reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Sprawdzam jeszcze szybciutko czy akcja się rozkręca u Natis :tak:. Ale cisza....
Korba - odstawiasz leki ???? Ja Cię kręcę , Ja chyba na zawał padnę . Tyle porodów , emocji i wyczekiwania :-D.
Spokojnej nocy wszystkim , chociaż sama nie wiem czy zasnę. Jaś strasznie rozrabia w brzuszku - chyba też sie emocjonuje ;-). Dobranoc.

Witam wieczornie ;-)

Nie mam siła na nic, poczytałam Was ale nie odpiszę, bo ledwo na oczy widzę ...

Natis trzymam mocno kciuki za Ciebie ;-)

Dziewczynki spokojnej i przespanej nocki życzę ;-)

Pare godzin temu dowiedzialam sie, ze moja Babcia zmarla wczoraj. Najgorsza jest ta bezradnosc i to, ze nie mam jak byc z cala rodzina teraz. Samolot odpada, a 30 godzin jazdy to chyba tez nie najlepszy pomysl. Mama od razu mi powiedziala, zebym nawet nie myslala o przyjezdzie... A tak liczylam, ze w grudniu Babcia zobaczy prawnuka....
Mimo, ze dopiero po 21 klade sie aby to przespac...nadribue Was jutro
Dobranoc

Gosiaku, tulę z całych sił. Bardzo mi przykro :(:(:( Na pewno nad prawnukiem będzie czuwać z góry !
Wyjazd taki kawal drogi raczej nie wskazany. Świeczkę możesz zapalić w każdym miejscu.
(*) a to ode mnie dla Babci.

Gosiaku, bardzo mi przykro z powodu babci:-(, ale najlepiej zrobisz, jak zostaniesz w domu, a pomodlić się i zapalić świeczkę można z każdego miejsca. Trzymaj się kochana (*)

Gosia
[*] moje kondolencje... też myślę, że chyba lepiej zostać w domu i się pomodlić i zapalić świeczke...

Jest tu jeszcze ktoś??? Czy po badaniu i określeniu 2 cm rozwarcia lekkie krwawienie może być normalne ?

reklama
martam, ja na Twoim miejscu pojechałabym na IP lub zadzwoniła do swojego lekarza prowadzącego.
Ja miałam 2 cm rozwarcia i sączyły mi się wody (i lekko plamiłam) jak zgłosiłam się do szpitala i już tam zostałam
lepiej jak to sprawdzą dla świętego spokoju, będziesz spokojniejsza. Wydaje mi się, że jak jest plamienie, to nie jest normalne

Do góry