reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

dmuchawiec ja się nie dziwie przy pszczołach dużo prania
mikoto białe, gładkie 8 metrów czeka. Będą do Macka do pokoju i do kuchni, do macka asceza, tylko na tasmę podszyje i zaobrębie boki a do kuchni to jeszcze nie wiem, może doszyję sznurki, albo po skosie falbanę, szukam inspiracji

reklama
Hej dziewczynki :-)
przepraszam, że tak rzadko goszczę, ale mój M nadal nie ma pracy (kilka etapów rekrutacji na jedną posadę.. masakra). Dobrze, że zaczął małego wozić do przedszkola, to mam wolne i więcej czasu. Jak jestem sama to więcej zrobię w domu niż, gdy są.
Sara jaki dywanik kupiłaś? Ja też muszę kupić do salonu :)

To ja dołączam z cappucino bo maluszek zasnął na chwilę... pogoda do bani więc nic mi się dziś nie chce od samego rana

Wisieńka daj znać jak na tych warsztatach to może też się zapiszę jak będzie w Trójmieście

Wisieńka ja ostatnimi czasy zamawiam firany na taśmie motylkowej - mój mąż zachwycony jak wiesza, bo wie gdzie żabkę przypiąć i zawsze ma równe odstępy:-D

Justa na pewno dam znać. Mam nadzieję, ze bedzie fajnie jak na razie to uwazam, że 4 godziny z takim maluszkiem to za długo:sorry2:
mikoto ja tez jak kupuję to na taśmie,:-D, a tak w ogle teraz mam takie karnisze ściągane, ze nie wiesza się już na drabinie tylko, klik, ściągam na kanapę, klik zakłądam i ręce nie bolą.
Idę do sprzątania ale mam was na oku:-D

Ja też się witam dopiero teraz, ale zupa się już gotuje i pranie nastawiła, a ja z kawą i lodami ale miałam smaka

dziś dzwonię do szpitala po wyniki Niny i jak będą dobre to umawiam ja na szczepienie bo chyba tylko ona jeszcze nie szczepiona została....
Z Ewą dziś do lekarza ide bo ma takie suche plamy na całym ciele
A w planach dziś porządkowanie szaf obawiam się że Ninie muszę dokupić ubrań bo po Ewie to same wakacyjne zostały..

Dzien dobry...od wczoraj boli mnie glowa i nie mam nastroju na nic:dry: Oby synus dzis byl wyrozumialy

Isis
- tu w czasie jednego szczepienia Tymek dostaje 5w1 pneumo plus rota...taki kombajn. Teraz mieslismy druga dawke i w 16 tyg trzecia ostatnia. Jeszcze raz sprawdzalm, ale tak w ksiazeczce nastene jest 12 miesiac...

Dmuchawcu - nie chwal tak mezulka, bo sie z dziewczynamy zmowimy i go wykradniemy :-D

Palin - wszystkie naj dla MIkiego :tak:

Chwilke czasu jeszcze mam. Tymek zjadl o 7 do 8:15 pogadalismy i kimal...czyli pol godzinki za nami. Zazdroszcze Wam wszystkim energii. Tu zaczyna sie jesien a to oznacza jedno....zimnoooooo.... mieszkania tu sa strasznie zimne i czasem nawet grzanie niewiele daje. Ja przyzywczajona ze w rodzinnym domku w krotkim rekawku i nie lubi chodzic w bluzie po domu :confused: Moglaby byc jakas w maire pogoda to na spacer bym poszla, ale zobaczymy.
Tez musze wstawic pranie Tymkowe, bo sie uzbieralo po niedzieli ale gdzie to wieszac jak w kazdej chwili padac moze ?

reklama
A u nas dziś słoneczko! Adaś spał pięknie:pobudka o 3 i 6 i 9. Kochane dziecko! ;-) Teraz leży na macie i troszkę zagaduje. Tak w ogóle to on zbyt rozmowny nie jest. Chyba taki typ: jestem Adam i z wami nie gadam. ;-) Chyba, że się rozkręci.
Piszecie o firanach, więc O NIEDOBRE WY - przypomniałyście mi, że okna czekają na mycie... Hmmm... Może znów poudaję, że tego nie widzę? ;-)

Do góry