reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Gosiak, przyjmij i moje szczere wyrazy współczucia z powodu śmierci babci ... (*)

Marta, hmm.. Ja tez jednak radzilabym na IP.. Może to krwawienie jest związane z czopem, ale tak tego nie opisujesz. Chyba nie warto ryzykowac.. Jedz na ip.

reklama
Marta i jak tam? Jedziesz na ip ? Lepiej to sprawdzić i nie ryzykować:tak:

NATIS kochana tak czekałam na wiadomość do Ciebie. Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko szybko i sprawnie poszło. Tak się cieszę !!!!!

Marta, to może rzeczywiście poczekaj jeszcze skoro piszesz,że było minimalne i już nic się więcej nie dzieje, ale ja bym nie ryzykowała, lepiej sprawdzić
w końcu najważniejsze jest zdrowie Twoje i dziecka, a przyczyny plamienia mogą być naprawdę różne.
Już o tym pisałam, ale jak ja się zgłosiłam do szpitala (bo właśnie zaniepokoiło mnie to plamienie), to skierowali mnie na ktg, które nie wykazało żadnych skurczów i chcieli mnie odesłać do domu. Dopiero jak się uparłam na dodatkowe badania, to okazało się, że jest już 2 cm rozwarcia i sączą się wody (odejścia czopa nie zauważyłam, ale podobno nie u wszystkich jest to zauważalne) lekko zabarwione krwią, dlatego trafiłam od razu na porodówkę. Po 2h i 15min urodziła się Wiki.
Jednak to jest już Twoja decyzja...

Kurczę, Natis, ale emocje:szok::szok: Denerwuję się, jakbym sama właśnie miała rodzić:szok:. Czekam
na dalsze info... dopiero spokojnie zasnę

Ostatnia edycja:
Natis!!!!!!!!!!! Kciukasy!

Marta jak teraz nic sie nie dzieje to obserwuj.....moim zdaniem nie da sie przeoczyc czopa....ale beti moze miec racje.... jedz na ip i sprawdz co sie dzieje

Gosia wspolczuje.......

Ostatnia edycja:
Dziewczyny- od 19.00 boli mnie brzuch. Zrobił się twardy i już. Nie czuję skurczy, ale czuję jakbym miała kamień zamiast brzucha... O 19.30 wzięłam nospę. Spałam może z godzinkę i teraz nie mogę. Brzuch twardy i boli. Nie wiem co robić...

Natis: kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry