reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Czesc Kochane,
Poworcilismy...synke grzeczny byl , dopiero u drugich znajomych trosze byl marudny no ale od 10 do 16 nie spal tylko co przysypial to matka wyrodna wyciagala go z fotelikiem z auta. Ale posluchal troche hiszpanksiego...niech sie chlopak uczy a co :D
Zaliczylismy tez 2 sklepy. Kupilam na probe pieluchy z ALDI.... bardzo je tu chwala a sa o polowe tansze od pampersow. Opakowanie miaja w identycznej szacie graficznej , nawet czcionka ta sama :p chusteczki od nich probowalam i sa jak dla mnie lepsze od pampersa (nie rozciagaja sie tak i ladnie oddzielaja).

Kurcze musze zaczac jezdzic autkiem tu...boje sie troche, ale jak przyjedzie czas poworotu do pracy to nie moge sie bac. Najgorsze, ze teraz musze cwiczyc z Tymkiem z tylu i boje sie (mniej sie balam bedac w ciazy:confused:). Moze jutro w jakis spokojnych uliczkach potrenuje :cool2:

Ide herbatke pic....czy kawalek szarlotki zajdzie sie i dla mnie ???

reklama
Palin ja często jeżdze sama z Laurą, nie bój się ;-)
Dmuchawcu też bym się chciała spotkać... :-(

Wiecie co? Moje dziecko do tej pory miało smoczka TT ale niezbyt go potrafiła utrzymać, przykładaliśmy jej pieluchą :-p a dzisiaj byłam w sklepie i kupiłam jej NUK-a. Nie wiem czemu wcześniej na to nie wpadłam :-)
Laura tak go cyca że aż jej się odciska na buźce :-D

Dmuchawcu - koniecznie!:happy2: Matę już posiadam, więc się nie skuszę, choć naprawdę wygląda zachęcająco:sorry2:

Kingusia - po mieście jeszcze jakoś nie mam problemu (choć wolę wziąć wózek, albo zapakować go w chustę). Jednak w trasę się boję. Może jakbym miała go z przodu obok siebie bałabym się mniej, ale nie wiem, jak wyłączyć poduszkę. A tak - on z tyłu, praktycznie niewidoczny dla mnie - :no:

reklama
Kingusia - ja tez przed porodem kupilam TT (2 rozne rozmairy) , ale Tymek ich nie chcial (silikonowe), potem siostra mi podpowiedziala wlasnie NUK - a lateks....i zalapal. Super, ze i Laurze podpasowal :tak: Ja sproboje dac mu te TT bo nie mam co z nimi zrobic.wyparzylam jutro sproboje

Palin - tez balabym sie miec synka ztylu. Wystaczy, ze smoczek wypadnie i jest placz i jak tu w trasie mu pomoc?? Juz wlasnie pytalam meza czy da rade wylaczyc poduszke i da :tak: wiec trzeba to zrobic :tak: chyba nie jest to nic skomplikowanego ??:cool2:

Do góry