reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

WItam sobotnie...
Tymek zjadl drugie sniadano i spi, a ja wstawilam pranie, ogarniam kuchnie i reszte domu. U nas dzis chyba ostatni(choc oby nie ) ladny dzien. Ma byc 16 st slonko swieci...trzeba to wykorzystac jakos. Pozniej pokazuja 11-12 st i naprzemiennie deszcze ze sloncem

Palin, Sara - rzeczywiscie nie macie najatwiej ze swoimi Panami
RObaczku - wiesz z dwojga zlego to lepszy cyc wystajacy z bluzki niz brzuszek ze spodni...mi wlasnie maz "naslodzl", ze rzeczywiscie troszke brzuszek mam, ale reszta wyglada jak przed ciaza...Tylko ja sie pytam w takim razie gdzie te 6 kg sie chowa??? wejde dzis na wage... Udanej imprezki:-)

Teri - juz tez nie moge sie doczekac reakcji Tymka na marchewke !!!
Anielek - tak sie zastanawialam czy inwestowac w uzywana karuzelke, ale ciesze sie , ze to zrobilam bo Maly dzis ponad pol godzinki lezal i gadal do rybek. Mam nadzieje, ze nasteonym razem sie uda i uzyj stronki Snajper Allegro, eBay - Snajper.net - tam ustawisz sobie strzal np 5 czy 7 sekund przed koncem aukcji i program sam to za Ciebie zrobi. Wieksze prawdopodobienstwo wygrania !!:tak:

Oki Tymson wstanie to pojedziemy do sklepu, na jtro zapowiedzieli sie znajomi na partyjke gry, wiec cos trzeba kupic

BB ograniete czas na FB :rofl2: poki maz nie wyrywa kompa :-D

reklama
No gosiak właśnie za Twoją namową użyłam snajpera a itak mnie ktoś przebił.. Teraz ustawiłam na 4 sekundy a nie na 7. Może się uda... :)

dmuchawiec: ja smoka zmienię chyba Adasiowi. Mamy avent (wszystkie moje i siory dzieci na tych molkach wychowane), bo nie wiem czy jemu odpowiada. Trudno mu zassać. Ale jak już zassie, to ok. Avent ma taką płaską końcówkę. Może z jakąś kulką na końcu by mu podpasowało? 3 m kończy, więc pora na zmianę. A Helenka jakiego smoka lubi?

Anielku - mam nadzieje, ze tym razem sie uda :tak:
Dmuchawcu - tez mamy NUKA GENIUS i woli go od classica, ktorego kupilam ostatnio bo tamtego nie bylo
Wenusjanka - milam okazje korzystac 2 dni z niani AVENTU i bardzo fajnie sie sprawdzala, wyczuwala nawet najmniejszy ruch malucha wylapywal. Na dole wszystko bylo slychac u gory z dolu tez :tak:

LEcimy do sklepu

Wenusjanka ja mam AVENT i jest rewelacyjna. Polecam!

Kurdę może też mojemu smokowi na geniusa zamienić? Chociaż z clasikiem radzi sobie dobrze:tak:

Robaczku my dzisiaj chyba też wybędziemy. A co! :cool2: Bawcie się dobrze!

Wczoraj ze złości zakupy nie wypaliły. Nawet bilety do kina zarezerwowałam ale nerw mi nie pozowolił :cool:

Te genius sa troszke szersze niz classic i maja na koncu taka wypusteczke :) zaluje tylko ze nie sa bardziej kolorowe - mamy bialy z granatowym uchwytem

Dziewczyny trzymajcie mnie ... TESCIOWA sie wstepnie zapowiedziala na jutro :szok:

reklama
Anielek - super, ze sie udalo. Mam taka sama tylko, ze z rybkami (w sumie przez to nie jest taka sama:-p), mamy ja 2 dni i sie Tymkowi podoba...ma chyba z 4 rozne melodyjki i tak z pol godzinki jest w stanie polezec :tak:

Synus wlasnie boije rekordy nie noszenia na rekach..juz prawie 2 godzinki, najpierw mata a potem lezenie na brzuszku i pleckach i pogaduchy, zabawy wszystkim :tak:
Fajnie jest widziec jak dziecko sie zmienia, bo jeszcze pare dni temu mata nie byla tak interesujaca:tak:

Do góry