Witam się przy Ince Karmelowej :-)
Powiem Wam szczerze, że fb trochę spycha na dalszy plan bb
Łatwiej mi podczas karmienia zajrzeć na fb niż tu.. a nawet jak siądę do kompa, to zanim ogarnę fb, to nie mam już siły na bb - obiecuję poprawę
Poza tym nie wiem, co się ze mną dzieje - najchętniej o 20 kładłabym się już spać. Tymek daje popalić zaliczamy pierwszą pobudkę o 0:00, a potem co 2 godziny.. dodatkowo nad ranem płacze przez sen przy puszczaniu bączków. wczoraj na szczepieniu dostaliśmy receptę na Debridol, który podobno ma pomóc.. Któraś stosowała?
Ważymy już 5530g
I DR powiedziała, że to bardzo ruchliwe dziecko jest
Postaram się Was nadrobić..
Wisieńka fajnie, że byłaś na tych warsztatach - zawsze to jakiejś wyjście z domu, no i gratisy :-) Szkoda tylko tej opłaty za parking, ale uczłowieczenie zamiast siedzenia w domu, warte jest każdej ceny
emka ja mam stopni 22 i też marznę, szczególnie wieczorami. Tymek śpi w pajacu i pod kołderką. A dziś od rana wygłupia się w samym pampersie (on po nocy zawsze strasznie ulewa i nigdy go z lenistwa nie ubieram, bo musiałabym go z 5 razy przebierać)
Gosiak dzięki za przypomnienie.. wiedziałam, że miałam czegoś poszukać - chustki na szyję
sara aha i jeszcze rajtuzki muszę zakupić
Robaczku też mam problem, jak do chusty ubierać.. tu się synek od mojego ciepła poci, a nóżki i rączki zimne
Mój mąż ma pracę delegacyjną i bywało że wyjeżdżał w poniedz i wracał w pt.. Kwestia przyzwyczajenia, ale jak dłużej posiedzi w domu, to nawet wyjazd na 2 dni jest straszny :-(
Więcej nie nadrobię.. syrena wyje