reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Maajuniaa mój ginekolog radził mi żeby brać rutinocsorbin w razie lekkiego przeziebienia.
Też mam nadzieję na chłopca chociaż wyszła mi dziewczynka :p ale co ma być (a właściwie już jest) to będzie ;-)

reklama
Wlece dzis do apteki zapytam o cos na bol gardla.. moze mi doradza, w koncu musza sie znac co kobitki w ciazy moga a czego nie :) 

Trzymamy kciuki za chłopczyków.. :cool2: 
Oczywiscie najwazniejsze zeby bylo zdrowe :-)

Ja właśnie nie wiem co bym chciała, dokładnie Maajuniaa, najważniejsze, żeby było zdrowe :)
A mnie naszło na sok ze świeżych wyciskanych owoców, byliśmy w tesco, nakupiliśmy owoców i pije własnie sok z pomarańczy, grapefruita, marchewki, cytryny, jabłka i gruszki ;)
A dziś ogólnie nie mam żadnych objawów, dobrze się czuję, tylko ta pogoda mnie dobija :(

No to niech Ci soczek na zdrowie wyjdzie.. Ja najgorsze jest to ze sama nie wiem na co mam ochote :|
A zdjęcie.. juz tlumacze..
W prawym rogu strony masz USTAWIENIA
pozniej po lewej stronie poszukaj EDYTUJ AVATAR

Opcja 2 - Wgraj obrazek ze swojego komputera:

I tu juz szukasz zdjecia.. tam masz wymogi jakies.. jeslki zrobisz i ci sie nie pojawi to musi byc mniejsze pewnie ;)

No to niech Ci soczek na zdrowie wyjdzie.. Ja najgorsze jest to ze sama nie wiem na co mam ochote :|
A zdjęcie.. juz tlumacze..
W prawym rogu strony masz USTAWIENIA
pozniej po lewej stronie poszukaj EDYTUJ AVATAR

Opcja 2 - Wgraj obrazek ze swojego komputera:

I tu juz szukasz zdjecia.. tam masz wymogi jakies.. jeslki zrobisz i ci sie nie pojawi to musi byc mniejsze pewnie ;)

Dziękuję :) W ogóle bym nie wpadła, ze to w ustawieniach będzie :)

Witam :)

Widzę, że o śniegu mowa. U mnie szaro i ponuro. Szkoda bo mała już z niecierpliwością czeka na śnieg:-D My na szczęście kozaki już 3tyg temu jej kupiliśmy. Został mi jeszcze kombinezon 2-częściowy do kupienia ale to po weekendzie.
Dziewczyny potrzebuje dobrego sprawdzonego sposobu na zaparcia. Umre poprostu :(

Mój właśnie zabrał małą na plac zabaw. Troszkę sobie pobiega to będzie lepiej spała

Witam :)

Widzę, że o śniegu mowa. U mnie szaro i ponuro. Szkoda bo mała już z niecierpliwością czeka na śnieg:-D My na szczęście kozaki już 3tyg temu jej kupiliśmy. Został mi jeszcze kombinezon 2-częściowy do kupienia ale to po weekendzie.
Dziewczyny potrzebuje dobrego sprawdzonego sposobu na zaparcia. Umre poprostu :(

Mój właśnie zabrał małą na plac zabaw. Troszkę sobie pobiega to będzie lepiej spała

Ale Ci fajnie, już masz odchowaną córeczkę, a teraz druga dzidzia w drodze :)

Ale Ci fajnie, już masz odchowaną córeczkę, a teraz druga dzidzia w drodze :)

Wiesz z jednej strony się bardzo cieszę a z drugiej boję się reakcji Juluni na maleństwo. Boje się tej zazdrości itp. Jakoś będziemy musieli dać sobie radę i poświęcać jej każdy wolny czas co by wiedziała, że jest dla nas tak samo ważna i tak samo ją kochamy jak maluszka:)
Żałuję tylko, że się wcześniej nie zdecydowaliśmy na drugie

A i z kalendarza dziewczynka mi wychodzi:-D Chciałabym drugą chociaż mąż to o chłopcu marzy. Do brzucha Antoś mówi :-D

reklama
Wiesz z jednej strony się bardzo cieszę a z drugiej boję się reakcji Juluni na maleństwo. Boje się tej zazdrości itp. Jakoś będziemy musieli dać sobie radę i poświęcać jej każdy wolny czas co by wiedziała, że jest dla nas tak samo ważna i tak samo ją kochamy jak maluszka:)
Żałuję tylko, że się wcześniej nie zdecydowaliśmy na drugie

A i z kalendarza dziewczynka mi wychodzi:-D Chciałabym drugą chociaż mąż to o chłopcu marzy. Do brzucha Antoś mówi :-D

hhehe :) A te kalendarze to są wiarygodne? Gdzie sobie to jakos wyliczałaś? :)

Do góry