reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Hej kochane.A ja dopiero robię kawe bo rano źle się czułam przez to przeziębienie i herbatka z sokiem malinkowym się raczyłam. U nas tez zimno i pochmurnie.Byłąm już 2 razy na dworze raz z Milą w przedszkolu a raz po zelatynę i nawet Antek czapkę dostał.Jutro będa albo nie beda goście bo jeszcze nie potwierdzili ale wiem, ze tak może być bo taka praca. Najwyżej zjem te pyszności sama.
Robaczku ja zawsze i wszedzie z dzieciakami bo nie mam po prostu z kim ich zostawić nawet jakbym chciała. Antek przespał warsztaty
Gotuję rosół na galaretkę drobiową i chyba podjem...

Dmuchawcu dobrze cię widzieć:-)

reklama
MatkaEwa - ja tabletki mam i pewnie zaczne brac, ale czekam na @ - no bo jak inaczej zaczac...choc chcialam zrzucic jak najwiecej, ale ja dziekuje za nerwy za kazdym razem :-p a tak wogole to powinny byc tez tabletki dla panow...bo z jakiej racji my mamy sobie watrobki psuc :-D

Oj no my pare razy tez na refeksie teraz ale juz zapowiedzialam bez gumeczki ma sie do mnie nie zblizac :-) przynajmniej jeszcze przez parych dobry miesiecy

Justa - tez sie balam ze Tymek nie bedzie chcial byc w chuscie. Ale tam czuje sie bezpiecznie i cieplo i uwierz , ze raz dwa zasypia zawsze

witam sie
dziś humor nie najlepszy w sumie wczoraj też nie :-(
chodze jakaś nabuzowana nic mi sie nie chce mam same czarne myśli nie oddzywam sie do męża :-(
ale to pewnie przez @ mam 2 ostatnie tabletki w opakowaniu i zaraz bedzie @ straszne są te moje humory przed normalnie sobie nie radze są może jakieś tabletki na złagodzenie NPM :baffled::-(jak mam sie tak czuć co miesiąc to sie wykończę albo rozwiodę :no::wściekła/y:
do tego Daria cos kicha jak najęta od rana wyciągnełam trosze gilek z noska ech żeby sie tylko nic nie rozwineło nie lubię jesieni bo to najwięcej katarów a jak sie ma ucznia w domu to o katar nie trudno :-(
dobra nie marudze bo dziś mam kiepski nastój i nic mnie nie cieszy do tego za oknem szaro i zimno :-(

Tak Was czytam z tym refleksem - ja Aro ufam, on sobie nie :-D Pozostają nam gumeczki puki @ nie przyjdzie i się wszystko nie wyreguluje. A potem już tylko NPR i "love calculator" w komórce (od początku się sprawdzał).

Mikołaj wreszcie zasnął. Coś mu ciężko szło, robił już sobie "ciemno" i kołysanki nie pomagały. W końcu padł, pewnie pośpi ze 2 godziny (jak nie lepiej). Po wczorajszym szczepieniu puki co nie ma żadnych znaków NOP, wiec chyba będzie dobrze :happy2:

Witam :))) 1000 lat mnie tu nie było, mam pyszne miniserniczki z konfiturą wiśniową (jeszcze gorące, własnie wyjęłam z piekarnika) i kawkę a więc idę czytać... mam chyba z 50 str do nadrobienia!
IMG_0363.jpg

Pozdrawiamy z Franiem :)

IMG_0365.jpg

Załączniki

• IMG_0363.jpg
    IMG_0363.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_0365.jpg
    IMG_0365.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 53
Teri kochana zamiast rozwodu bierz tabsy bez przerw :p
Palin u nas tez gumeczki na razie

Galareta stygnie, dietetyczna z piersi kurczaka.Elegancko wygląda :-p
Smile mniam, mniam, prosze przepis może zrobię na jutro, a kubeczek mam taki sam i właśnie w nim kawkę popijam, nawet podobnie wygląda tylko miseczki brak....

Smile ale ochoty mi narobiłaś tymi pysznościami. Wypiłam samą kawusię. Cięgnie mnie na czekoladę ale zjadałam ostatnio pół tabliczki i młodemu wysypało całą buźkę :(:(:

Teri, Ewa, Palin, my też tak sięzabezpieczamy byle jak :) Mam nadzieję, że na razie nie będzie strzału w dyche :) Po Sewerynie też tak byle jak i z zajściem było ciężko. Aczkolwiek przy karmieniu myśłę o tabsach a potem NPR

Coś macie smutawe humorki. To chyba pogoda. Szaro buro i ponuro - nie nastraja.
Ja zabrałam się dziś za jutrzejsze porządki bo S wyciąga mnie jutro do Wawki oglądać auto - nie odpuścił :D

Kusi mnie likierek ananasowo-kokosowy, spróbować za dnia ?? :)

reklama
Robaczku na likierek każda pora dobra :-p ja bym sie chętnie napiła na moje smuteczki tylko głowa słaba i kto sie dziećmi zajmie do wieczora :baffled:
wisienka kuszące to jest nie robić przerw i nie mieć @ :-pmoże by tak co 2 miesiące chociaż mieć @ :-p
i sie zaczeło moje ciągłe podjadanie na @ kurcze tak to nigdy nie schudne bo to co zrzuce przez miesiąc to przed @ nadrobię :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba pogoda tez dzis nie nastraja a może to piątek 13 :-p

Do góry