reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
ja narazie też nie mam żadnych objawów poza tym że troche denerwuje mnie zapach z lodówki i częściej jestem głodna.
Ja też miałam farbować włosy ale jak dowiedziałam się że jestem w ciąży to sobie odpuściłam, wolę nie ryzykować.

Nie mam kompletnie żadnych mdłości, czy to normalne? Możliwe że nie będę mieć wcale?

Kingusia nie ma czego zazdrościć. Masz dwoje dzieciątko i to jest ważne. Ja po prostu będę wielka jak szafa trzydrzwiowa, będę miała cycki do pępka i spać nie będę przez rok. Poza tym rewelacja. A tak na prawdę to się bardzo cieszę. :-)

witam porannie

jak mi nocne koszmary odpuściły, to dziś obudziłam się z bólem brzucha - słynne dwa palce nad prawą pachwiną, moja myśl "wyrostek, no to po ciąży" - na szczęście okazało się że dwa dni nie jadłam jabłek i o jakże miła przypadłość ciążowa - zatwardzenie
normalnie przypominacz sobie w telefonie włączę o tych jabłkach

ja sie średnio cieszę z piątku, bo w weekend, to marne szanse żeby leżeć i odpoczywać...

Isis -czytałam,że farbujesz włosy-nie boisz się? Ja poczekam aż sie skończy I trymestr i pojde do fryzjera zrobić pasemka bo juz mam spore odrosty.

ja w ostatnim roku miałam totalny odwrót ku ekologii, jak najmniej chemii, zaczęłam farbować włosy rubiną, niestety ona szybko się zmywa, stwierdziłam że w ciąży nie będę arbować, tym bardziej że mam problem ze skórą... i tak odkąd się staramy nie byłam u fryzjera - z myślą że zapuszczam włosy na poród [poprzednio zrobiłam błąd i tuż przed porodem poszłam do fryzjera i heh obcięłam się na krótko - nie mam ani jednego zdjęcia ze szpitala które nadaje się do pokazania ludziom... fryzura fajna, tylko godzina układania, a w szpitalu mało czasu na to miałam ;-) ] teraz plan jest taki - kitka i z głowy :-D

jestem po wizycie to 5 tydzien i 4 dzien, serduszko już biło.

gratulacje

Kingusia nie ma czego zazdrościć. Masz dwoje dzieciątko i to jest ważne. Ja po prostu będę wielka jak szafa trzydrzwiowa, będę miała cycki do pępka i spać nie będę przez rok. Poza tym rewelacja. A tak na prawdę to się bardzo cieszę. :-)

wiesz, ale jedną rzecz będziesz mieć baaardzo fajną - nie będzie problemu "jedynak": mama pobaw się ze mną, poukładaj klocki, pobaw się misiem... czasem mam dość, a 4 lata różnicy, heh to prawie drugi jedynak ;-)

reklama
Piątek :D 8h w pracy i jedziemy do rodziców, dowiedzą się, że jestem w ciąży, ciekawa jestem reakcji :) My nie mamy ślubu, więc boje się, że będą nas namawiać, ale teraz na pewno na wariata nie chcemy, na spokojnie jak się urodzi dzidzia to wtedy za jakiś czas się tym zajmiemy :) Miłego dnia dziewczyny :) aha i jeszcze mam pytanko od którego tyg macie mdłości i wymioty? Bo ja narazie nie mam, tego się boję :/

Do góry