reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Bona: no to kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja też mam tego paciora i biorę dalacin krem. Ciekawe czy to coś da czy i tak dostanę antybiotyk w kroplówce?

Oj, coraz goręcej na naszym forum. A czerwiec dopiero w sobotę. ;-)

reklama
Bona: no to kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja też mam tego paciora i biorę dalacin krem. Ciekawe czy to coś da czy i tak dostanę antybiotyk w kroplówce?

Oj, coraz goręcej na naszym forum. A czerwiec dopiero w sobotę. ;-)

Gasiak a gdzie mieszkasz w Anglii? Nie wiem czemu wczesniej mi to umknelo. Olej kolesia. U mnie tez byly komentarze do imion corki drugiej a teraz pewnie tez beda:-) Tymon bardzo ladne imie, sama myslalam nad nim.

Moj srylek w koncu daje mamie powod do zadowolenia, ruszyl tyleczek i kopie mamusie po nerach:-) caly dzien czekalam na ten bol przy jego kopniakach ale jakie to szczescie, mimo, ze boli:-)

Dziewczyny w biegu piszę - niedawno wróciłam z wizyty.

Morena serdeczne gratulacje - Gabrysia jest śliczna!

Natis super, że znalazłaś chwilę, żeby napisać!

Jak tylko się obrobię i zapakuję w piżamę to postaram się Was nadrobić.

Dziewczyny, ktore rodzily i te ktore beda rodzily sn czy wy bralyscie, bedziecie brac znieczulenie??? Ja mam dwa porody bez znieczulenia za soba i zastanawiam sie co teraz?

Gosiak, tak jak piszesz albo wzmaga ruchliwość albo staje się leniuszkiem ale też czasem nic nie zmienia się :) Czyli jak na wszystko nie ma reguły :)

Paulus,
mi Hubert też jakoś leniwy :( Normalnie o tej godzinie się wierzga a teraz cisza, ciutek się ruszy gdy Go smyram....:(
A jeżeli chodzi o znieczulenie to świadomie drugi raz chce bez.

Ostatnia edycja:
Hmmm ja dziś pierwsza ... Ciezka noc, bolesne skurcze co ok godziny i modlitwy żeby dotrwać do rana ehh teraz co ok 15-20 minut. Odliczam do 8 rano - Luka odwiezie Tosie do przedszkola i jedziemy sprawdzić o co chodzi ... Wiecie co ? Boje się ... Odezwę się jak się coś wyjaśni buzki

Ostatnia edycja:
Witam porannie

Mały ostatnio tak się jakoś rozciąga w tym brzuchu ze cały mnie boli na górze, wczoraj wieczorem to az gorący był. Mam wrażenie jakby chciał wyjść przez tą skórę....:szok:

gosiak_85 nie przejmuj się znajomym, Tymon to bardzo ładnie imię i to jest Wasza decyzja

_anula czekamy na wieści od Ciebie... może coś się rozkręci w końcu

Gabrysia śliczna, buziaczki :D

To się chyba rozkręca ... Co 12-15 minut, do tego maluszek dziwnie się zachowuje, chyba udziela mu się zdenerwowanie ode mnie. Teraz dotrwać do tej godziny 8 żeby Tolinka w przedszkolu była, zaczynam się powoli szykować, trzymajcie kciuki żeby nie ustało. Pa kochane

reklama
Dzień dobry ;-)

Anula czyżby Karolek wybierał się na świat? :-) trzymam kciuki i czekam na wieści :tak:
gosiak wcale się nie przejmuj ;-) u nas nawet teściowej nie podoba się imię które wybraliśmy ale mi to lata :-p
Z resztą dowiedziała się przez przypadek bo ja nikomu sama nie opowiadam jak nasza córka będzie mieć na imię żeby uniknąć komentarzy. Dziecko się urodzi, będzie miało na imie tak i tak i tyle ;-)
Robaczek ja bym na procesji jednak nie dała rady... za bardzo mała mnie ciśnie na szyjkę i nie mogę tyle chodzić bo to boli :sorry2:

Ja nie śpię od 4. U nas całą noc tak lało że aż dudniło po parapetach. Teraz kropi tylko ale jest zimno i ponuro...

Miłego dnia kochane ;-)

Do góry