reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Z Malą wychodzi mi że powinien być chlopak a jest dziewucha. Teraz wychodzi dziewucha więc moze bedzie chłopak :D
A dzisiaj gdzies na forum znalazłam coś takiego:
Skończone lata w dniu poczecia (Z wiki 20) Więc 7+7=14 20-14=6
Skończone lata w dniu poczecia PARTNERA (P miał 23) 7+7+7=21 23-21=2
6 jest większe od 2 wiec dziewczyna
Jak ja bym miała mniejsze to chłopak
Teraz wychodzi mi taK:
JA: 23l 7+7+7=21 23-21=2
P: 26 7+7+7=21 26-21=5
2 mniejsze niz 5 więc wychodzi chlopak. A jak bedzie to się okaze :p

Ostatnia edycja:
Mój gin nie pracuje w tym szpitalu, w którym rodziłam, ale kiedyś tam był ordynatorem ginekologii. Na szczęście ma nadal duży szacunek, co czułam przy porodzie i w ogóle decyzji o przyjęciu mnie na porodówkę, a nie odesłaniu do domu. Dostałam też jakieś ekstra leki dożylnie, rozluźniły mnie znacznie :) Poród wspominam dobrze, położną po zmianie dyżurów też (zaczynałam rodzić z dziewczyną chyba młodszą ode mnie, która no szczerze nie miała daru). Na samo parcie była inna przecudowna kobieta, zmotywowała mnie jak nikt inny do parcia (cyt. no wkurw się bardziej!, pokrzycz jak gladiator! :D. Opieka pielęgniarek na położnictwie to już inna bajka. 3/4 powinni zwolnić, bo to jakieś relikty poprzedniego systemu. Gdybym nie dorwała położnej ze szkoły rodzenia, już drugiego dnia przestałabym karmić piersią.
Teraz będę rodzić w tym samym szpitalu, bo inne w regionie to totalna porażka.

natis ooo z tego kalendarza wyszla mi dziewczynka!!!! ale on jest jakis inny od tych, ktore sprawdzalam do tej pory, dziekuje Ci! mam cien nadziei;)
ailatan
czemu chcesz rodzic w lublinie? jestes stad, czy znasz kogos? ja mieszkam w Lu
fioletowa biedna, ale sie pewnie zestresowalas tym bolem brzucha, masz racje, oby 2 i 3 trymest był nudnyyyyyyy
sandy cierpisz na bezsennosc? ;)
mama wikusi hehe tak to jest z ciezarnymi, ja tez ciagle nie wiem czego chce
apropos tej metody oblizania płci dziecka, to u mnie tez sie nie zgadza, Kubus powinien byc dziewczynka, a teraz wychodzi chłopak;) nie slyszalam o tej metodzie wczesniej;)
koriander gdzie jestes, jak samopoczucie?
jullix ale sie usmialam czytajac o polożnej "wkurw sie bardziej" swietna babeczka!!!!!!!!

babeczki u nas pada śnieg!!!!!!!!! nie zmienilam jeszcze opon! rety, chyba pojde na zwolnienie, bo przeraza mnie podroz do pracy 30km w jedna strone przy ciaglych remontach drog i w sniegu grrrr

bylam wczoraj na wizycie, mam karte ciąży, hip hip;) usg nastepne za 2 tyg

mam straszne pryszcze!!!!!!!!!!!!!!!!! wygladam jakbym dojrzewala! grr i wszystko mi smierdzi, do kuchni prawie nie wchodze, a jedyne co mi smakuje to kanapeczki z masełkiem, pomidorem i sola! i cola niestety ot co;)
milego dnia czerwcóweczki!!!!!!!!!!

natis mi też wyszła dziewczynka z tego kalendarza, ale liczę na chłopca :p

Dzisiaj wreszcie w miarę spałam, ale obudziłam się o o 4 i mdli mnie :-(
Na dworze śnieg :no: jak ja nie cierpię zimy... Najchętniej nie wychodziłabym z łóżka.

U nas też śnieg w nocy padal ale już jest straszna ciapa :/ Mama kubulki też mam letnie opony, przed wszystkimi św trzeba zmienić. Pryszcze też posiadam, z Wiki mialam buzie gładziutką a teraaz jak by mi bomba wybuchła i przeorała buzie :/ Ba nawet mam wulkany na plecach. Masakra jakas. Fajnie że masz już karte ciązy

Witam się z poranna kawką. Ale bym pospała jeszcze ale mała już wstała buuu.
Milego weekendu wam życze

reklama
Do góry