reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Co do uszkow, to wlasnie czytalam, aby nie czyscic w srodku wogole, bo tylko sie wpycha ta wydzieline i ona sama podobno bedzie sie wydostawac w postaci grudeczek, a tylko malzowinke oczyszczac, i chcialam wiedziec jak Wy sobie radzicice :)

Od trzech nocy wstawalam sama do Tymka - robilam maly eksperyment czy malzonek raczy sie ruszyc. Dzis rano stwierdzil, ze chyba musze byc zmeczona tym wstawaniem.... zobaczymy jak bedzie dzisiejsza noc wygladala.

Ale za to pozmywal wczoraj :D wiec metoda przetrzymania czasem dziala :-p

reklama
Robaczek - ale jak on wszystko miał w piórniku to nie miałam wyjścia opakowania tez podpisałam nawet koszulki hehe jak wszystko to wszystko. Ja tylko mm daję raz dziennie tak to cyc bo bez tego żyć nie umierac bo jak nawet butle wypije to on chce jeszcze cyca

Dziewczynki ja mykam cos zrobic bo o 14 muszę iść po starszaka z tym maluszkiem i nie wiem jak to zrobię bo ja nosidełka nie mam :/

gosiak ja sie boję, brzydzę i mam fobię
dmuchawcu i własnie zawsze chciałam żeby moje dzieci miały się z kim bawić i dlatego im więcej tym łatwiej. Chłopców macie przecudnych swoja drogą:-D My Antosia z premedytacją walnelismy w szczycie dni płodnych. raz a dobrze. Emilkę 3 dni przed:tak:Maciek sam się trafił:-D
fioletowa a ja całą ciąże wymiotuję, mdleję, umieram, mówię nigdy więcej:-D a potem w 2 dni po cc , jak tylko przesaje bolec wołam jeszcze, jeszcze;-)
Dzika świetny twój mąż, mój kiedyś podobne robił gafy i do teraz nie wie jak nazywają się części ubranek, na rampersa mówi " to dziwne"
Misianka ja chcę karmić do 6 miesiąca tylko piersią a potem wprowadzac inne pokarmy

AAAAAAAAAAAAA dziewczyny chciałam napisac, ze cycki wróciły z wygnania, to znaczy laktacja:-D

ROBACZKU WYPLUJ ZA LEWE RAMIE jak w podstawówce się robiło:-D:-D:-D:-D

Robaczku - to jakbym widziala scenke ja kontra pajak tak samo !!! Ale zyczysz Wisience :-D:-D:-D
Tymek super obraca glowke, zawsze calkiem na bok, jeszcze nigdy nie widzialam aby utknal w polowie

Moj brat wyjezdza na studia do Wawy....mnie w domku i tak nie ma, ale mama biedna zostaniej juz bez dziecka w domu :sorry2: cieszy sie, ze mu sie udalo, ale zdjae sobie sprawe, ze do Szczecina to on juz nie wroci. DObrze, ze ma chociaz siostre na miejscu...
O zaczynamy sie budzic :)

Sa-ra- podziel się co tam wystawiasz na allegro, może któras z nas skorzysta? Ja jak zdjecia porobię, to tez dam linka. Zwłaszcza, że nie zamierzam zarabiać na tych rzeczach, ale raczej oddać w dobre ręce za grosze bo wyrzucić szkoda:tak:

Wisieńka- na właśnie ja-obeznana w obserwacji cyklu itp też celowałam przy pomocy małżonka w owulację i widać jak mi się udało:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D O dupę potłuc takie metody robienia chłopaków:-D

Wisienka - oplułam monitor hahahaha dobre dobre :D:D Ja jak Luce kazałam rampersy przynieśc do szpitala to co mi przyniósł ?? Ogrodniczki rozmiar 68 :p a teraz się nauczył i wie co to jest rampers ale mówi na to rumpers :p ehhh Ci faceci ... Ale jak np chodziłam do pracy to Tosia zawsze musiała mieć przygotowane dwie opcje ubraniowe - na ciepło i zimno, a raz nie przygotowałam ... i to był błąd .... ehhh fryzura to nic w porównaniu z "wystojeniem" jej ...

reklama
dmuchawcu- zgadzam się zaplanować płci się nie da gdyby było inaczej to miała bym 2 chłopaków z wielkimi fallusami:-D jak się kiedys na 3 zdecyduje to już spontanicznie nic wyliczać nie będe

Wisieńka- ja mojego kiedyś uczyłam nazw ubraneki "to dziwne" czyli rampers szczególnie mu do gustu przypadło, ale kiedyś ubrał rajstopy Ewie i na to zapioł body mówił że jest baletnicą

cięzko mi pisać bo prawy cyc mnie boli bo praktycznie od wczoraj nie opróżniany, ja chyba zrezygnuje z podawania w nocy cyca, mąż da małej butle a ja w tym czasie ściągnę pokarm, Ewa też była leniem i w nocy siły i ochoty ciągnąć na cyca nie było

Do góry