reklama
Smile - nam polozna z kolei za luszczaca sie skore polecila najzwyklejsza oliwe z oliwek. Dodaje troszke do kapieli i po smaruje... choc dzis uzylam zwyklej oliwki bo t pod reka szybko mialam. Boje sie troche uzywac oliatum bo ono w sumie na pronlemy skoren chyba bardziej chorobowe jest. Ale jesli sie mysle to wybaczcie. Nie czytalam w sumie o tym.
Dmuchawcu - jeszcze mloda godzina wszystko moze sie rozkrecic
Dmuchawcu - jeszcze mloda godzina wszystko moze sie rozkrecic
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Mam nadal te skurcze- nie czułam ich bo łaziłam, a teraz siedzę już pół godzinki i były 4. Ale są nadal słabeuszowate:-(Do 19tej raczej nie urodzę ;-)
DzikaBez
Fanka BB :)
dmuchawcu- trzymam kciuki żeby się to jednak szybko rozkręciło, czasem może pójść w piorunującym tempie tak jak u mnie:-)
Ja posprzatałam, zrobiłam dzem z truskawek (cięzko tak jak spróbować nie można), biorę teraz małą i śmigam do mamy. A u nas też sie coś Nina krzywi i jęczy kupy zrobić nie może...
Ja posprzatałam, zrobiłam dzem z truskawek (cięzko tak jak spróbować nie można), biorę teraz małą i śmigam do mamy. A u nas też sie coś Nina krzywi i jęczy kupy zrobić nie może...
Jesteśmy w domku !!!!!:-):-):-) Dobrze , ze Wam napisałam bo cudotwórcze kciuki Wasze się przydały :-):-) Crp spadło dziś , bilirubina też i wypis . Jupi !!!! Jak dobrze w domu być .
Widzę , że się załapałam na Dmuchawcowy poród !!!!:-) KCIUKI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& .
Minnie - widzę , że dzidziuś nie odpuszcza i uparcie w brzuszku siedzi . Mam nadzieję , ze się zdecyduje w najbliższym czasie - kciuki &&&&&&&&&&.
Siedzę przed komuterem z Jasiem na klacie i się śmieję , że dalej jestem w ciąży tylko dziecko wyżej ułożone i na zewnątrz . Dobrze wrócić do Was kochane na BB
Mam słoniowo spuchnięte stopy . Miałyście tak po porodzie mozę ???? Co z tym zrobić ????
Widzę , że się załapałam na Dmuchawcowy poród !!!!:-) KCIUKI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& .
Minnie - widzę , że dzidziuś nie odpuszcza i uparcie w brzuszku siedzi . Mam nadzieję , ze się zdecyduje w najbliższym czasie - kciuki &&&&&&&&&&.
Siedzę przed komuterem z Jasiem na klacie i się śmieję , że dalej jestem w ciąży tylko dziecko wyżej ułożone i na zewnątrz . Dobrze wrócić do Was kochane na BB
Mam słoniowo spuchnięte stopy . Miałyście tak po porodzie mozę ???? Co z tym zrobić ????
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
MatkaEwa- cieszę się, że crp spadło:-) i super, że w domku jesteście
Porodem niestety ciężko to nazwać Miewałam porządniejsze skurczyki przy okresie Niestety nic się nie nasila. Ewentualnie to początek porodu
Następny dyżur moja położna ma z niedzieli na poniwdziałek w nocy, a potem w srode dzień. Ale mojej sąsiadce środa nie pasuje A ja w nocy rodzić nie chcę Helenko opamiętaj się!
Mnie po tamtych porodach opuchlizna schodziła jeszcze w szpitalu- pamiętam, ze jak sie myłam, to nogi mi sie wydawały nie moje- takie chude patyki z dnia na dzień sie robiłyWięc nie umiem doradzić.
Porodem niestety ciężko to nazwać Miewałam porządniejsze skurczyki przy okresie Niestety nic się nie nasila. Ewentualnie to początek porodu
Następny dyżur moja położna ma z niedzieli na poniwdziałek w nocy, a potem w srode dzień. Ale mojej sąsiadce środa nie pasuje A ja w nocy rodzić nie chcę Helenko opamiętaj się!
Mnie po tamtych porodach opuchlizna schodziła jeszcze w szpitalu- pamiętam, ze jak sie myłam, to nogi mi sie wydawały nie moje- takie chude patyki z dnia na dzień sie robiłyWięc nie umiem doradzić.
Ostatnia edycja:
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Dmuchawiec czy ty nie zanduzo wymagasz od Helenki W sobote, nie w nocy, jak nie w sobote to wtedy i wtedy:-) Helenka sie wkurzy i nie poslucha mamy:-)
Mówię spokojnie i tłumaczę, że jak chce, żeby jako pierwsza wzięła ją na ręce fajna pani, to niech wyłazi wtedy, gdy ta pani ma dyżur
Ale widac jej nie zależy
MatkaEwa witaj w domu! Ja
miałam mega spuchniete kostki. Jakbym miała połamane nogi. Samo zeszło nic nie pomagało po 5 dniach a z tego co pamietam Natis miała opuchlizne około 10 dni.
Dmuchawcu czekam na Helenkę :-)
My też kąpiemy od początku w Balneum. Fajny jest na łuszczacą skórę krem sos z nivea
miałam mega spuchniete kostki. Jakbym miała połamane nogi. Samo zeszło nic nie pomagało po 5 dniach a z tego co pamietam Natis miała opuchlizne około 10 dni.
Dmuchawcu czekam na Helenkę :-)
My też kąpiemy od początku w Balneum. Fajny jest na łuszczacą skórę krem sos z nivea
Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczynki :-)
U nas dziś fajnie chłodnooooooo ...
Co do kikutków to mam pytanie do kiedy powinien odpaść??? Bo Gabrysiowi jeszcze nie odpadł U nas też podkrwawia troszkę i to normalne jest ...
Co do kup to jest praktycznie po każdym karmieniu Jak zmieniam pampersa to zaczyna robić kupkę albo siku (już nie raz zostałam obsrana i osikana ) U nas też zdarza się marudzenie choć jest najedzony i wtedy tylko na rączki wezmę i już jest ok :-) Nocki sa ok tzn. budzi się regularnie, kąpiel jest ok. 20.00, karmienie i zasypia 21.00-22.00, potem jest pobudka ok 2.00 i potem ok. 6.00
W te upały było gorzej, bo częściej się budził ...
Dmuchawcu, Minnie trzymam kciuki za szybkie i pomyślne rozwiązania ;-)
Taki jestem grzeczny w leżaczku :-)
U nas dziś fajnie chłodnooooooo ...
Co do kikutków to mam pytanie do kiedy powinien odpaść??? Bo Gabrysiowi jeszcze nie odpadł U nas też podkrwawia troszkę i to normalne jest ...
Co do kup to jest praktycznie po każdym karmieniu Jak zmieniam pampersa to zaczyna robić kupkę albo siku (już nie raz zostałam obsrana i osikana ) U nas też zdarza się marudzenie choć jest najedzony i wtedy tylko na rączki wezmę i już jest ok :-) Nocki sa ok tzn. budzi się regularnie, kąpiel jest ok. 20.00, karmienie i zasypia 21.00-22.00, potem jest pobudka ok 2.00 i potem ok. 6.00
W te upały było gorzej, bo częściej się budził ...
Dmuchawcu, Minnie trzymam kciuki za szybkie i pomyślne rozwiązania ;-)
Taki jestem grzeczny w leżaczku :-)
Załączniki