Xez- trzymam kciuki za wieczorną rozmowę! Bądź dzielna i pokaż mu, kogo stracił!
Korba- szybkiej sprzedaży auta życzę
Katka- na ten trądzik my mieliśmy krem DIPROBASE i bardzo szybko pomógł, ale musisz skontaktować się z lekarzem, bo chyba wszystko jest na receptę.
Palin- taka pogoda, to się nie dziwię, że lepiej się siedzi przed lapkiem niż w garach
Każdy może mieć słabszy dzień
Co do spacerków, to ja też nie wychodzę dziś z Małym... Tak, jak piszesz, spaceruje się też zimą, ale u nas też bardzo wieje i co chwilę jakiś deszcz, także sobie darujemy.
Madzia- ja daję Małemu Espumisan 4 razy dziennie po 5 kropli i pomaga. Zresztą, tak kazała lekarka. Już dawno nie miał kolki (tfu, tfu, odpukać)
Mikotku- widzę w Tobie bardzo pokrewną duszę pod wieloma względami, he he
My mieliśmy standardową nockę, pobudka po północy, o 4 i 8, więc nieźle, ale marzy mi się noc całkowicie przespana... Młody już niedługo się obudzi i do 19.00 będzie zabawa
Ale strasznie lubię te nasze popołudnia :-)
Byłam u ginekologa na sprawdzeniu i wszystko super, ale okazało się, że system EWUŚ pokazuje, że jestem nieubezpieczona! Ja zwariuję z tym ZUS-em! Nienawidzę tej chorej instytucji...
Z miłych wiadomości, ostatnio pomogłam koledze, który wydaje gazetę i dziś, zupełnie niespodziewanie, dostałam od niego wynagrodzenie! Chociaż w moim przekonaniu robiłam to charytatywnie, chciałam wreszcie zrobić coś zawodowego, bo od listopada siedzę w domu i nie mam kontaktu z pracą... A tu taka miła niespodzianka! Oby częściej
Miłego dnia!!!