Paulunia8713
Fanka BB :)
Kurdę od kilku dni mnie tak muli!!!!!!! Wolałabym się porzygać niż się tak męczyć Do tego te upławy brunatne....Jutro wizyta zobaczymy o co chodzi.
Dzisiaj K. wraca trochę się poprzytulam i może wrócę do normy
Ja chcę poprzedniej ciąży! bez upławów, bez mulenia, bez wymiotów, bez pryszczy na twarzy, bez bólu głowy, bez zawrotów głowy....jednymi słowy bezobjawowej!!
Miłego dnia
Nie chcę Cię martwić ale ja z takimi brunatnymi upławami trafiłam na ponad tydzień do szpitala z wczesną fazą poronienia. Także dobrze, że wizytę masz już jutro. Choć jak ja zobaczyłam te plamki to od razu zadzwoniłam do gina i jeszcze w ten sam dzien skierował mnie na szpital
Co do bezobjawowej ciąży to też bym chciała taką mieć. Pierwsza idealna, bez mdłości itp a teraz. Każdy zapach sprawia, że już mi słabo i mdli. Na razie nie wymiotuje choć wszystko może się zdarzyć
My mieliśmy powiedzieć wszystkim o ciąży dopiero po pierwszym trymestrze ale niestety przez tą wizytę w szpitalu większość rodzinki dowiedziała się od razu.
Muszę zaraz zadzwonić do gina i umówić się na wizytę. Usg nie chce, żeby mi robił ale książeczkę muszę założyć i ogólnie pogadać.