reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Już Dmuchawcu, zasiadam z Tobą z kawą, ale rozpuszczalną (jakoś od tygodnia zaczęłam pić).

Mikołajowi podpasowało nasze łóżko. Ładnie śpi (choć najlepiej nie sam), nawet jeść mu się nie chce wstawać (choć jak się obudził to 160 ml wytrąbił).

reklama
Witam kochane
U nas słoneczko i pięknie.Jutro jadę na warsztaty z Mamo to ja do Wro.Isis a ty się zapisałaś?
Isis , Dmuchawiec u nas druga noc, pobudka ok 3 i wiszenie na cycu, zamiast smoczka, bez aktywnego ssania, tylko udawanie do 6.Jak tylko mu zabiera, od razu płacz
Sara pokaz dywanik, udanego polowania życze
Palin Mili smoczki też świecą, Lovi a Antoś, który "uważa"tylko najtanszy baby ono z pepco(gardzi każdym innym ) nie świeci.
dziś czeka mnie sprzątanie rano bo wieczorem chcę usiąść do maszyny i w końcu uszyć firanki

Hej!

To i ja lecę po kawę. Wczoraj pisałam, ze jak od razu nie zrobię tego co mam do zrobienia, to potem już do tego się nie zabiorę, bo siądę z Wami - i tak chyba dzisiaj będzie :-D:szok: Ogranęłam kuchnię, sprzątnęłam w sypialni, a przy sobie jeszcze nic nie zrobiłam, także biegnę się ogarnąć i jestem. Akurat kawa się zaparzy :tak::-)

Dmuchawcu - ale dziś ma Twoja Halszka "wiek": 2-2-2.

Przy Was się rozkawuję (u nas kawa tylko dla gości w szafce stała; Aro nie znosi, ja wypijałam od wielkiego święta) :cool2:

Mikołaj ma już 3 miesiące! Szybko zleciało :shocked2:Tata wróci to będzie już bliżej 4 :tak:

mikoto ja dziś cię mogę popędzić bo skończe kawę i biorę się za sprzątanko_O ile krol pozwoli. Musze kurze poleciec i podłogi, reszta czysta, sprzatam na bierząco i odkładam wszystko na miejsce.Wczoraj poprasowałam i zrobiłam pranie ale jeszcze schniAle przy sobie tez musze, moje pazurki, porazka

No, Halszka ma 2,5 miesiąca, 6kg i włazi tylko w 68:sorry2: Ładna mi Halszka! Filigranowa to ona nie jest;-)
Ja mam dzis w planach mega pranie bo normalnie z kosza sie wywala:sorry2:Minimum 5 pralek musze puścić. Pierwsza juz kończy cykl.

Wisienka – my to prawie wszystko mamy z LOVI: smoczki, butelki, laktator, podgrzewacz żelowy, zapas wkładek laktacyjnych. Na szczęście Mikołajowi pasują (mnie wkładki też).

Mikoto
- u nas kolejny dzień Smoka Obiboka. Tyle co zakupy zrobimy i tyle. A co tam.

No to pokawkowałam. Książe wstał…

reklama
Jestem już - ubrana i nawet makijaż sobie zrobiłam :tak:

Wisieńka jakie firanki będziesz szyła? Bo ja mam fioła na punkcie firanek, rolet i zasłon:-D:sorry2:

Palin jeszcze chwila i Aro już będzie z Wami :tak:

Dmuchawcu mnie tak ostatnio się uzbierało. W temacie prania - muszę kupić kosz na pranie:blink: Lecę wymierzyć...

Do góry