reklama
emka - sprawdz tez w tesco, moze beda .... chyba jak FF produkuje rzeczy to wszedzie te same sa, czy nie?? a jak nie to one tu kosztuja 3 funty = 15 zl wiec przesylka pewnie tez z 5-7 zl bedzie to moge kupic i wyslac
Ja sie smieje , ze jakby ktos zobaczyl jak aktywne jestemy na fb to by sie zastanawial kto sie dziecmi zajmuje
OO budzimy sie
Ja sie smieje , ze jakby ktos zobaczyl jak aktywne jestemy na fb to by sie zastanawial kto sie dziecmi zajmuje
OO budzimy sie
madzia128
Fanka BB :)
mikoto 2 dni temu rozmawiałam z natis, że po przeczytaniu Twojego posta, zastanawiam się nad MM. Teraz Tymek na noc dostaje NANa z Nutritonem. Zasypia ok 20 i śpi do 24 lub 1. Dopiero zaczęliśmy.. jak będzie mu to pomagało, wprowadzę MM jeszcze jakoś w ciągu dnia i zobaczymy.
Wisieńka
mikotko ja tez nie wszystkich gości a na noc to już niewielu, ci akurat są 100% nasi ulubieni.Koleżanka będzie chrzestną Antosia a ja jestem chrzestną jej Patrysi
anilek rano płacze jak wchodzi ale wraca zadowolona, mam nadzieję, ze niedługo obejdzie się i bez płaczu przy rozstaniu,
gosiak nie wiem jak przy wiązaniu na plecach ale na brzuszku tak, przynajmniej tak pokazywały te Panie a mają wieloletnią szkołę więc chyba wiedzą co robią.No i po 3 dzieci
madzia mi też lepiej na Fb, no i powiadomienia przychodzą same ale jednak takiego gadania nie ma jak na BB
emka witaj kawoszko
Ugotowałam obiad, uspałam i nakarmiłam Tosia, nastawiłąm pranie , przebrałam pościel, ide sprzątac
anilek rano płacze jak wchodzi ale wraca zadowolona, mam nadzieję, ze niedługo obejdzie się i bez płaczu przy rozstaniu,
gosiak nie wiem jak przy wiązaniu na plecach ale na brzuszku tak, przynajmniej tak pokazywały te Panie a mają wieloletnią szkołę więc chyba wiedzą co robią.No i po 3 dzieci
madzia mi też lepiej na Fb, no i powiadomienia przychodzą same ale jednak takiego gadania nie ma jak na BB
emka witaj kawoszko
Ugotowałam obiad, uspałam i nakarmiłam Tosia, nastawiłąm pranie , przebrałam pościel, ide sprzątac
madzia128
emka męczą go straszne gazy - potrafi 2-3 godz rano płakać i bączyć. Kolki trochę opanowaliśmy - sab simplex. Poza tym przez refluks strasznie ulewa, wymiotuje.. :-(
Dziewczyny ile płaciłyście za chrzciny w knajpie? My mamy mszę o 15:00, więc zamówiliśmy tylko ciepłą kolację (1,5 mięsa na osobę, 3 rodzaje surówek, frytki/ziemniaki), ciasta, tort i kawę/herbatę + napoje. Koszt 60zł za osobę - to dużo czy mało?
Oczywiście mieliśmy problem z chrztem - mamy tylko cywilny. Bezzębna pani w kancelarii umówiła nas z księdzem o 8:30 w zeszły piątek, więc wybraliśmy się razem z Tymkiem.. Okazało się, że zapomniało jej się, że to pierwszy piątek miesiąca i księża są na wizytach chorych.. i żebyśmy nie latali z małym dzieckiem tam i z powrotem załatwiła nam zgodę księdza bez pogawędki :-) Musimy tylko napisać oświadczenie, że w przyszłości pobierzemy się
Dziewczyny ile płaciłyście za chrzciny w knajpie? My mamy mszę o 15:00, więc zamówiliśmy tylko ciepłą kolację (1,5 mięsa na osobę, 3 rodzaje surówek, frytki/ziemniaki), ciasta, tort i kawę/herbatę + napoje. Koszt 60zł za osobę - to dużo czy mało?
Oczywiście mieliśmy problem z chrztem - mamy tylko cywilny. Bezzębna pani w kancelarii umówiła nas z księdzem o 8:30 w zeszły piątek, więc wybraliśmy się razem z Tymkiem.. Okazało się, że zapomniało jej się, że to pierwszy piątek miesiąca i księża są na wizytach chorych.. i żebyśmy nie latali z małym dzieckiem tam i z powrotem załatwiła nam zgodę księdza bez pogawędki :-) Musimy tylko napisać oświadczenie, że w przyszłości pobierzemy się
Ostatnia edycja:
emka01
Szczęśliwa mama:)
madzia u mnie z gazami tez jest walka(I to właśnie przez to mała od świtu kiepsko śpi.Pół biedy gdyby przez sen sobie bączyła,ale ona się wymusza,stęka aż chrypki dostaje a tu cisza...jakby dupka zatkana...Próbowałam juz masy kropli i dupa. Miałam nawet wrażenie,że jak daje jej saba czy bobotica to na chwile jest spokój ale za to za około 3h masakra,jeszcze gorsze jęki,a nawet płacze były.Nosiłam,odgazowywałam w najcięższych przypadkach kateterem (tą rurką) i za jakiś czas znowu to samo. Wprowadziłam ostatnio rumianek-taki w saszetkach,zaparzam szklankę,wlewam troszkę do butli i rozrzedzam z wodą do jasno zółtego koloru-to popija jako herbatkę,albo troche nie rozrzedzonego do mleka dolewam. Do tego od kilku dni wprowadzam nowe mleko,niby przeciw wzdęciom i zaparciom. Jakby ostatnia noc spokojniejsza,ale nad samym ranem i tak juz się wyginała,prężyła i wymuszała.Może się uda i mleko pomoże,może to kwestia kilku dni i bedę 100% efekty.Oby.Niby się mówi,ze 3 miesiąc dziecka to taki przełomowy jest,że dolegliwości brzuszkowe znikają,kolki itd...ciekawe
madzia128
emka widzę, że nie tylko ja czekam na ten przełomowy miesiąc.. ale jakoś trudno mi uwierzyć, że wszystkie dolegliwości pójdą sobie precz
reklama