reklama
ja narazie też nie mam żadnych objawów poza tym że troche denerwuje mnie zapach z lodówki i częściej jestem głodna.
Ja też miałam farbować włosy ale jak dowiedziałam się że jestem w ciąży to sobie odpuściłam, wolę nie ryzykować.
Nie mam kompletnie żadnych mdłości, czy to normalne? Możliwe że nie będę mieć wcale?
Kingusia91
Fanka BB :)
Marcysiowa Ty spodziewasz sie blizniakow? Ranyy jak Ci zazdroszcze...
nowa83 mamy ten sam tydzień i dzień
nowa83 mamy ten sam tydzień i dzień
Kingusia nie ma czego zazdrościć. Masz dwoje dzieciątko i to jest ważne. Ja po prostu będę wielka jak szafa trzydrzwiowa, będę miała cycki do pępka i spać nie będę przez rok. Poza tym rewelacja. A tak na prawdę to się bardzo cieszę. :-)
Kingusia91
Ja wiem że jest milion minusów ale za to dwa maleńkie szczęścia na raz
Kingusia91
nowa kliknij na mój suwaczek i otworzy Ci się strona na której będziesz mogła stworzyć swój
witam porannie
jak mi nocne koszmary odpuściły, to dziś obudziłam się z bólem brzucha - słynne dwa palce nad prawą pachwiną, moja myśl "wyrostek, no to po ciąży" - na szczęście okazało się że dwa dni nie jadłam jabłek i o jakże miła przypadłość ciążowa - zatwardzenie
normalnie przypominacz sobie w telefonie włączę o tych jabłkach
ja sie średnio cieszę z piątku, bo w weekend, to marne szanse żeby leżeć i odpoczywać...
ja w ostatnim roku miałam totalny odwrót ku ekologii, jak najmniej chemii, zaczęłam farbować włosy rubiną, niestety ona szybko się zmywa, stwierdziłam że w ciąży nie będę arbować, tym bardziej że mam problem ze skórą... i tak odkąd się staramy nie byłam u fryzjera - z myślą że zapuszczam włosy na poród [poprzednio zrobiłam błąd i tuż przed porodem poszłam do fryzjera i heh obcięłam się na krótko - nie mam ani jednego zdjęcia ze szpitala które nadaje się do pokazania ludziom... fryzura fajna, tylko godzina układania, a w szpitalu mało czasu na to miałam ;-) ] teraz plan jest taki - kitka i z głowy
gratulacje
wiesz, ale jedną rzecz będziesz mieć baaardzo fajną - nie będzie problemu "jedynak": mama pobaw się ze mną, poukładaj klocki, pobaw się misiem... czasem mam dość, a 4 lata różnicy, heh to prawie drugi jedynak ;-)
jak mi nocne koszmary odpuściły, to dziś obudziłam się z bólem brzucha - słynne dwa palce nad prawą pachwiną, moja myśl "wyrostek, no to po ciąży" - na szczęście okazało się że dwa dni nie jadłam jabłek i o jakże miła przypadłość ciążowa - zatwardzenie
normalnie przypominacz sobie w telefonie włączę o tych jabłkach
ja sie średnio cieszę z piątku, bo w weekend, to marne szanse żeby leżeć i odpoczywać...
Isis -czytałam,że farbujesz włosy-nie boisz się? Ja poczekam aż sie skończy I trymestr i pojde do fryzjera zrobić pasemka bo juz mam spore odrosty.
ja w ostatnim roku miałam totalny odwrót ku ekologii, jak najmniej chemii, zaczęłam farbować włosy rubiną, niestety ona szybko się zmywa, stwierdziłam że w ciąży nie będę arbować, tym bardziej że mam problem ze skórą... i tak odkąd się staramy nie byłam u fryzjera - z myślą że zapuszczam włosy na poród [poprzednio zrobiłam błąd i tuż przed porodem poszłam do fryzjera i heh obcięłam się na krótko - nie mam ani jednego zdjęcia ze szpitala które nadaje się do pokazania ludziom... fryzura fajna, tylko godzina układania, a w szpitalu mało czasu na to miałam ;-) ] teraz plan jest taki - kitka i z głowy
jestem po wizycie to 5 tydzien i 4 dzien, serduszko już biło.
gratulacje
Kingusia nie ma czego zazdrościć. Masz dwoje dzieciątko i to jest ważne. Ja po prostu będę wielka jak szafa trzydrzwiowa, będę miała cycki do pępka i spać nie będę przez rok. Poza tym rewelacja. A tak na prawdę to się bardzo cieszę. :-)
wiesz, ale jedną rzecz będziesz mieć baaardzo fajną - nie będzie problemu "jedynak": mama pobaw się ze mną, poukładaj klocki, pobaw się misiem... czasem mam dość, a 4 lata różnicy, heh to prawie drugi jedynak ;-)
reklama
ailatan1987
Piątek 8h w pracy i jedziemy do rodziców, dowiedzą się, że jestem w ciąży, ciekawa jestem reakcji My nie mamy ślubu, więc boje się, że będą nas namawiać, ale teraz na pewno na wariata nie chcemy, na spokojnie jak się urodzi dzidzia to wtedy za jakiś czas się tym zajmiemy Miłego dnia dziewczyny aha i jeszcze mam pytanko od którego tyg macie mdłości i wymioty? Bo ja narazie nie mam, tego się boję :/