Moge potwierdzic , ze dziala...czlowiek sie poci jak swinka Ja pare dobrych lat temu uzywalam jeszcze tego cuda https://www.google.co.uk/search?q=s...QA6S47Aa664H4Dg&ved=0CCwQsAQ&biw=1366&bih=598 zakladalam to na wierzch dresik i na rower ...w domu rozbieralam sie w wannie bo tam potu a potu bylo, lało sie doslownie
reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Ja się żegnam do popołudnia albo późnego wieczorku. Młody śpi jak zaczarowany to siadę i w końcu poszyję trochę może jakąś pościel albo chociaz firanki taśmą obszyję Maszynę przywiozłam, materiał jest a ja sprzatam zamiast szyc;-)
Ależ paskudna pogoda Zosia marudna od rana i na rękach ciągle by była. Teraz zasnęła. Obiad już zjedzony, lecę po herbatę.
Co do ćwiczeń- nic nie ćwiczę, na wadze 65kg czyli -15. I wszystko na mnie wisi. Chodzę w dresach, bo na gumce są Brzucha nie mam, także i nie mam motywacji. Ale kiedyś robiłam te serie 8 min ABS i były efekty
Co do ćwiczeń- nic nie ćwiczę, na wadze 65kg czyli -15. I wszystko na mnie wisi. Chodzę w dresach, bo na gumce są Brzucha nie mam, także i nie mam motywacji. Ale kiedyś robiłam te serie 8 min ABS i były efekty
Kingusia91
Nie udały nam się zakupy :-(
Wszystko oczywiście za wielkie na Laure i nie mamy ani rajstop wrrr
Wszystko oczywiście za wielkie na Laure i nie mamy ani rajstop wrrr
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Kingusia- ja mam maleńkie rajstopki. Wysłać Ci?;-)
Kingusia91
Dmuchawcu na Helenkę za małe?
Ja nie kupiłam ani czapki ani rajstop Laurze, normalnie porażka. Nie wiem czy ona jest taka maleńka czy w tych sklepach ***** jest za przeproszeniem...
Ja nie kupiłam ani czapki ani rajstop Laurze, normalnie porażka. Nie wiem czy ona jest taka maleńka czy w tych sklepach ***** jest za przeproszeniem...
Synus dba o mamusie wstal, zjedlismy, poszlismy na spacer, gdzie godzinke przelezal gapiac sie na zmieniajacy sie "sufit", a teraz pieknie zasnal w lozeczku i mamusia ma czas dla siebie
Zjem obiad i moze pare brzuszkow wykonam...choc po obiedzie czy mi sie bedzie chcialo
Zjem obiad i moze pare brzuszkow wykonam...choc po obiedzie czy mi sie bedzie chcialo
Kingusia91
gosiaku zazdroszcze... jestem taka śpiąca że aż oczy mi się zamykają a Laura nie chce iść spać
reklama