Asiulka – widać Wojtuś od młodości zaczyna dbać o cerę. Słodziaki masz w domu.:-)

Sa_ra – Aro też już wyjeżdża. Ta nasza armia to parodia, ale mogliby już ich tak nie ciągać, dać im pomagać żonom, co nie?:cool:

Lecę do łóżka. Mikołaj zjadł przed 5, to może jeszcze uda się pospać...

Palindromea ja już się zastanawiać zaczęłam czy K. Celowo tego wszystkiego nie bierze (służby, warty, kursy a teraz to przebazowanie) no masakra :confused2: Zła jestem jak Osa. Wczoraj prawie się powyłam...

Agusia ale się uśmiałam - maseczkę Wojtuś sobie nałożył a co :)
A Bartoszek piękne królestwo ma !

Palin nie skosztowaąłm likierku bo zasnęłam nim Hubert wypuścił cyca z buzi :/ zła jestem na siebie bo miałam pomóc opijać auto Korby i dałam Dup.....y

Sara rozumiem Twoją wściekłość na męża. Mojego nie było kilka dni i nie powiem radziłam sobie ale wczoraj to czułam się jakbym miała wakacje. Nie dość, że przyjechała to pracował w domu i co chwilę brał Huberta, wieczorem spokojnie się umyłam, ugotowałam obiad.

Emka to miałaś nalot :) Ale faktycznie, powinni tak przychodzić to by bardziej się orientowali, które dzieci są na co dzień zaniedbywane. Do mnie jak przychodziła to nie wiedziała co mi mówić bo ja to tak jak i Wy pewnie czasem aż nadgorliwa i nieba przychyliłabym tym moim Szkrabom. Ale są i inne matki :(

Kawusie mam już w brzuszku, pyszna była :) Hubert mi towarzyszy obok w chuśtawce. Dzionek zaczęliśy o 6, tzn ja i Hubiś bo dwa pozostałe śpiochy śpią.
Seweryn znów śpi z nami i znów kręgosłup mnie boli po nocy bo nie mogę się wygodnie rozłożyć - chyba czas na łóżko 200/220 :) ( A mamy 160/220) Tylko ściany byłoby trzeba poprzestawiać :D:D

Dziś ściągam moją mamę bo idziemy ze Staruszkiem na imprezę !!!!!Już nie mogę się doczekać. Tylko nie wiem co na siebie włożyć. już na FB marudziłam, że brzuch mi się nie mieśći w sexi spodnie a cyce wystają z bluzek ...

Po nocy temp w salonie spada mi do 16 st, i znów piec na godzinkę włączyłam bo nie da się wysiedzieć. lubię niskie temperatury w domu ale bez przesady, te 19 powinno być.
Ok idę się doczłowieczyć bo siedzę jeszcze w szlafroczku i bez makijażu :)

Cześć babeczki!

Asiulka, kij tam z jogurtem!:-D Brudne dziecko to szczęśliwe dziecko, co widać na zdjęciACH:-D:-D

Boniu, jak mi sie nic nie chce....:confused2: A tu sobota i sprzątanie czeka:sorry:
No ale najpierw kawa! Kto pije ze mną???

Robaczku tak wczoraj pisałyśmy o tym likierku że bym sie napiła i co ???? mój mąż wczoraj wrócił z pracy z likierem i mówi to dla ciebie hii coś chodziłam ostatnio nabuzowana to mi kupił na odstresowanie a że mam jutro urodziny to go jutro skonsumuje taki limonkowy 1 L :-p:-Dale nie powiem humor mi tym poprawił i nawet przestał mnie wkurzać heh jak to niewiele potrzeba do szczęścia :-p a imprezki zazdroszczę !!! jak ja bym sobie gdzieś poszła ale nam nie ma kto zostac z dziećmi zwłaszcza na noc :-( a ciuchami się nie przejmuj na pewno nie jest tak zle jak piszesz widziałam na fb że laseczka z Ciebie zabierz tylko ze sobą koniecznie DOBRY HUMOR i baw sie baw :tak:
a chłodno masz w domku faktycznie ja jestem zmarzluch i jak nie ma choć 20 st to ja marzne ale my w bloku mamy jak do tej pory zawsze 23/24 stopnie

ja dziś uderzam na roosmana tylko śpoich nie dospi nocke bo sa pampersy niebieski w promocji te gigant paki za 47.99 a zawsze je kupuje po 63 w kauflandzie no i czas kupić pierwszą marchewkę dla Darii w poniedziałek kończy 4 miesiące i czas na smakołyki :tak:

dmuchawcu: ja ZAWSZE rano kawusię piję. Chyba, że jestem między 1-20 tygodniem ciąży, to nie. ;-) Dziś już wypiłam przy fb.

Kurde nie udało mi si e wylicytować karuzelki. Ktoś mnie przebił o 1zł. :wściekła/y: Licytuję następną. Mam nadzieję, że tym razem się uda, bo czas- leci dziecko rośnie. :no:

reklama
Dobrze, że jesteście:-)
Tylko szkoda, Anilku, ze juz po kawce...
A z karuzelką w koncu się uda:tak:

Ja muszę zamówić małej smoczek na allegro:sorry: no do czego to doszło! Ona po prostu nie chce innego, ten jej sie spodobał. Niestety kupiłam go, robiac większe zakupy na allegro, a tych smoczkóe u nas w sklepach nie ma:sorry:

Do góry