reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Bona: no to kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja też mam tego paciora i biorę dalacin krem. Ciekawe czy to coś da czy i tak dostanę antybiotyk w kroplówce?

Oj, coraz goręcej na naszym forum. A czerwiec dopiero w sobotę. ;-)

reklama
Bona: no to kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja też mam tego paciora i biorę dalacin krem. Ciekawe czy to coś da czy i tak dostanę antybiotyk w kroplówce?

Oj, coraz goręcej na naszym forum. A czerwiec dopiero w sobotę. ;-)

Gasiak a gdzie mieszkasz w Anglii? Nie wiem czemu wczesniej mi to umknelo. Olej kolesia. U mnie tez byly komentarze do imion corki drugiej a teraz pewnie tez beda:-) Tymon bardzo ladne imie, sama myslalam nad nim.

Moj srylek w koncu daje mamie powod do zadowolenia, ruszyl tyleczek i kopie mamusie po nerach:-) caly dzien czekalam na ten bol przy jego kopniakach ale jakie to szczescie, mimo, ze boli:-)

Dziewczyny w biegu piszę - niedawno wróciłam z wizyty.

Morena serdeczne gratulacje - Gabrysia jest śliczna!

Natis super, że znalazłaś chwilę, żeby napisać!

Jak tylko się obrobię i zapakuję w piżamę to postaram się Was nadrobić.

Dziewczyny, ktore rodzily i te ktore beda rodzily sn czy wy bralyscie, bedziecie brac znieczulenie??? Ja mam dwa porody bez znieczulenia za soba i zastanawiam sie co teraz?

Gosiak, tak jak piszesz albo wzmaga ruchliwość albo staje się leniuszkiem ale też czasem nic nie zmienia się :) Czyli jak na wszystko nie ma reguły :)

Paulus,
mi Hubert też jakoś leniwy :( Normalnie o tej godzinie się wierzga a teraz cisza, ciutek się ruszy gdy Go smyram....:(
A jeżeli chodzi o znieczulenie to świadomie drugi raz chce bez.

Ostatnia edycja:
Hmmm ja dziś pierwsza ... Ciezka noc, bolesne skurcze co ok godziny i modlitwy żeby dotrwać do rana ehh teraz co ok 15-20 minut. Odliczam do 8 rano - Luka odwiezie Tosie do przedszkola i jedziemy sprawdzić o co chodzi ... Wiecie co ? Boje się ... Odezwę się jak się coś wyjaśni buzki

Ostatnia edycja:
Witam porannie

Mały ostatnio tak się jakoś rozciąga w tym brzuchu ze cały mnie boli na górze, wczoraj wieczorem to az gorący był. Mam wrażenie jakby chciał wyjść przez tą skórę....:szok:

gosiak_85 nie przejmuj się znajomym, Tymon to bardzo ładnie imię i to jest Wasza decyzja

_anula czekamy na wieści od Ciebie... może coś się rozkręci w końcu

Gabrysia śliczna, buziaczki :D

To się chyba rozkręca ... Co 12-15 minut, do tego maluszek dziwnie się zachowuje, chyba udziela mu się zdenerwowanie ode mnie. Teraz dotrwać do tej godziny 8 żeby Tolinka w przedszkolu była, zaczynam się powoli szykować, trzymajcie kciuki żeby nie ustało. Pa kochane

reklama
Dzień dobry ;-)

Anula czyżby Karolek wybierał się na świat? :-) trzymam kciuki i czekam na wieści :tak:
gosiak wcale się nie przejmuj ;-) u nas nawet teściowej nie podoba się imię które wybraliśmy ale mi to lata :-p
Z resztą dowiedziała się przez przypadek bo ja nikomu sama nie opowiadam jak nasza córka będzie mieć na imię żeby uniknąć komentarzy. Dziecko się urodzi, będzie miało na imie tak i tak i tyle ;-)
Robaczek ja bym na procesji jednak nie dała rady... za bardzo mała mnie ciśnie na szyjkę i nie mogę tyle chodzić bo to boli :sorry2:

Ja nie śpię od 4. U nas całą noc tak lało że aż dudniło po parapetach. Teraz kropi tylko ale jest zimno i ponuro...

Miłego dnia kochane ;-)

Do góry