reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Wisienko, Bona - kciuki zaWas zaciskam od wczoraj!!!!

Palindromea uśmiechnij się kochana!!! Tulam mocno!

Smile też marzę o śniadanku, ale mój potworek mleczny mi nie są zjeść. Właśnie dostała zastrzyk i się uspokaja przy cycusiu.

Dziewczyny niestety najwcześniej wyjdziemy jutro, czekam na wizytę...

Zabrali mi znów Lenkę do klucia, wenflon się przytkał... Nie wytrzymam tego dłużej... Ten przeraźliwy jej krzyk, serce się kraje :-(

reklama
Natisku, rozumiem Cię dobrze:-( Nie zapomnę jak Zosię męczyli. Biedna Lenka....Ucałuj ją od bb-ciotek i niech Was w koncu ppuszczą do domku!:crazy:

Dzisiaj trzymamy kciuki za Wisieńkę, anulę i Bonę - pominęłam którąś?
hanghead.gif
Jeżeli tak - to poprawcie mnie.

Ja już po śniadanku, jednym okiem na bb, drugim oglądam PnŚ. Ciągle leje - ponoć od jutra ma się wypogodzić, oby, bo słońce zawsze działa na mnie energetyzująco.

Natisku trzymaj się!

Mikoto- na mnie tez słonko działa energetyzująco, co ostatnio oznacza, że gdyby świeciło, byłabym w stanie ubrac się przed 10tą:-D:-D:-D Miałabym ochotę na spacer i może nawet wstawiłabym pranie:-D:-D

Kto chce kawy?

Dmuchawiec - ja z Tobą chętnie wypiję (dziś nawet mam wenę na delikatną kawę), a do tego mogę postawić naturalnie arbuza :-D

Chmury się rozjaśniły - może będzie ładniej. Tutaj pewnie jutro będzie jako tako, a w czwartek do południa przygrzeje a popołudniu zleje (od praktycznie kilkunastu lat tak jest, że w Boże Ciało jak idzie procesja to upał, a jak się skończy ulewa - jakaś tradycja pogodowa). Chyba się wybiorę - tutejsza "osiedlowa" jest nie za długa, zawsze gdzieś się znajdą ławeczki, żeby usiąść, a jakby coś to blisko do domu...

anula: kciuki
bona: kciuki
wisieńka: kciuki
natis: kciuki
:-)

dmuchawcu: ja kawki też poproszę...

U nas dziś leje i w nocy też padało, więc dobrze, że wczoraj hurtem prałam rzeczy dla małego. Ładnie wyschły na słonku, a dzis piorę nasze, to mogą schnąć w domu. :tak:
Znów rankiem przeszył mnie skurcz łydki. Tym razem prawej. Ło matko. :angry:
Teraz jestem po śniadanku, sączę herbatkę, pranie się pierze. Dziś będę układać ciuszki Adasia w komodzie. Fajne takie zajęcie. :tak:
Mam puściutko w lodówce,a nie chce mi się do sklepu lecieć... Co by tu na obiad zrobić z niczego? ;-)

reklama
Ja na obiad z niczego zwykle robię placki ziemniaczane. Ziemniaki jakoś zawsze w domku mam:tak:

Do mnie zaraz wpadnie znajoma na kawkę i zostawi mi swoja córeczkę bo ma na dziś gastroskopię inie chce małej z sobą brać. To się pszczoły pobawią. A potem na pocztę zamierzam skoczyć i małe zakupki. W międzyczasie dorobię troczki do ochraniaczka na szczebelki dla małej i moze poproasuję część ciuszków- choć nie wiem czy nei zbyt ambitne plany jak na mnie:baffled:
Znalazłam na allegro używany pajacyk-bardzo fajny. Tylko obawiam się, że zbyt gruby jak na czerwiec. Potrzebuję pajacyka do chusty na chłodniejsze dni. Ale chyba cienki polar byłby bardziej odpowiedni więc sie zastanawiam.
CUDNY kombinezonik disney pajacyk rozm 50/56 (3272536329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jak myslicie?

Palin- no teraz to na liste zakupów wpisuję arbuza:sorry2:A zreszta nie musze wpisywać bo na pewno o nim nie zapomnę:sorry2: (Znowu będę sikac jak szalona)

Ostatnia edycja:
Do góry