Palindromea
Fanka BB :)
MIkoto - też byłam w szoku. Ale wśród kołysanek Bramsz, Mozarta, był też "Air" Bacha" jest właśnie ta melodia :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ANIMLANDRIS - probiotyk polecam SANPROBI IBS Sanprobi, drogi, ale porządny i dobrze działa. jeżeli chodzi o dietę to na bezmlecznej i bez jajek było OK, znalazłam zamienniki i nawet dawałam radę. Najgorzej teraz dodatkowo na bezglutenowej i rotacyjnej, bo uwielbiam wszystko co mączne. Ale damy radę, kto jak nie my :-). Szkoda tylko, że u nas efektów znów nie widać, jak kupki były ładne to z radością stosowałam tą dietę, a teraz znowu stres z każdym pampersem.Natis - trzymam z całej siły kciuki za Twoje karmienie cycem. Ja też już nie daję czasem rady z dietą. Nasz malec od kilku dni ma kupki rzadkie i ze śluzem, czasem krzyczy z bólu, nasilił mu się odruch moro, najwyraźniej też z bólu, pojawiły się wypryski. Wszystko to oznacza, że nadal nie będę mogła "grzeszyć" całą masą produktów, w tym nabiałem, a bez niego mój układ pokarmowy siada. Swoją drogą, może znacie może jakiś probiotyk dobry dla mam (dodam bez ogródek - na zaparcia)...?