reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

a no [pije :) jedna łyzeczka rozpuszczalnej, łyzeczka cukru i poł na pół z mlekiem. Raz nie wypiłam i myślałam że mi głowa pęknie :cool2: Takie moje uzaleznienie. Fajki rzuciłam kawy nie odpuszcze. A Własnie dziewczyny które paliły na poczatku?? Palicie dalej?

reklama
Mi z kalendarza wyszedł synek , fajnie by było gdyby się sprawdziło :-D

No ja dziewczynki jem śniadanko i zmykam do pracy, jak fajnie , że to już ostatnie dni....:tak:

Miłej soboty, spokojniej i bezobjawowej :-)

Ja przed ciąża piłam zwykła, parzoną kawę ale teraz nie pije.

Mdli mnie strasznie bleee... i drażnią mnie wszystkie zapachy. Dziewczyny co pomaga na te mdłości? Jest jakiś sposób?

Witam w ten paskudny dzien...
mama no ja dalej pale i juz nie wiem co zrobic bo naprawde chcialabym rzucic :/ wiecie moze czy mozna wspomagac sie plastrami lub czyms takim?
I jeszcze pytanie do dziewczyn z lublina, mozecie mi polecic jakiegos dobrego gin z luxmedu? chce pojsc na usg dzisiaj lub w poniedzialek bo nie wytrzymam do 20 listopada...

natis ooo z tego kalendarza wyszla mi dziewczynka!!!! ale on jest jakis inny od tych, ktore sprawdzalam do tej pory, dziekuje Ci! mam cien nadziei;)
ailatan
czemu chcesz rodzic w lublinie? jestes stad, czy znasz kogos? ja mieszkam w Lu
fioletowa biedna, ale sie pewnie zestresowalas tym bolem brzucha, masz racje, oby 2 i 3 trymest był nudnyyyyyyy
sandy cierpisz na bezsennosc? ;)
mama wikusi hehe tak to jest z ciezarnymi, ja tez ciagle nie wiem czego chce
apropos tej metody oblizania płci dziecka, to u mnie tez sie nie zgadza, Kubus powinien byc dziewczynka, a teraz wychodzi chłopak;) nie slyszalam o tej metodzie wczesniej;)
koriander gdzie jestes, jak samopoczucie?
jullix ale sie usmialam czytajac o polożnej "wkurw sie bardziej" swietna babeczka!!!!!!!!

babeczki u nas pada śnieg!!!!!!!!! nie zmienilam jeszcze opon! rety, chyba pojde na zwolnienie, bo przeraza mnie podroz do pracy 30km w jedna strone przy ciaglych remontach drog i w sniegu grrrr

bylam wczoraj na wizycie, mam karte ciąży, hip hip;) usg nastepne za 2 tyg

mam straszne pryszcze!!!!!!!!!!!!!!!!! wygladam jakbym dojrzewala! grr i wszystko mi smierdzi, do kuchni prawie nie wchodze, a jedyne co mi smakuje to kanapeczki z masełkiem, pomidorem i sola! i cola niestety ot co;)
milego dnia czerwcóweczki!!!!!!!!!!

Bo ten właśnie mój lekarz ogólnie jest z Ryk (taka mała miejscowość na trasie Warszawa-Lublin), ja też stamtąd jestem, ale ma gabinet w Warszawie, a ogólnie jest podobno w jakimś szpitalu w Lublinie :)

Wiecie co? Wstałam i szok, białoooo :/ A jestem u rodziców, wczoraj się dowiedzieli, że zostaną dziadkami :) Ale radocha! :)

Witam w ten paskudny dzien...
mama no ja dalej pale i juz nie wiem co zrobic bo naprawde chcialabym rzucic :/ wiecie moze czy mozna wspomagac sie plastrami lub czyms takim?
I jeszcze pytanie do dziewczyn z lublina, mozecie mi polecic jakiegos dobrego gin z luxmedu? chce pojsc na usg dzisiaj lub w poniedzialek bo nie wytrzymam do 20 listopada...

Ja też popalam , ale mam takie papierosy R1 , mają wszystkiego po 0,1 minimalne dawki ale zawsze, też mnie to męczy :(:zawstydzona/y:

Ja na szczęście nigdy nie paliłam to teraz nie mam problemu.

ailatan rodzice zostana dziadkami po raz pierwszy? :)

Moja siostra starsza ma dziecko, ale Kuba ma już 10 lat, więc stara dupa z niego ;)) Oni chcieli jakiegoś małego wnusia/wnusię :) I będą po raz drugi dziadkami :) A rodzice mojego chłopaka mają 6 wnuków! Żadnej wnuczki i chcieliby wnusię :) A dla mnie obojętnie, żeby tylko było zdrowe :)

reklama
Do góry